THY Thy Kabin Memuru [Video Mülakat Sonrası Dönüş Alan]

• Konbuyu başlatan Leon718
  • Başlangıç tarihi
L

Leon718

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Vireup video mülakat sonrası dönüş alan var mı olumlu olumsuz?

wildgallas

wildgallas

HavaPersonel.Com
12 Temmuz giriş yaptım, değerlendirme anketi bugün geldi fakat herhangi olumlu ya da olumsuz dönüş gerçekleşmedi

P

pelngoktss

HavaPersonel.Com
Vireup video mülakat sonrası dönüş alan var mı olumlu olumsuz?
bana bu sabah mail geldi olumlu olduguna dair simdi adli sicil kaydi sgk mezuniyet belgelerini falan yuklememi istedi siteye yuzyuze mulakat icin ayrica bir mail gelecekmis

wildgallas

wildgallas

HavaPersonel.Com
bana bu sabah mail geldi olumlu olduguna dair simdi adli sicil kaydi sgk mezuniyet belgelerini falan yuklememi istedi siteye yuzyuze mulakat icin ayrica bir mail gelecekmis
Tebrikler, Hangi gün sınava girmiştiniz?

F

flightcindy

HavaPersonel.Com
Siz anket mailide aldınız mı acaba

E

elifffffff

Öğleden sonra olumlu mail alan varmı?

H

hoax3640

HavaPersonel.Com
8 temmuz günü mülakata girmiştim. Sabah 8.40 gibi anket maili geldi fakat ne olumlu ne de olumsuz bir mail aldım. Süreç nasıl ilerliyor bilmiyoruz...

Y

yeniyim

tesekkurler, ben 10 temmuzda girdim sinava
merhaba çok tebrikler,bu değerli bilgi için teşekkür ederiz. ben sanıyordum ki olumlu olup olmadığı süreçten sonra ağustosta bildirilecek. size olumlu geri dönüş 12 gün sonra gelmiş demek.

S

severus

Ümitsizliğe kapılmamak gerekir süreç hakkında kimsenin pek fikri yok.Nasıl geçmişti ki?
Bütün sorulara takılmadan cevaplamistim.Olumlu olsa yollarlardi heralde diye düşünüyorum.Burda ümitsizlik değilde durumu netlestirmeye çalışıyorum.Cogu kisiye gitmemis iyi geçmesine rağmen o da var

T

tutki

HavaPersonel.Com
Bütün sorulara takılmadan cevaplamistim.Olumlu olsa yollarlardi heralde diye düşünüyorum.Burda ümitsizlik değilde durumu netlestirmeye çalışıyorum.Cogu kisiye gitmemis iyi geçmesine rağmen o da var
hocam bilmiyorum açıkcası,belki yapay zekanın yüksek verdiklerini önce değerlendirmeye sokuyorlarda olabilir.8 temmuzda bi arkadaş girmiş onun seviyesi baya iyiymiş değerlendirmeye alınıp olumlu gelmiş sonucu bekleyip göreceğiz.Olumsuz da olsa dönerler diye düşünüyorum.

S

severus

Bilmiyorum bakalım dediğin gibi İngilizcesi iyi olanlar da daha gitmemis.Oyle yorumlarda okudum.Yapay zekanin nasıl değerlendirdiğini bilemem lakin büyük ihtimal dediğin gibi olumsuz olarakta dönerler.

C

cleverman6

Bilmiyorum bakalım dediğin gibi İngilizcesi iyi olanlar da daha gitmemis.Oyle yorumlarda okudum.Yapay zekanin nasıl değerlendirdiğini bilemem lakin büyük ihtimal dediğin gibi olumsuz olarakta dönerler.
Ben 8 temmuz saat 3 gibi girdim ve genel olarak güzel geçmişti ama bu sabah sadece anket maili geldi

S

severus

Ben 8 temmuz saat 3 gibi girdim ve genel olarak güzel geçmişti ama bu sabah sadece anket maili gelbe
Yazılı sınavda da galiba bazilarin ki gec açıklanmıştı.Ben de o saat aralığında girmiştim.Lakin ilk gün olunca ve bazilarinin olumlu mail aldığını görünce insan ister istemez olumsuz olarak düşünebiliyor.

C

cleverman6

Yazılı sınavda da galiba bazilarin ki gec açıklanmıştı.Ben de o saat aralığında girmiştim.Lakin ilk gün olunca ve bazilarinin olumlu mail aldığını görünce insan ister istemez olumsuz olarak düşünebiliyor.
İnşallah olumlu mail alırız bizde

Konuyu okuyanlar;