14 Mar 2025
8
2
0
Arkadaşlar bugün mülakata girenler varsa lütfen bilgilendirebilir mi? Özellikle şu son alımlar durdu mevzusundan sonra uzak şehirlerden gelecek olanlar olarak kafamız karıştı.

Arkadaşlar bugün mülakata girenler varsa lütfen bilgilendirebilir mi? Özellikle şu son alımlar durdu mevzusundan sonra uzak şehirlerden gelecek olanlar olarak kafamız karıştı.
Mülakat daveti aldıysanız değerlendirin, bir sorun yok. Alım süreçlerine ara verildiğini belirten maili aldıysanız kafanızın karışmasına yol açacak bir mevzu yok. Ya bir yıl içinde gelir ihtimaliyle TK sirecini beklersiniz ya da AJet denersiniz. Başarılar diliyorum.

Mülakat daveti aldıysanız değerlendirin, bir sorun yok. Alım süreçlerine ara verildiğini belirten maili aldıysanız kafanızın karışmasına yol açacak bir mevzu yok. Ya bir yıl içinde gelir ihtimaliyle TK sirecini beklersiniz ya da AJet denersiniz. Başarılar diliyorum.
Mülakat davet maili aldım teşekkürler cevabınız için

Merhaba THy kabin memurlugu sureci ile alakali hala mulakata giren ya da saglik asamasinda olan var mi aranizda ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.