somename

Üye
12 Mar 2024
8
1
0
Merhaba arkadaşlar kabin memurluğu için sağlık raporumu teslim ettikten sonra ek tetkik istendi ve teslim ettiğimde kurula kaldığımı söylediler. 1 hafta oldu olumlu/olumsuz mail bekliyorum. Genelde kurula kalanların olumsuz olduğunu duydum bir arkadaşım da olumsuz dönüş aldı birkaç gün önce. Sağlıktan kurula kalıp olumlu dönüş alan, alanı duymuş olan veya dönüş bekleyen varsa aşağıya yazabilir mi:) Umarım her şey gönlümüzce olur.

Hangi durumlarda kurula kalınıyor
belirlenen sağlık kriterlerine uymayan bi durum varsa kalınıyor. daha doğrusu önce ek tetkik istiyorlar akabinde kurula bırakıyorlar. sağlık kriterleri o kadar kapsamlı ki hiçbir şeyi affetmiyorlar:D e nabızında halsizlik ve yorgunluk tanısı olduğu için kurula kalanı gördüm.

Merhaba arkadaşlar kabin memurluğu için sağlık raporumu teslim ettikten sonra ek tetkik istendi ve teslim ettiğimde kurula kaldığımı söylediler. 1 hafta oldu olumlu/olumsuz mail bekliyorum. Genelde kurula kalanların olumsuz olduğunu duydum bir arkadaşım da olumsuz dönüş aldı birkaç gün önce. Sağlıktan kurula kalıp olumlu dönüş alan, alanı duymuş olan veya dönüş bekleyen varsa aşağıya yazabilir mi:) Umarım her şey gönlümüzce olur.
Merhaba sizin kurula kalma sebebiniz neydi umarım olumlu dönüş olur benim sağlık kurulu olumsuz sonuçlandı maalesef

Merhaba sizin kurula kalma sebebiniz neydi umarım olumlu dönüş olur benim sağlık kurulu olumsuz sonuçlandı maalesef
merhaba sizin adınıza çok üzüldüm. muhtemelen benim de olumsuz sonuçlanacak bekliyorum. bende alerjik astım tanısı vardı sft testim ve akciğer filmim normal olmasına rağmen bir dönem ilaç kullanımından dolayı kurula kaldım

Arkadaşlar merhaba, bu ne zamanın ilanıydı sizin süreciniz halen devam ediyor. Yakın zamanda bir ilan açılmamıştı diye biliyorum

Benimki kurula bile kalmadı. Skolyozdan dolayı direk elediler maalesef. Geçen yılki istihdama başvurmuştum.

• Like
Tepkiler: Fvzyeplt
Benimki kurula bile kalmadı. Skolyozdan dolayı direk elediler maalesef. Geçen yılki istihdama başvurmuştum.
Tekrar başvuru yapmayı düşünüyor musunuz? Ben de sağlıktan elendim tekrar başvurmayı düşünüyorum ama daha önce elendiğim için tekrar olumsuz olur dediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.