THY Thy Kabin Memuru Alımı 2024 Kadın Erkek

• Konbuyu başlatan Getfly
  • Başlangıç tarihi
G

Getfly

HavaPersonel.Com
Türk hava yollarının beklenen kabin memuru alım ilanı yayınlandı. Süreç hakkında bütün konuları bu başlık altında konuşabiliriz. Başvuran herkese başarılar.

K

Kadir25

HavaPersonel.Com
Türk hava yollarının beklenen kabin memuru alım ilanı yayınlandı. Süreç hakkında bütün konuları bu başlık altında konuşabiliriz. Başvuran herkese başarılar.
İngilizcem yok diye bir daha ki yıl başvurucam nasıl hallettiniz İngilizce'yi öğrenebilir miyim?

F

Fkr

HavaPersonel.Com
Merhabalar, thy işe alım sürecinde gerçekleştirilen sağlık raporu alım muayenelerinde geçmişte var olan tanımız mevcut ise paylaşılan engel rahatsızlıklar arasındaysa süreçten men mi ediliyoruz. Yoksa e nabıza bakıp kontrol sağlasalar bile kendileri tetkik mi istiyor ?

D

duygu25

HavaPersonel.Com
sevgili @admin ajet te egitimde olanlar da basvurabilir mi ? sakincasi veya direk red edilme durumu olur mu ? ajet teki asamalari etkiler mi ? degerli yorumlarinizi ric edrizz

K

kral99

HavaPersonel.Com
Ajet ile thy arasında centilmenlik anlaşması var mı? Güncel olarak ajet çalışanları başvurabiliyor mu?

V

Valerie

HavaPersonel.Com
Arkadaslae ilan acilmis ama ben basvuramiyorum eposta sms gelmiyor yogunluktan mi acaba boyle sorun yasayan var mi

admin

admin

Admin
Moderatör
Ajet ile thy arasında centilmenlik anlaşması var mı? Güncel olarak ajet çalışanları başvurabiliyor mu?
İlanda iştirak çalışanları başvuru yapamaz ibaresi yok ise herkes başvuru yapabilir. Bir anlaşma yok.

K

kral99

HavaPersonel.Com
Askerlikle ilgili bi bilgi yazmıyor en az 2 yıl tecil şart mı

U

Umutlu

HavaPersonel.Com
sevgili @admin ajet te egitimde olanlar da basvurabilir mi ? sakincasi veya direk red edilme durumu olur mu ? ajet teki asamalari etkiler mi ? degerli yorumlarinizi ric edrizz
Duygu hn. Sanırım ajet eğitimindesiniz. Eğitim ne zaman başladı be ne kadar sürüyor. Eğitim planlaması bekliyorum kalacak yer ayarlayacağım o yüzden soruyorum. 1 ay diyen var 2 ay diyen var. Şimdiden teşekkürler.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Meslek / ünvan kısmını nasıl doldurmalıyız

A

AlperOzhn

HavaPersonel.Com
Daha önceden kurul mülakatında elenen kişiler en baştanmı başlıyor

S

scaryok

HavaPersonel.Com
Omzumdan kolumun arkasına dirseğime kadar yanik izi var elenir miyim acaba uzun gömlek de hiçbir şekilde gözükmüyor kısada belki biraz

S

sivilhavacılık

HavaPersonel.Com
Başvuru tarihi en son ne zaman biliyor musunuz?

G

Getfly

HavaPersonel.Com
İngilizcem yok diye bir daha ki yıl başvurucam nasıl hallettiniz İngilizce'yi öğrenebilir miyim?

Demoralize etmek gibi olmasın ama ingilizce seviyeni b2 seviyesine çıkarman gerek sonraki ilana kadar. Çalışırsan zor değil ama kolay gerçekleşecek bir durum da değil. Thy’nin İngilizce sınavları kolay değil. Ayrıca sadece ingilizce bilmekte yetmiyor konuşabilmek önemli mülakat için. Heyecan yapabilirsin, pratik yapmadığın için kelimeleri unutabilirsin falan. Mühendislik bölümünü ingilizce okuyup bitirip elenenleri biliyorum.

E

ecemka

HavaPersonel.Com
arkadaslar vertigo tanisi olup elenen var mi ya da ek tetkitle alinan?

S

Soloturca

HavaPersonel.Com
Merhabalar, thy işe alım sürecinde gerçekleştirilen sağlık raporu alım muayenelerinde geçmişte var olan tanımız mevcut ise paylaşılan engel rahatsızlıklar arasındaysa süreçten men mi ediliyoruz. Yoksa e nabıza bakıp kontrol sağlasalar bile kendileri tetkik mi istiyor ?
e nabıza bakıyorlar alınmaya engel bir hastalıksa ya direkt eliyorlar ya da muğlak bir durum varsa ek tetkik isteyip heyet değerlendirmesine bırakabiliyorlar.

K

Kadir25

HavaPersonel.Com
Demoralize etmek gibi olmasın ama ingilizce seviyeni b2 seviyesine çıkarman gerek sonraki ilana kadar. Çalışırsan zor değil ama kolay gerçekleşecek bir durum da değil. Thy’nin İngilizce sınavları kolay değil. Ayrıca sadece ingilizce bilmekte yetmiyor konuşabilmek önemli mülakat için. Heyecan yapabilirsin, pratik yapmadığın için kelimeleri unutabilirsin falan. Mühendislik bölümünü ingilizce okuyup bitirip elenenleri biliyorum.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için peki kurslarda özel ders alıp olabilmem mümkün mü?

G

Getfly

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için peki kurslarda özel ders alıp olabilmem mümkün mü?
Hiç özel ders ve kurs almadığım için Ne desem yalan olur ama Sürekli pratik yapabileceğin her durum fayda sağlar.

G

Getfly

HavaPersonel.Com
Bu arada tecrübesiz kabin memuru ilanı için 42 yaşındaki insanların bile başvurabilecek olması garip geldi bana. O yaşlardaki insanlar kabin amiri oluyor genellikle yanılmıyorsam. bu yaşlardaki insanların işe alınabilmesi için ya çok iyi bir özelliğinin olması lazım extra dil gibi ya da çok sağlam torpilinin. Başka bir neden gelmiyor aklıma çünkü. İyi bir üniversiteden mezun olunması önemli bir kriterse lise mezunları neden başvurabiliyor boşuna.

Türk hava yolları çok cazip bir yer olduğu için bu meslekle veya okuduğu bölümle hiç alakası olmayan birçok insan başvuru yapacak yine. Umarım hakeden ve gerçekten ihtiyacı olanlar kazanır.

Konuyu okuyanlar;