THY Thy - Kabin Memuru (Kadın-Erkek) 2024 Mezuniyet Hkk.

• Konbuyu başlatan orqok95
  • Başlangıç tarihi
orqok95

orqok95

HavaPersonel.Com
Merhaba THY Kabin memurluğuna mülatlara çağrıldığımızda Mühendislik veya Hukuk mezunu olan kişiler için olumsuz bir intiba oluşturur mu? Daha önce iş bulamadığım için bir çağrı merkezine başvurmuştum Sen mühendissin ne işin var bu alt bölümde çalışmana gibi bir tepki almıştım. Fena olmayan bir üniversiteden mezun oldum. Bu konuda sizlerden görüş talep ediyorum. Yani lise mezunları daha mı avantajlı sizce ?

Denizeeii

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Merhaba THY Kabin memurluğuna mülatlara çağrıldığımızda Mühendislik veya Hukuk mezunu olan kişiler için olumsuz bir intiba oluşturur mu? Daha önce iş bulamadığım için bir çağrı merkezine başvurmuştum Sen mühendissin ne işin var bu alt bölümde çalışmana gibi bir tepki almıştım. Fena olmayan bir üniversiteden mezun oldum. Bu konuda sizlerden görüş talep ediyorum. Yani lise mezunları daha mı avantajlı sizce ?
Hayır tabi ki bu senin için bir avantaj olacak sadece kabin memurluğu I çok istediğini hissettir

admin

admin

Admin
Moderatör
Bunu karşı taraf açısından değil kendi açınızdan düşünmelisiniz yani bu işte mutlu olabilecek misiniz ? Yetkin olduğunuz konunun çok dışında bir işte ömür geçirmek size uyacak mı ? Bence daha güzel bir kariyer yolu çizilebilir sizin açınızdan. Baykarın açık ilanları var şansınızı oralarda da deneyin ek olarak açılacak mühendis ilanları gibi idari işlerle alakalı pozisyonlar sizin için daha uygun olabilir.

orqok95

orqok95

HavaPersonel.Com
Bunu karşı taraf açısından değil kendi açınızdan düşünmelisiniz yani bu işte mutlu olabilecek misiniz ? Yetkin olduğunuz konunun çok dışında bir işte ömür geçirmek size uyacak mı ? Bence daha güzel bir kariyer yolu çizilebilir sizin açınızdan. Baykarın açık ilanları var şansınızı oralarda da deneyin ek olarak açılacak mühendis ilanları gibi idari işlerle alakalı pozisyonlar sizin için daha uygun olabilir.
Elbette mutlu olacağıma inanıyorum bu konuda şüphem veya tereddütüm yok zaten kendi mesleğimde de çalışmadım mezun olduğumdan beri 2 yıllık bir tecrübem oldu sadece , benim sormak istediğim bu mülakatlarda karşı tarafın tutumuyla ilgili olarak olumsuz olarak algılanır mı diye merak etmiştim.

orqok95

orqok95

HavaPersonel.Com
Hayır tabi ki bu senin için bir avantaj olacak sadece kabin memurluğu I çok istediğini hissettir
İnşallah söylediğiniz gibi olur Deniz hanım, ablamda kabin memuru THY'da onun referansıda var. Bu durumda belki artı katar inşallah.

E

eren5288

HavaPersonel.Com
Yakınının olması bir refe-rans- katmaz bence ancak Çağrı Merkezinde en az bi 8 9 ay çalıştıysan sana büyük katkısı olur diye düşünüyorum. Çağrı merkezi sektörü çözüm odaklı sabır psikoloji gerektiren bir sektör olduğu için artısı olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bende çağrı merkezinde çalışıyorum. Bu benim en büyük referansım kendime.

L

lulukreat

HavaPersonel.Com
Merhaba, mühendisim ve 6 senedir bu sektörde çalışıyorum. Geçen seneki alımlarda herhangi bir olumsuz yanını görmedim. Kurul mülakatımda olumlu sonuçlanmıştı, tamamen mülakatı nasıl yönettiğinle alakalı, verdiğin cevaplara göre bunun elinde iyi mesleği var kabin memurluğundan sıkılırsa yorulursa kendi mesleğine dönebilir de diyebilirler, kabin memurluğunu o kadar çok istiyor ki mühendisliği bile göz ardı etmiş de diyebilirler. İsteğini göstermen ve bunu gösterirken dürüst olman çok etkiliyor.

Konuyu okuyanlar;