THY Thy Kabin Memuru Online İngilizce Video Mülakat

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
Q

Quareama

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 29 Temmuzda mülakata girdim. 9 Ağustosta sınavımın başarıyla sonuçlandığı ve evrak istedikleri bir mail aldım. Anket maili vb. mail almadım. Anket maili almayan arkadaşlar moralini bozmasınlar. Önceki mesajlarda bunu biraz olumlu işaret gibi görenler için söylüyorum. Evrak yükledikten sonrasında İstanbula mülakata vs. gidenlerimiz var mı aramızda boy/kilo kontrole giren oldu mu?
Olumlu olanlara en geç10 günde dönüş yapıyorlar.

mervec

mervec

HavaPersonel.Com
evet ben de şimdi çıktım mülakattan , bana da benzer sorular çıktı. Gözünüz korkmasın, basit ve anlaşılabilir sorular var .
-stres ve baskı yaşayan bir ekip üyesi veya meslektaşı desteklediğiniz bir zaman ( (alt başlıklar hep aynı) bağlam, problem ,sen ne yaptın, nasıl sonuçlandı.)
-son zamanlarda duygularınızı yönetmekte zorlandığınız durumdan bahseder misiniz? )( bağlam,problem, bla bla bla ..)
-hayatınıza ve kariyerinize rehberlik eden kişisel felsefeniz nedir?( bağlam , bla bla bla... )
hatırladıklarım bunlar ... herkese başarılar dilerim . 🤞 🌸 🍀

Q

Quareama

HavaPersonel.Com
Değerli Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçlerinin “Online İngilizce Video Mülakat” aşaması halen devam etmekte olup bu aşamaya katılmış ancak henüz sonuç bilgilendirme maili almamış adaylarımıza, bu aşamanın tümüyle tamamlanması sonrası önümüzdeki günlerde sonuç bilgilendirme maili gönderilecektir.

Süreçlerle ilgili bilgilendirmeler için Ortaklığımız kariyer sitesinde yer alan “Duyurular” kısmını takip edebilirsiniz. https://careers.turkishairlines.com/duyurular

İş

Anlayışınız için teşekkür eder, süreçlerinizde

başarılar dileriz.

Şimdi bu maili aldım

J

Jeyhan1634

HavaPersonel.Com
Değerli Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçlerinin “Online İngilizce Video Mülakat” aşaması halen devam etmekte olup bu aşamaya katılmış ancak henüz sonuç bilgilendirme maili almamış adaylarımıza, bu aşamanın tümüyle tamamlanması sonrası önümüzdeki günlerde sonuç bilgilendirme maili gönderilecektir.

Süreçlerle ilgili bilgilendirmeler için Ortaklığımız kariyer sitesinde yer alan “Duyurular” kısmını takip edebilirsiniz. https://careers.turkishairlines.com/duyurular

İş

Anlayışınız için teşekkür eder, süreçlerinizde

başarılar dileriz.

Şimdi bu maili aldım
Ne zaman girmistiniz banada bugun geldi ayni eposta... Ben anket vb. Hicbir mail almadim bu maila kadar... Siz aldiniz mi anket maili?

A

AEA

HavaPersonel.Com
Duyuruyu herkese mail atmışlarda neden akşam akşam attılar onu bilemedim herşeyin altında sebep arar olduk:)

Q

Quareama

HavaPersonel.Com
Ne zaman girmistiniz banada bugun geldi ayni eposta... Ben anket vb. Hicbir mail almadim bu maila kadar... Siz aldiniz mi anket maili?
23 temmuzda girdim. Bu hafta başı pazartesi anket maili geldi ve bu mesaj

F

furkan0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 29 Temmuzda mülakata girdim. 9 Ağustosta sınavımın başarıyla sonuçlandığı ve evrak istedikleri bir mail aldım. Anket maili vb. mail almadım. Anket maili almayan arkadaşlar moralini bozmasınlar. Önceki mesajlarda bunu biraz olumlu işaret gibi görenler için söylüyorum. Evrak yükledikten sonrasında İstanbula mülakata vs. gidenlerimiz var mı aramızda boy/kilo kontrole giren oldu mu?
ingilizce seviyeniz nasıldı acaba ?

mervec

mervec

HavaPersonel.Com
evet ben de şimdi çıktım mülakattan , bana da benzer sorular çıktı. Gözünüz korkmasın, basit ve anlaşılabilir sorular var .
-stres ve baskı yaşayan bir ekip üyesi veya meslektaşı desteklediğiniz bir zaman ( (alt başlıklar hep aynı) bağlam, problem ,sen ne yaptın, nasıl sonuçlandı.)
-son zamanlarda duygularınızı yönetmekte zorlandığınız durumdan bahseder misiniz? )( bağlam,problem, bla bla bla ..)
-hayatınıza ve kariyerinize rehberlik eden kişisel felsefeniz nedir?( bağlam , bla bla bla... )
hatırladıklarım bunlar ... herkese başarılar dilerim . 🤞 🌸 🍀
-Pandeminin sosyal ilişkileri nasıl etkilediği?..

gibi bir soru daha vardı

Şimdi hatırladım yazayım dedim. 🍀

M

Mimmy

HavaPersonel.Com
Yüz yüze mülakata hala çağırılan var mı?

F

Fly123

HavaPersonel.Com
Yüz yüze mülakata hala çağırılan var mı?
Ben 2 ağustosta olumlu dönüş ve anket maili almama rağmen henüz mülakat tarihi maili veya mesajı almadım. Online mülakata 22 temmuzda girdim. Siz yüz yüze mülakat için bir dönüş aldınız mı?

M

Mimmy

HavaPersonel.Com
Ben 2 ağustosta olumlu dönüş ve anket maili almama rağmen henüz mülakat tarihi maili veya mesajı almadım. Online mülakata 22 temmuzda girdim. Siz yüz yüze mülakat için bir dönüş aldınız mı?
Ben de 10 temmuzda girmeme rağmen anket maili dışında bir dönüş alamadım

R

redgull

HavaPersonel.Com
29 Temmuz'da online video mülakata girdim, 9 Ağustos'ta olumlu sonuçlanıp 12 Ağustos'a kadar evrak yüklemem gerektiği, sonrasında yüz yüzde mülakat için tarih verileceğine dair E-mail aldım. Denildiği gibi olumlu dönüşler takribi 10 gün içinde ya da sonrasında yapılıyor. İş hayatında sürekli kullandığım için İngilizcem advanced seviyesinde ve akıcı konuşurum ama heyecanlı bir yapım olmasından kaynaklı sınav esnasında çok panik yaptım. Yüz yüze mülakata giden arkadaşlar deneyimlerini detaylı paylaşırlarsa sevinirim. Herkes için en hayırlısının olması dileğiyle..

Konuyu okuyanlar;