THY Thy Kabin Sağlık Kulak Tüpü Engel Mi

• Konbuyu başlatan Aslasl
  • Başlangıç tarihi
A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba başka bir havayolunda çalışırken kulağıma tüp taktirmistim ,suan tüp yok thy'ye basvursam bu sorun olur mu ? E nabizi çok mu inceliyorlar?

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Evet inceliyolar bu sorun mu degil mi bilmiyom yayinladiklari saglik dosyasina bak hepsi var orda

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba başka bir havayolunda çalışırken kulağıma tüp taktirmistim ,suan tüp yok thy'ye basvursam bu sorun olur mu ? E nabizi çok mu inceliyorlar?
Bu bir sorun oluşturmaz

İ

İbrahim ATLI

HavaPersonel.Com
Admin bel boyun fıtığı ya da başlangıcı vs sorun teşkil eder mi çok.

İ

İbrahim ATLI

HavaPersonel.Com
Yani giremez miyiz böyle bir sorun varsa yoksa ek tetkik isterler ve şansımız olur mu?

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Yani giremez miyiz böyle bir sorun varsa yoksa ek tetkik isterler ve şansımız olur mu?
Thy nin yayinladigi saglik sartlarina bakin orda rahatsızlığınız yaziyorsa genelde ya kendi eliyor ya da kurula birakiyolar onlar eliyor

İ

İbrahim ATLI

HavaPersonel.Com
Muhtemelen eleniriz gibi duruyor o zaman.

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
E nabizimizdaki her şeye bakiyolar mi?

İ

İbrahim ATLI

HavaPersonel.Com
Galiba bı kod gönderip kapalı olanlara da bakiyorlarmis. Doğru olan hiç saklamaya calismamak olacağı varsa da olur ama ben o sağlık sorunlarında yazanlara sahip birçok insan tanıyorum kabin memuru olan. Kriteri esnekliği bilemiyorum tam olarak gerçekten.

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
Evet gizlenenlerede bakiyorlarmis zaten

Q

Quareama

HavaPersonel.Com
Bir de arkadaşlar geçen sene ağustos ayında uyku problemim vardı. Psikiyatrdan randevu aldım. 1 ayda 2 kez gittim. Antidepresan verdi ama kullanmadım. Enabızda normal poliklinik muayene yazıyor. Herhangi bir tanı yok. Reçetelerde antidepresan var ama almadım. Bu sorun olurmu sizce

admin

admin

Admin
Moderatör
Bir de arkadaşlar geçen sene ağustos ayında uyku problemim vardı. Psikiyatrdan randevu aldım. 1 ayda 2 kez gittim. Antidepresan verdi ama kullanmadım. Enabızda normal poliklinik muayene yazıyor. Herhangi bir tanı yok. Reçetelerde antidepresan var ama almadım. Bu sorun olurmu sizce
Sorun olacağını düşünmüyorum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Tanı olmadığı için ve sürekliliği bulunmadığı için sorun etmeyeceklerini veya ek tetkik isteyeceklerini düşünüyorum. Tabiki uzman değilim. Bu işin uzmanı thy doktoru.

Q

Quareama

HavaPersonel.Com
Teşekkürler

Konuyu okuyanlar;