wycohr

Üye
17 Nis 2024
26
11
0
Merhabalar ben kabin memurluğuna başvurdum fakat sağlık kısmında psikiyatrik geçmişe ne kadar bakılıyor bilmiyorum. Yayınladıkları yazıda görünen hiçbir psikolojik rahatsızlığın tanısı bende yok ama psikiyatriye geldim gittim neticesinde ilaç yazıldı sağlık kayıtlarımda 3 kere gittiğim gözüküyor hiçbirinde tanı yok sadece ilaç verilmiş aslına bakarsanız doğru düzgün kullanmadım da bu bir sorun mu mülakatta elenir miyim?

Son 3 yılda antidepresan almadım hiç tanılı hastane yatışım da olmadı 3 yıl öncekiler de söz konusu değil ama geçtiğimiz mart ve 2022 kasım ayında psikologla görüşmek niyetiyle gitmiştim çok ciddi sorunlar değildi tanı koyulacak bir şey değildi yani koyulmadı da sorun olur mu?

Aynı durum bende de var. Uyku sorunu için gittim. Dubai’de yaşıyordum. Yıllık izinde gittim doktora. Uyku hapı istedim. Antidepresan verdi almadım. İzin bitmeye yakın bir daha gittim. Tanı falan yok yine bana 1 yıl Türkiye’ye dönemem diye rapor verdi antidepresan ilaçları yazdı. Eczaneye gittiğimde toplu ilaç almamın mümkün olmadığını söylediler. Kullanamadığım ilaç yüzünden elenmek de çok ilginç olur 😇

• Like
Tepkiler: burcak ve wycohr
Aynı durum bende de var. Uyku sorunu için gittim. Dubai’de yaşıyordum. Yıllık izinde gittim doktora. Uyku hapı istedim. Antidepresan verdi almadım. İzin bitmeye yakın bir daha gittim. Tanı falan yok yine bana 1 yıl Türkiye’ye dönemem diye rapor verdi antidepresan ilaçları yazdı. Eczaneye gittiğimde toplu ilaç almamın mümkün olmadığını söylediler. Kullanamadığım ilaç yüzünden elenmek de çok ilginç olur 😇
Ne zaman oldu bu olay

Ben kullanmadığım ilaç sebebiyle elendim:) ve size bi haberim var. Sağlık rap onaylatma kısmında elenenler bir daha başvuru yapamıyor. Artı tetkik isterse psikologtan şanslısınız geçme ihtimaliniz var ama istemezse kurul görsün derse elendiniz demektir

• Like
Tepkiler: admin
Son 3 yılda antidepresan almadım hiç tanılı hastane yatışım da olmadı 3 yıl öncekiler de söz konusu değil ama geçtiğimiz mart ve 2022 kasım ayında psikologla görüşmek niyetiyle gitmiştim çok ciddi sorunlar değildi tanı koyulacak bir şey değildi yani koyulmadı da sorun olur mu?
İlaç yazılmadıysa sebebini soracaklar gibi öngörüyorum.

Danışmanlık hizmeti almak neden sorun anlamıyorum. Şizofren değilim depresyonda değilim anksiyeteden dolayı gitmiyorum yani kişisel hayatımda yaşadığım ve ne yapılması gerektiğini bilmediğim aslında ilişkimle alakalı bir durum yaşadım bunun için gittim amacım bir alternatif bulmaktı yani.

• Like
Tepkiler: delfinok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.