var beklemedeyiz toplamda 6 grup var 3. gruba mail gitti 4-5-6 daha mail almadı sırayla herkese gelecekArkadaslar merhaba bana hala video mulakat tarihi icin mail gelmedi benim gibi bekleyen var mi herkese mail gitti mi üzüldüm biraz girip sonuc soranlar bile var
Arkadaslar merhaba bana hala video mulakat tarihi icin mail gelmedi benim gibi bekleyen var mi herkese mail gitti mi üzüldüm biraz girip sonuc soranlar bile var
Bende aynı durumdayım hala mail bekliyorum8 temmuzda akşam 19:30 sularında video mülakata girdim zorlanmadım akıcı bir şekilde beş soruya da cevap verdim bitirdim tarih seçmem için mail atılanlardan ilk kişilerdenim başvuru tarihine göre seçtidiler mail’de öyle yazıyordu sadece anket mesajı geldi ama bakıyorum 11’inde 12’sinde girenlere olumlu denilip şu evrakları getirin denmiş anlamış değilim …
Evrakların toplanması için son tarihin 24 Temmuz olduğunu nereden öğrendiniz hiçbir yerde okumadım geriye dönenlere 24’üne kadar evraklarınızı getirin falan dediler herhalde ondan mı yoksa anladıNız Eğer altı grupsa altı gruptan 1000 1500 kişiye olumlu dönüş varsa ve biz dışında kaldıysak evet 24’ü sonsa eğer 20 dördünden sonra beklememek lazımBende 10 temmuzda girdim ama anket maili dışında gelişme yok. Sanırım olumsuz olduğu için durum bu şekilde yoksa olumlulara gelmiş evrak için son tarih 24 Temmuz. Adamlar bizim cevabı ne ara verecekler de bizde evrakları 24 üne yükleyeceğiz. Hayırlısı arkadaşlar
Burada bir arkadaş olumlu mailinin görselini paylaştı. Paylaştığı mailde yazıyor 24 üne kadar diye olumlu gelen mailde gördüm yaniEvrakların toplanması için son tarihin 24 Temmuz olduğunu nereden öğrendiniz hiçbir yerde okumadım geriye dönenlere 24’üne kadar evraklarınızı getirin falan dediler herhalde ondan mı yoksa anladıNız Eğer altı grupsa altı gruptan 1000 1500 kişiye olumlu dönüş varsa ve biz dışında kaldıysak evet 24’ü sonsa eğer 20 dördünden sonra beklememek lazım
Benimde aynı bu şekilde, 5 soruyu da 2 dakikayı kullanarak cevaplamıştım, çok şaşırdım gerçekten nasıl bir süreç oluyor anlamak zor8 temmuzda akşam 19:30 sularında video mülakata girdim zorlanmadım akıcı bir şekilde beş soruya da cevap verdim bitirdim tarih seçmem için mail atılanlardan ilk kişilerdenim başvuru tarihine göre seçtidiler mail’de öyle yazıyordu sadece anket mesajı geldi ama bakıyorum 11’inde 12’sinde girenlere olumlu denilip şu evrakları getirin denmiş anlamış değilim …
Olumlu mail alanlara belgeleri 23 Temmuz 16.00 a kadar yükleyin yazmış belki arkadaş ondan bahsetmiş olabilirEvrakların toplanması için son tarihin 24 Temmuz olduğunu nereden öğrendiniz hiçbir yerde okumadım geriye dönenlere 24’üne kadar evraklarınızı getirin falan dediler herhalde ondan mı yoksa anladıNız Eğer altı grupsa altı gruptan 1000 1500 kişiye olumlu dönüş varsa ve biz dışında kaldıysak evet 24’ü sonsa eğer 20 dördünden sonra beklememek lazım
Elifff işllh eğitimde görürşürüzBende aynı durumdayım hala mail bekliyorum
23 müş tarihOlumlu mail alanlara belgeleri 23 Temmuz 16.00 a kadar yükleyin yazmış belki arkadaş ondan bahsetmiş olabilir
Elendik mi yani neye göre benim mülakatımda iyi geçmişti ve bütün sorulara cevap verdim23 müş tarih
Hayırlı olsun dielim ozmn ilk gruptan seçilmişlere önmzdeki haftalar bizlerle beler gösterir bilemeyiz… hemen 1500 ü seçtilermi gerçekten woow23 müş tarih
Yani onu da demek kısım kısım topluyorlarEvraklar için son gün 24 olamaz ki daha 25 temmuzda sınava girecek olanlar vat
O kısımlarda olmak istyrz başarılı olanlarla yazışıyrz. Kndinden enin olanlarla...şaşkınım çok… hepimizin hakkında hayırlı olsun cumaya kadar cuma gününe kadar bir değişiklik olur die düşünüyrmYani onu da demek kısım kısım topluyorlar