THY Thy Kabin Memuru Alım Şartları

• Konbuyu başlatan Neicht
  • Başlangıç tarihi
N

Neicht

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben aktif olarak bir işte çalışıyorum ve askerliğimi eylül 19 da bedelli olarak yapacağım, mülakata çağrılrken askerliğin bitmesi ve işinizden istifa etmenizi istiyorlar mı ?

T

Turan

HavaPersonel.Com
Mülakatta değilde işe kabul edilirseniz istifa etmeniz isteniyor ayrıca bildiğim kadarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak veya en az 2 yıl tecil istiyorlar diye biliyorum. Eğitim süreci Eylül'den sonra olursa tolerans gösterebilirler tabi karar vericiler yine ik personelleri onlarla konuşmanızda fayda var

N

Neicht

HavaPersonel.Com
Anladım teşekkür ederim.

R

rigel0043

HavaPersonel.Com
Merhaba İngilizce sınavını olumlu bir şekilde tamamlayanlara şimdiden başarılar...
Gözlük kullanıyorum ve belirtilen şartların üzerinde bir numara kullanıyorum gözümün çizilme durumu var.
Çizdirme kabul edilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?

C

comolokko34

HavaPersonel.Com
Merhaba İngilizce sınavını olumlu bir şekilde tamamlayanlara şimdiden başarılar...
Gözlük kullanıyorum ve belirtilen şartların üzerinde bir numara kullanıyorum gözümün çizilme durumu var.
Çizdirme kabul edilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi
gözlük numarasıyla ilgili bir şart mı vardı ?

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
Online ingilizce mülakattan sonra direk boy kilo kurul mülakatı mi var ve süreç daha hızlı ilerlesin diye mi bu şekilde yapıyorlar bilgisi olan var mı

G

Gokhantunc

HavaPersonel.Com
Bel fitigi tanisi konmustu 5-6sene önce. Bu sorun olur mu?

B

Bahri

HavaPersonel.Com
@Gokhantunc
Benim eski kız arkadaşım THY'de 2019-2020 yılları arasında çalıştı. Öncesinde de bel fıtığı olmasına rağmen işe alınmıştı o dönemde. Fakat 1 sene içerisinde ağrıları artınca istifa etti. Bu sene ise Ajet'e başvurdu ve kurul doktoru Mr raporlarında ciddi bir durum olmadığı kanısına vardı. Doktor sadece, "tek bir sağlık raporu alman dahilinde iş haklarını feshederim" demişti. Şu an sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 2 haftadır çalışıyor.

G

Gokhantunc

HavaPersonel.Com
@Gokhantunc
Benim eski kız arkadaşım THY'de 2019-2020 yılları arasında çalıştı. Öncesinde de bel fıtığı olmasına rağmen işe alınmıştı o dönemde. Fakat 1 sene içerisinde ağrıları artınca istifa etti. Bu sene ise Ajet'e başvurdu ve kurul doktoru Mr raporlarında ciddi bir durum olmadığı kanısına vardı. Doktor sadece, "tek bir sağlık raporu alman dahilinde iş haklarını feshederim" demişti. Şu an sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 2 haftadır çalışıyor.
bu iyi haber. Teşekkürler.

E

elsa

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bende de 2018-2019 yılları civarı devlet hastanesinde venöz yetmezlik başlangıcı tanısı kondu (iç varis ama görünürde bir şey yok, ne renk değişimi ne de şişlikler vs var). fakat bu yıl özel bi hastanede çektirdiğim MR'a göre öyle bir şey yokmuş. bende ilandan önce enabızdan eski verileri silmiştim ve şimdi tekrar açtıracağım. sizce aslında olmayan bir şeyle beni elerler mi?

ayrıca söylemeden edemeyeceğim, ne pomem ne tsk ne de jandarma thy kadar insanı zorluyor. gerçekten bu kadar kusursuz insan var mı? personel bir çok konuda kendini esnetebiliyor şirket için ama neden şirket bunu yapamıyor? ufak tefek şeyler için yapılabilir bence.

2023'te ayağımdaki ufak bir yara izi için elendim, bu sefer karşıma çıkmasın diye acılar çekerek yaptırdım. kamu'da tasarruf yılına denk geldiğimiz için de en azından kariyer olarak tatmin edecek bir şirkete her şeyimizi adıyoruz ama insan ergenken yaptığı bir saçmalığı bile düşünür hale geliyor. gençler olarak çok zor bir dönemdeyiz, istiyorum ki buraya başvuran herkesi alsınlar... herkesi kendim gibi görüyorum, kimse ihtiyacı yoksa bu kadar uğraşmaz, anlıyorum... umarım herkesin gönlüne göre olur...

Konuyu okuyanlar;