Thy Km Kopya Çektiniz Diye Olumsuz Mail

• Konbuyu başlatan bektaş
  • Başlangıç tarihi
B

bektaş

HavaPersonel.Com
Kopya çektiniz diye mail geldi olumsuz değerlendirme
Ne alaka kopya , nereden ne çekeceğim. Anlamadım. Çok üzgünüm. Ne yapacağımı bilmiyorum

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Kopya çektiniz diye mail geldi olumsuz değerlendirme
Ne alaka kopya , nereden ne çekeceğim. Anlamadım. Çok üzgünüm. Ne yapacağımı bilmiyorum
İki dk içinde sorunun cevabını çeviriye yazıp sonra da nasıl okuyabilirim. Allah aşkına ne yapabilirim. Evde kimse yok telefonum yanımda değil.

admin

admin

Admin
Moderatör
Bahettiğiniz vire up ise kendileriyle iletişime geçmeyi deneyin ve sınavın incelenmesini isteyin

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Bahettiğiniz vire up ise kendileriyle iletişime geçmeyi deneyin ve sınavın incelenmesini isteyin
Olumsuz mail kabin istihdam dan geldi. Bende gönderdikleri maili cevapla diyerek itiraz ettim
Başka itiraz edebileceğim bir yer var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Olumsuz mail kabin istihdam dan geldi. Bende gönderdikleri maili cevapla diyerek itiraz ettim
Başka itiraz edebileceğim bir yer var mı?
Bu incelemeyi THY yapmaz vire up direkt kopya şeklinde bildirmiştir sınavınızı diye düşünüyorum. Vire up ile görüşün onlardan alacağınız cevaba göre ilerleyin.

A

Abdurrahman

HavaPersonel.Com
Bu incelemeyi THY yapmaz vire up direkt kopya şeklinde bildirmiştir sınavınızı diye düşünüyorum. Vire up ile görüşün onlardan alacağınız cevaba göre ilerleyin.
Vire up nasıl iletişime geçeceğiz mail mi yoksa numarası var mı

Konuyu okuyanlar;