THY Thy Kabin Seboreik Dermatit

• Konbuyu başlatan xyshadh
  • Başlangıç tarihi
xyshadh

xyshadh

HavaPersonel.Com
E-nabız geçmişimde seboreik dermatit var. Şampuan ve losyon yazdırmıştım ama kronik bir durum değil. Saçlarımda kepek tarzı bir sorun için gitmiştim. Sorun olur mu? Ek tetkik istenir mi bilgisi olan var mı

C

cslmiami

HavaPersonel.Com
Dostum sana bir öneride bulunayım .Chat gpt yi açıyorsun . Şu metini yazıyorsun ;
''Şimdi sana thy sağlık koşullarının olduğu sitenin linkini atıcam oradaki bilgileri iyice bil. orada bilgileri bildikten sonra sana kopyalacağım e nabız verilerim ile karşılaştır ve thy sağlık koşullarına uygunluğumu test et ve sonucumu söyle'' diyorsun. Aşıdaki thy sağlık koşulları linkinide peşine yapıştır .Onun peşinede e nabızında hastalıklarıma gir ve 2015 e kadar olan sayfaya kadar tüm yazılanları baştan sonra aşağı çekerek kopyala chat ctp ye yapıştır . Sonra arkana yaslan yapay zeka sana uzunca bir sunum yapsın .Şok olacaksın gördüklerin karşısında .Muhtemelen aradığın cevabı bulacaksın bu şekilde :)

A

aktass

HavaPersonel.Com
E-nabız geçmişimde seboreik dermatit var. Şampuan ve losyon yazdırmıştım ama kronik bir durum değil. Saçlarımda kepek tarzı bir sorun için gitmiştim. Sorun olur mu? Ek tetkik istenir mi bilgisi olan var mı
2024 de yeni açıklama yapılan kriterlerde seboroit dermatit kaldırılmıştı

isotist

isotist

HavaPersonel.Com
Bu bilgiyi nerden elde ettiniz. Bende de aynı problem var. Seboroik dermatit için Birkaç kez şampuan ve krem kullandım. Kesin bilgimi çünkü boşu boşuna sağlık raporu parası vermek istemiyorum. şimdiden teşekkürler.

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
Bu bilgiyi nerden elde ettiniz. Bende de aynı problem var. Seboroik dermatit için Birkaç kez şampuan ve krem kullandım. Kesin bilgimi çünkü boşu boşuna sağlık raporu parası vermek istemiyorum. şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle öğrenebilirsek çok iyi olur bende de aynı tanı var

X

xcabincrew

HavaPersonel.Com
seboreik dermatit konusunda devamlı kullandığınız bi ilaç ve çok sık atağınız yoksa bu tanıyla olan hastane ziyaretlerini bile dikkate almıyolar. tabi gözle görülür yerinizde kronik bir egzama olma durumunda ek tetkik isteyebilir fakat benim saçımda egzama olmasına rağmen 2 senedir atak olmadığı için olsa gerek doktor hiç sormadı bile. arkadaşların da belirttiği gibi son thy sağlık bilgilendirmesinde seboreik dermatit eleyeci cilt hastalıklarından kaldırılmıştı.

durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
seboreik dermatit konusunda devamlı kullandığınız bi ilaç ve çok sık atağınız yoksa bu tanıyla olan hastane ziyaretlerini bile dikkate almıyolar. tabi gözle görülür yerinizde kronik bir egzama olma durumunda ek tetkik isteyebilir fakat benim saçımda egzama olmasına rağmen 2 senedir atak olmadığı için olsa gerek doktor hiç sormadı bile. arkadaşların da belirttiği gibi son thy sağlık bilgilendirmesinde seboreik dermatit eleyeci cilt hastalıklarından kaldırılmıştı.
muhteşem bir haber! Benim üniversite zamanlarında oluyordu saçımda onun dışında göğüs bölgemde kızarıklık olmuştu en son geçtiğimiz sene mart ayında. Son seberoik dermatit tanım o. Teşekkür ederim aydınlatıcı oldu🙏🏻

Konuyu okuyanlar;