Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben aktif olarak bir işte çalışıyorum ve askerliğimi eylül 19 da bedelli olarak yapacağım, mülakata çağrılrken askerliğin bitmesi ve işinizden istifa etmenizi istiyorlar mı ?
Mülakatta değilde işe kabul edilirseniz istifa etmeniz isteniyor ayrıca bildiğim kadarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak veya en az 2 yıl tecil istiyorlar diye biliyorum. Eğitim süreci Eylül'den sonra olursa tolerans gösterebilirler tabi karar vericiler yine ik personelleri onlarla konuşmanızda fayda var
Merhaba İngilizce sınavını olumlu bir şekilde tamamlayanlara şimdiden başarılar...
Gözlük kullanıyorum ve belirtilen şartların üzerinde bir numara kullanıyorum gözümün çizilme durumu var.
Çizdirme kabul edilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?
Merhaba İngilizce sınavını olumlu bir şekilde tamamlayanlara şimdiden başarılar...
Gözlük kullanıyorum ve belirtilen şartların üzerinde bir numara kullanıyorum gözümün çizilme durumu var.
Çizdirme kabul edilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi
@Gokhantunc
Benim eski kız arkadaşım THY'de 2019-2020 yılları arasında çalıştı. Öncesinde de bel fıtığı olmasına rağmen işe alınmıştı o dönemde. Fakat 1 sene içerisinde ağrıları artınca istifa etti. Bu sene ise Ajet'e başvurdu ve kurul doktoru Mr raporlarında ciddi bir durum olmadığı kanısına vardı. Doktor sadece, "tek bir sağlık raporu alman dahilinde iş haklarını feshederim" demişti. Şu an sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 2 haftadır çalışıyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.