THY Thy Kabin Sağlık Kuruluna Kalanlar

• Konbuyu başlatan somename
  • Başlangıç tarihi
S

somename

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar kabin memurluğu için sağlık raporumu teslim ettikten sonra ek tetkik istendi ve teslim ettiğimde kurula kaldığımı söylediler. 1 hafta oldu olumlu/olumsuz mail bekliyorum. Genelde kurula kalanların olumsuz olduğunu duydum bir arkadaşım da olumsuz dönüş aldı birkaç gün önce. Sağlıktan kurula kalıp olumlu dönüş alan, alanı duymuş olan veya dönüş bekleyen varsa aşağıya yazabilir mi:) Umarım her şey gönlümüzce olur.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Hangi durumlarda kurula kalınıyor

S

somename

HavaPersonel.Com
Hangi durumlarda kurula kalınıyor
belirlenen sağlık kriterlerine uymayan bi durum varsa kalınıyor. daha doğrusu önce ek tetkik istiyorlar akabinde kurula bırakıyorlar. sağlık kriterleri o kadar kapsamlı ki hiçbir şeyi affetmiyorlar:D e nabızında halsizlik ve yorgunluk tanısı olduğu için kurula kalanı gördüm.

S

strawberryshortcake

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar kabin memurluğu için sağlık raporumu teslim ettikten sonra ek tetkik istendi ve teslim ettiğimde kurula kaldığımı söylediler. 1 hafta oldu olumlu/olumsuz mail bekliyorum. Genelde kurula kalanların olumsuz olduğunu duydum bir arkadaşım da olumsuz dönüş aldı birkaç gün önce. Sağlıktan kurula kalıp olumlu dönüş alan, alanı duymuş olan veya dönüş bekleyen varsa aşağıya yazabilir mi:) Umarım her şey gönlümüzce olur.
Merhaba sizin kurula kalma sebebiniz neydi umarım olumlu dönüş olur benim sağlık kurulu olumsuz sonuçlandı maalesef

S

somename

HavaPersonel.Com
Merhaba sizin kurula kalma sebebiniz neydi umarım olumlu dönüş olur benim sağlık kurulu olumsuz sonuçlandı maalesef
merhaba sizin adınıza çok üzüldüm. muhtemelen benim de olumsuz sonuçlanacak bekliyorum. bende alerjik astım tanısı vardı sft testim ve akciğer filmim normal olmasına rağmen bir dönem ilaç kullanımından dolayı kurula kaldım

R

rtjryl

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, bu ne zamanın ilanıydı sizin süreciniz halen devam ediyor. Yakın zamanda bir ilan açılmamıştı diye biliyorum

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Benimki kurula bile kalmadı. Skolyozdan dolayı direk elediler maalesef. Geçen yılki istihdama başvurmuştum.

F

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Benimki kurula bile kalmadı. Skolyozdan dolayı direk elediler maalesef. Geçen yılki istihdama başvurmuştum.
Tekrar başvuru yapmayı düşünüyor musunuz? Ben de sağlıktan elendim tekrar başvurmayı düşünüyorum ama daha önce elendiğim için tekrar olumsuz olur dediler

S

somename

HavaPersonel.Com
Gerçekten mülakatları geçtik derken sağlıktan elenmek çok kötü😔

S

somename

HavaPersonel.Com
Tekrar başvuru yapmayı düşünüyor musunuz? Ben de sağlıktan elendim tekrar başvurmayı düşünüyorum ama daha önce elendiğim için tekrar olumsuz olur dediler
Kesin bir bilgim yok ama sağlık kriterleri değişmediği sürece bence de olumsuz olur. Ben olumsuz gelirse tekrar başvurmayı düşünmüyorum şahsen. Siz kurula mı kalmıştınız? Öyleyse maili kaç hafta içinde aldınız

T

toprakkk

HavaPersonel.Com
merhaba 22 şubatta kurula kaldığım söylendi 15 güne mail atılır dediler fakat 3 haftayi gecmesine ragmen hala bekliyorum😞

S

somename

HavaPersonel.Com
merhaba 22 şubatta kurula kaldığım söylendi 15 güne mail atılır dediler fakat 3 haftayi gecmesine ragmen hala bekliyorum😞
siz temiz patoloji sonucunuzu vermişsiniz gördüğüm kadarıyla. bence olumsuz olmamalı sizinki çünkü bir sağlık sıkıntınız yok cevap gelince yazın lütfen. sizin de olumsuz olursa hakkaniyetle karar verilmediğini düşüneceğim artık.

F

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
siz temiz patoloji sonucunuzu vermişsiniz gördüğüm kadarıyla. bence olumsuz olmamalı sizinki çünkü bir sağlık sıkıntınız yok cevap gelince yazın lütfen. sizin de olumsuz olursa hakkaniyetle karar verilmediğini düşüneceğim artık.
Merhaba benim de ek tetkiklerde bir şeyim çıkmadı temiz rapor aldım ama yine de elediler.

F

Fkr

HavaPersonel.Com
Merhabalar, thy işe alım sürecinde gerçekleştirilen sağlık raporu alım muayenelerinde geçmişte var olan tanımız mevcut ise paylaşılan engel rahatsızlıklar arasındaysa süreçten men mi ediliyoruz. Yoksa e nabıza bakıp kontrol sağlasalar bile kendileri tetkik mi istiyor ?

X

xevadiah

HavaPersonel.Com
merhaba sizin adınıza çok üzüldüm. muhtemelen benim de olumsuz sonuçlanacak bekliyorum. bende alerjik astım tanısı vardı sft testim ve akciğer filmim normal olmasına rağmen bir dönem ilaç kullanımından dolayı kurula kaldım
Merhaba, aynı durumdayız. Sonuç ne oldu acaba alerjik astim problem oldu mu?

Konuyu okuyanlar;