L
Leon718
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Vireup video mülakat sonrası dönüş alan var mı olumlu olumsuz?
bana bu sabah mail geldi olumlu olduguna dair simdi adli sicil kaydi sgk mezuniyet belgelerini falan yuklememi istedi siteye yuzyuze mulakat icin ayrica bir mail gelecekmisVireup video mülakat sonrası dönüş alan var mı olumlu olumsuz?
Tebrikler, Hangi gün sınava girmiştiniz?bana bu sabah mail geldi olumlu olduguna dair simdi adli sicil kaydi sgk mezuniyet belgelerini falan yuklememi istedi siteye yuzyuze mulakat icin ayrica bir mail gelecekmis
bana bu sabah mail geldi olumlu olduguna dair simdi adli sicil kaydi sgk mezuniyet belgelerini falan yuklememi istedi siteye yuzyuze mulakat icin ayrica bir mail gelecekmis
tesekkurler, ben 10 temmuzda girdim sinavaTebrikler, Hangi gün sınava girmiştiniz?
evet ust uste geldi ikisi deSiz anket mailide aldınız mı acaba
Merhaba video mülakatınız nasıl geçmişti8 temmuz günü mülakata girmiştim. Sabah 8.40 gibi anket maili geldi fakat ne olumlu ne de olumsuz bir mail aldım. Süreç nasıl ilerliyor bilmiyoruz...
merhaba çok tebrikler,bu değerli bilgi için teşekkür ederiz. ben sanıyordum ki olumlu olup olmadığı süreçten sonra ağustosta bildirilecek. size olumlu geri dönüş 12 gün sonra gelmiş demek.tesekkurler, ben 10 temmuzda girdim sinava
Burdan bizimki olumsuz diye mi düşünmemiz lazım bende 8 temmuzda girmiştim.8 temmuz günü mülakata girmiştim. Sabah 8.40 gibi anket maili geldi fakat ne olumlu ne de olumsuz bir mail aldım. Süreç nasıl ilerliyor bilmiyoruz...
Ümitsizliğe kapılmamak gerekir süreç hakkında kimsenin pek fikri yok.Nasıl geçmişti ki?Burdan bizimki olumsuz diye mi düşünmemiz lazım bende 8 temmuzda girmiştim.
Bütün sorulara takılmadan cevaplamistim.Olumlu olsa yollarlardi heralde diye düşünüyorum.Burda ümitsizlik değilde durumu netlestirmeye çalışıyorum.Cogu kisiye gitmemis iyi geçmesine rağmen o da varÜmitsizliğe kapılmamak gerekir süreç hakkında kimsenin pek fikri yok.Nasıl geçmişti ki?
hocam bilmiyorum açıkcası,belki yapay zekanın yüksek verdiklerini önce değerlendirmeye sokuyorlarda olabilir.8 temmuzda bi arkadaş girmiş onun seviyesi baya iyiymiş değerlendirmeye alınıp olumlu gelmiş sonucu bekleyip göreceğiz.Olumsuz da olsa dönerler diye düşünüyorum.Bütün sorulara takılmadan cevaplamistim.Olumlu olsa yollarlardi heralde diye düşünüyorum.Burda ümitsizlik değilde durumu netlestirmeye çalışıyorum.Cogu kisiye gitmemis iyi geçmesine rağmen o da var
Ben 8 temmuz saat 3 gibi girdim ve genel olarak güzel geçmişti ama bu sabah sadece anket maili geldiBilmiyorum bakalım dediğin gibi İngilizcesi iyi olanlar da daha gitmemis.Oyle yorumlarda okudum.Yapay zekanin nasıl değerlendirdiğini bilemem lakin büyük ihtimal dediğin gibi olumsuz olarakta dönerler.
Yazılı sınavda da galiba bazilarin ki gec açıklanmıştı.Ben de o saat aralığında girmiştim.Lakin ilk gün olunca ve bazilarinin olumlu mail aldığını görünce insan ister istemez olumsuz olarak düşünebiliyor.Ben 8 temmuz saat 3 gibi girdim ve genel olarak güzel geçmişti ama bu sabah sadece anket maili gelbe
İnşallah olumlu mail alırız bizdeYazılı sınavda da galiba bazilarin ki gec açıklanmıştı.Ben de o saat aralığında girmiştim.Lakin ilk gün olunca ve bazilarinin olumlu mail aldığını görünce insan ister istemez olumsuz olarak düşünebiliyor.
inşallahİnşallah olumlu mail alırız bizde