J
Javuzz
HavaPersonel.Com
Merhaba dirseğimde dikiş izi var. Kurul mülakatına giren arkadaşlar bu konuyla ilgili bir problem yaşayan oldu mu?
Merhaba dirseğimde dikiş izi var. Kurul mülakatına giren arkadaşlar bu konuyla ilgili bir problem yaşayan oldu mu?
Bunu biliyorum da tölerans olayi için sormuştum sonuçta üniformayı giydiğinde görünmicek yerinde
Ten renginizle bütünleştiyse ve dikkatli bakılmadığında görünmeyecek bir durumdaysa tolerans gösteriyorlar.Merhaba dirseğimde dikiş izi var. Kurul mülakatına giren arkadaşlar bu konuyla ilgili bir problem yaşayan oldu mu?
Az önce dikiş izinden elendim . Yapabiliyosan sakla . Makyaj ile gizle .Merhaba dirseğimde dikiş izi var. Kurul mülakatına giren arkadaşlar bu konuyla ilgili bir problem yaşayan oldu mu?
Dostum dikiş izinden mi ingilizceden mi elendinAz önce dikiş izinden elendim . Yapabiliyosan sakla . Makyaj ile gizle .
Yanlış yazmışım burda . Dikiş izinden gözümün önünde çocuk elendi . Kontrol eden kadın çok amatör ayak üstü bakıyordu . Makyaj ile kapatan geçerDostum dikiş izinden mi ingilizceden mi elendin
nasıl bir dikiş iziydi ve neresindeydi acabaYanlış yazmışım burda . Dikiş izinden gözümün önünde çocuk elendi . Kontrol eden kadın çok amatör ayak üstü bakıyordu . Makyaj ile kapatan geçer
neresindeydi dikiş izi?Yanlış yazmışım burda . Dikiş izinden gözümün önünde çocuk elendi . Kontrol eden kadın çok amatör ayak üstü bakıyordu . Makyaj ile kapatan geçer
Kolunda, dirseğe yakın bi yerdeydi .nasıl bir dikiş iziydi ve neresindeydi acaba
bunun hakkını nasıl verecek acaba o teyzeYanlış yazmışım burda . Dikiş izinden gözümün önünde çocuk elendi . Kontrol eden kadın çok amatör ayak üstü bakıyordu . Makyaj ile kapatan geçer
Tırnak deformesinden insan mı elenir böyle bir saçmalık olmaz diye düşünüyorumarkadaşlar benim de el baş tırnaklarım deforme, nasıl anlatsam, turnağın üst yapısı biraz bozuk bilenler bilir belki. Bu kadar saçma şeyden hakları yenen insanları görünce aklıma takıldı ama bu sorun olabilir mi?
Merhaba mülakata etek ile gelmeyi düşünüyorum çorabı çıkarmak gerekiyor mu acaba kontrolü ten çorap olmadan mı yapıyorlar ?Arkadaşlar, biraz önce çıktım..sırtımda üzerimdeki kıyafeti cekistirmeden görünmeyecek bir dövmem var.. kaldı ki uniformayi giydiğimde imkansız...ama boy kilo bile olcmediler...silik bir dövme üstelik tek seansta bile silinebilecek bir dövme olmasına rağmen "sildiriyorum tek seansta birsey kalmayacaktir" dememe rağmen elediler...ayrıca geçmiş olsam da boyun fıtığı sebebiyle elenecekmisim...yanımda bir arkadaşı yıllar öncesinde skolyoz tedavisi görmüş ve şu anda birseyi olmamasına rağmen elediler. Oldukça katılar...tolerans gösterilenleri merak ediyorum torpilleri nerden acaba
Çıkarttırıyorlar tabi ki. Eteği ve pantolonu yukarı sıyıramayacak kadar dar olanlara da etek giydirdiklerini gördüm, giyinme kabininde.Merhaba mülakata etek ile gelmeyi düşünüyorum çorabı çıkarmak gerekiyor mu acaba kontrolü ten çorap olmadan mı yapıyorlar ?