THY THY Kabin Memuru Mülakat Deneyimleri

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Kabin memuru alımı için mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa diğer adaylar ve gelecek dönem girecek adaylar için eğitici olabilir.

Bu başlık altında kabin memuru mülakat deneyiminizi paylaşabilirsiniz. Olumlu veya olumsuz ne gibi bir sonuç beklediğinizi yazabilirsiniz.

Mülakatınız nasıl geçti ?

Lilie

Lilie

HavaPersonel.Com
Kabin memuru alımı için mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa diğer adaylar ve gelecek dönem girecek adaylar için eğitici olabilir.

Bu başlık altında kabin memuru mülakat deneyiminizi paylaşabilirsiniz. Olumlu veya olumsuz ne gibi bir sonuç beklediğinizi yazabilirsiniz.

Mülakatınız nasıl geçti ?

Sanırım tüyo vermek istemiyorlar ☺️

M

merv

HavaPersonel.Com
Merhaba admin 8 Eylül e kadar belge yüklemesi isteniyor nasıl oluyor da mulakatlar şimdi başlıyor anlamadım

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba admin 8 Eylül e kadar belge yüklemesi isteniyor nasıl oluyor da mulakatlar şimdi başlıyor anlamadım
Bunda bir gariplik var mı bilmiyorum ancak bugün mülakatlar başladı. Belki belge yükleme için ek süre verilmiştir.

L

Leviosa

HavaPersonel.Com
Belge yuklenmesi 30 agustosa kadar olanlar da vardi, onlarin mulakat süreci dün başladı.

N

neslihaneda

HavaPersonel.Com
Benim de belge yükleme işlemlerim 30 Ağustosa kadardı ancak herhangi bir davet maili henüz gelmedi.

İ

İremm

HavaPersonel.Com
İngilizce Mülakat ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı? Ortalama kaç soru soruyorlar?

C

cigdemh

HavaPersonel.Com
İngilizce Mülakat ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı? Ortalama kaç soru soruyorlar?
O adaya bağlı bazı adaylar 15 dk kalabiliyor bazıları 5 dk kalabiliyor tamamiyle senin üzerinden gidiyor mülakatlar sanırım yeterli görene kadar devam ettiriyorlar

İ

İremm

HavaPersonel.Com
O adaya bağlı bazı adaylar 15 dk kalabiliyor bazıları 5 dk kalabiliyor tamamiyle senin üzerinden gidiyor mülakatlar sanırım yeterli görene kadar devam ettiriyorlar
Anladım. Çok teşekkür ederim. Siz girdiniz mi?

N

neslihaneda

HavaPersonel.Com
Hayır girmedim 8 eylüle kadar belgeleri yüklememi istediler ama hala bir dönüş olmayıncaeylüle kadar y sormak istedim
merak etmeyin başvuru sırasına göre davet ediyorlar. benim bazı arkadaşlarım da 8 eylüle kadar yükledi ve mail bekliyorlar hala. belgelerinizi yüklediyseniz mutlaka davet gelecektir :)

F

Fatma uzguc

HavaPersonel.Com
merak etmeyin başvuru sırasına göre davet ediyorlar. benim bazı arkadaşlarım da 8 eylüle kadar yükledi ve mail bekliyorlar hala. belgelerinizi yüklediyseniz mutlaka davet gelecektir :)
Tamam çok teşekkür ederim ☺️ başarılar diliyorum size umarım çok iyi geçer 😊

Konuyu okuyanlar;