THY Thy Kabin Mülakat Askerlik Durumu

alperen4423

HavaPersonel.Com
Arkadaşlr merhaba online video mülakat kısmına geçtim ancak askerlik konusunda muallaktayım, şuan sade yoklama başvurum var ancak istersem 2025 aralık yani nereden baksanız 2 yıl sonrasına kadar celp tarihi başvurusunda bulunabiliyorum iş başı yapıldıktan sonra bedelli askerlik için müsamaha gösteriliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı?

oezil

HavaPersonel.Com
Arkadaşlr merhaba online video mülakat kısmına geçtim ancak askerlik konusunda muallaktayım, şuan sade yoklama başvurum var ancak istersem 2025 aralık yani nereden baksanız 2 yıl sonrasına kadar celp tarihi başvurusunda bulunabiliyorum iş başı yapıldıktan sonra bedelli askerlik için müsamaha gösteriliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı?
selamlar öncelikle tebrik ederim. bedelli askerlik için iş başı yapıldıktan sonra yıllık izinlerle vs yardımcı olunduğu söylendi thy kabin ekibi tanışma toplantısında

alperen4423

HavaPersonel.Com
selamlar öncelikle tebrik ederim. bedelli askerlik için iş başı yapıldıktan sonra yıllık izinlerle vs yardımcı olunduğu söylendi thy kabin ekibi tanışma toplantısında

Hocam selamlar, sitede şöyle bir yazı buldum ancak ucu çok acık sizin dediğinize göre eleme sebebi olmaz sanırım ama genede atayım:

Askerde olduğu dönemde sürece izin alarak dâhil olan ya da bedelli/kısa dönem askerlik yapmak üzere gün almış olan adaylardan süreçleri olumlu sonuçlananlar Kabin Memuru Temel Eğitimine sevk edileceğinden eğitim süreci başlamadan askerlik görevini tamamlamalıdır. Askerlik görevi bitiş tarihinin eğitimlerin başlama tarihinden sonrasına kalması durumunda, adayın süreci sonlandırılır.

oezil

HavaPersonel.Com

Hocam selamlar, sitede şöyle bir yazı buldum ancak ucu çok acık sizin dediğinize göre eleme sebebi olmaz sanırım ama genede atayım:

Askerde olduğu dönemde sürece izin alarak dâhil olan ya da bedelli/kısa dönem askerlik yapmak üzere gün almış olan adaylardan süreçleri olumlu sonuçlananlar Kabin Memuru Temel Eğitimine sevk edileceğinden eğitim süreci başlamadan askerlik görevini tamamlamalıdır. Askerlik görevi bitiş tarihinin eğitimlerin başlama tarihinden sonrasına kalması durumunda, adayın süreci sonlandırılır.
haklısın buraya göre elenme sebebi ancak dediğim gibi tanışma toplantısında askerlik ile ilgili sorular soruldu tolerans gösterildiği söylendi 1 aylık bedelli askerlik için izin verildiği (yıllık izinlerle vs) belirtildi. Ben de ona göre cevapladım senin sorunu. Umarım takılmazsın ama süren zaten daha dediğin gibi 1.5 sene var epey iyi bi zaman

salihbulbul

HavaPersonel.Com
merhabalar. mülakata giriş yaptınız mı? yaptıysanız eğer kaç soru soruldu? ne tarz sorular sordular? bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

_0x90

HavaPersonel.Com
Onlar için askerliği yapmış adaylar daha hoş tabii ancak kabin memuru olduktan sonra bedelli askerlik yapacaksanız ücretli izin verdiklerini söylemişlerdi.

freeairbey

HavaPersonel.Com
ben Kasım ayında bedelli askerlik yapacağım. O döneme kadar eğitimler başlar mı ne dersiniz?

RoketHasan

HavaPersonel.Com
Ben bedelli askerliğe başvuruda bulundum ama henüz parasını yatırmadım 1.5 ayım daha var, mülakata davet edilirsem bu şekilde gidersem bir sıkıntı olur mu yoksa tamamen parayı yatırmış bir vaziyette mi gitmem gerekir?

Konuyu okuyanlar;