G
Getfly
HavaPersonel.Com
Türk hava yollarının beklenen kabin memuru alım ilanı yayınlandı. Süreç hakkında bütün konuları bu başlık altında konuşabiliriz. Başvuran herkese başarılar.
İngilizcem yok diye bir daha ki yıl başvurucam nasıl hallettiniz İngilizce'yi öğrenebilir miyim?Türk hava yollarının beklenen kabin memuru alım ilanı yayınlandı. Süreç hakkında bütün konuları bu başlık altında konuşabiliriz. Başvuran herkese başarılar.
İlanda iştirak çalışanları başvuru yapamaz ibaresi yok ise herkes başvuru yapabilir. Bir anlaşma yok.Ajet ile thy arasında centilmenlik anlaşması var mı? Güncel olarak ajet çalışanları başvurabiliyor mu?
Merhabalar ayni problemi yasiyorum malesefArkadaslae ilan acilmis ama ben basvuramiyorum eposta sms gelmiyor yogunluktan mi acaba boyle sorun yasayan var mi
Duygu hn. Sanırım ajet eğitimindesiniz. Eğitim ne zaman başladı be ne kadar sürüyor. Eğitim planlaması bekliyorum kalacak yer ayarlayacağım o yüzden soruyorum. 1 ay diyen var 2 ay diyen var. Şimdiden teşekkürler.sevgili @admin ajet te egitimde olanlar da basvurabilir mi ? sakincasi veya direk red edilme durumu olur mu ? ajet teki asamalari etkiler mi ? degerli yorumlarinizi ric edrizz
İngilizcem yok diye bir daha ki yıl başvurucam nasıl hallettiniz İngilizce'yi öğrenebilir miyim?
e nabıza bakıyorlar alınmaya engel bir hastalıksa ya direkt eliyorlar ya da muğlak bir durum varsa ek tetkik isteyip heyet değerlendirmesine bırakabiliyorlar.Merhabalar, thy işe alım sürecinde gerçekleştirilen sağlık raporu alım muayenelerinde geçmişte var olan tanımız mevcut ise paylaşılan engel rahatsızlıklar arasındaysa süreçten men mi ediliyoruz. Yoksa e nabıza bakıp kontrol sağlasalar bile kendileri tetkik mi istiyor ?
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için peki kurslarda özel ders alıp olabilmem mümkün mü?Demoralize etmek gibi olmasın ama ingilizce seviyeni b2 seviyesine çıkarman gerek sonraki ilana kadar. Çalışırsan zor değil ama kolay gerçekleşecek bir durum da değil. Thy’nin İngilizce sınavları kolay değil. Ayrıca sadece ingilizce bilmekte yetmiyor konuşabilmek önemli mülakat için. Heyecan yapabilirsin, pratik yapmadığın için kelimeleri unutabilirsin falan. Mühendislik bölümünü ingilizce okuyup bitirip elenenleri biliyorum.
Hiç özel ders ve kurs almadığım için Ne desem yalan olur ama Sürekli pratik yapabileceğin her durum fayda sağlar.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için peki kurslarda özel ders alıp olabilmem mümkün mü?