Thy Kabin Memuru - Miyop/Goz Hastaligi

• Konbuyu başlatan bobby
  • Başlangıç tarihi
B

bobby

HavaPersonel.Com
Merhabalar, ben miyopum ve goz numaralarim -6 ve -7. Kisacasi goremiyorum ve saglik pdf`ine gore bu kabul ediliebilir sinirin ustunde.

Sorum su ki Lens kullanan biri olarak ben bu asamayi gecemeyecek miyim? Lens kullanarak bu gorme bozuklugumu duzeltebiliyorum. Bu neden ise girisimi engelliyor ?

Tesekkurkler simdiden

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Uluslararası havacılık otoriteleri tarafından bu şartlar belirleniyor. Bir nevi kanun gibi düşünebilirsiniz bu kuralları. Üzüldüm sizin adınıza. Her şey gönlünüzce olsun.

L

littlelanahere

HavaPersonel.Com
Merhabalar, ben miyopum ve goz numaralarim -6 ve -7. Kisacasi goremiyorum ve saglik pdf`ine gore bu kabul ediliebilir sinirin ustunde.

Sorum su ki Lens kullanan biri olarak ben bu asamayi gecemeyecek miyim? Lens kullanarak bu gorme bozuklugumu duzeltebiliyorum. Bu neden ise girisimi engelliyor ?

Tesekkurkler simdiden
lens kullanmana rağmen her bir göz için miyop 5’i hipermetrop 4’ü astigmat 2’yi geçiyorsa çizdirmemizi talep edip 3 ay süre tanıyorlar bir kez daha göz muayenesi yapıyorlar diye biliyorum benim de miyop ve astigmatım sınırda. Bu arada hangi süreçtesiniz kurul mülakatına girdiniz mi?

B

bobby

HavaPersonel.Com
Uluslararası havacılık otoriteleri tarafından bu şartlar belirleniyor. Bir nevi kanun gibi düşünebilirsiniz bu kuralları. Üzüldüm sizin adınıza. Her şey gönlünüzce olsun.
Boyle demenize bende uzuldum :((

lens kullanmana rağmen her bir göz için miyop 5’i hipermetrop 4’ü astigmat 2’yi geçiyorsa çizdirmemizi talep edip 3 ay süre tanıyorlar bir kez daha göz muayenesi yapıyorlar diye biliyorum benim de miyop ve astigmatım sınırda. Bu arada hangi süreçtesiniz kurul mülakatına girdiniz mi?
Cizdirmek cozum oluyorsa harika olur gercekten. Bu bilgiden eminseniz eger yarin randevu alacagim cizdirmek icin :D Suanda online ing. mul. icin olumlu mail geldi. boy kilo kontrolu icin randevu alacagim. randevu icin mail gelmesini bekliyorum

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Boyle demenize bende uzuldum :((

Cizdirmek cozum oluyorsa harika olur gercekten. Bu bilgiden eminseniz eger yarin randevu alacagim cizdirmek icin :D Suanda online ing. mul. icin olumlu mail geldi. boy kilo kontrolu icin randevu alacagim. randevu icin mail gelmesini bekliyorum
Bazı özel hastanelerde havacılık merkezleri var. Zaten sağlık raporunu o hastaneler veriyor. O hastanelerden biri ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ben birkaç tanesi ile görüşmenizi öneririm. Bildiğim kadarıyla belirtilen limitlerin üzerinde bir göz kusuru olmadıkça göz ameliyatı kabul oluyordur.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
30 40 bin lira goz cizdirme saglık raporuda bi 15 de yuvarlak bi 50 bine paşkayacak sana mulakat iş garanti olsa

Moderatör tarafında düzenlendi:
U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com

Tesekkurkler simdiden
Çizdirmekten başka şansınız yok ben de çizdirdim

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
30 40 bin lira goz cizdirme saglık raporuda bi 15 de yuvarlak bi 50 bine paşkayacak sana mulakat iş garanti olsa neyse ki trpilin yoksa eleneceksin yazık
25-30 arası çizdirme ne 40 ı özelde yaptığım halde

williamreed

williamreed

HavaPersonel.Com
Bende de aynı sorun var. Sana tavsiyem, kurul mülakat sonucunu bekleyip öyle çizdirmen. Zaten ufak bir operasyon, ama aklında soru kalmasın istiyorsan arkadaşlarının dediği gibi hastanelerle görüşebilirsin. Hatta istersen gözün ameliyatlara uygun mu ona da baktırabilirsin. Bazen kornea kalınlığı yeterli olmuyor; en azından yeterli olup olmadığını öğrenmiş olursun.

B

bobby

HavaPersonel.Com
30k goz cizdirme 15k saglik raporu sonrasinda kabul edilirsem 2 ay asgari ucretle 50k borcum+mevcut borclarimi oderken yedigim faiz :D ise girmesem daha az borcum oluyo kisa vadede.
Sanirim en mantiklisi bu sekilde cizdirmeden ilerleyip kurul mulakatinda cizdirecegimi garanti etmek duruma gore de cizdirme ameliyati olmak

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
30k goz cizdirme 15k saglik raporu sonrasinda kabul edilirsem 2 ay asgari ucretle 50k borcum+mevcut borclarimi oderken yedigim faiz :D ise girmesem daha az borcum oluyo kisa vadede.
Sanirim en mantiklisi bu sekilde cizdirmeden ilerleyip kurul mulakatinda cizdirecegimi garanti etmek duruma gore de cizdirme ameliyati olmak
Kurulda çizdiricem dersen kurul bunu ciddiye almadığını düşünür çizdirip gitmen lazım

Konuyu okuyanlar;