THY Thy Kabin Memurlugu Video Mulakat

• Konbuyu başlatan mmesenn
  • Başlangıç tarihi
M

mmesenn

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba bana hala video mulakat tarihi icin mail gelmedi benim gibi bekleyen var mi herkese mail gitti mi üzüldüm biraz girip sonuc soranlar bile var :(

T

thyadayiyim

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba bana hala video mulakat tarihi icin mail gelmedi benim gibi bekleyen var mi herkese mail gitti mi üzüldüm biraz girip sonuc soranlar bile var :(
var beklemedeyiz toplamda 6 grup var 3. gruba mail gitti 4-5-6 daha mail almadı sırayla herkese gelecek

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
herkese merhaba bu hafta mülakata girenler ne tarz sorularla karşılaştı bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler

G

GNM

HavaPersonel.Com
8 temmuzda akşam 19:30 sularında video mülakata girdim zorlanmadım akıcı bir şekilde beş soruya da cevap verdim bitirdim tarih seçmem için mail atılanlardan ilk kişilerdenim başvuru tarihine göre seçtidiler mail’de öyle yazıyordu sadece anket mesajı geldi ama bakıyorum 11’inde 12’sinde girenlere olumlu denilip şu evrakları getirin denmiş anlamış değilim …

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
8 temmuzda akşam 19:30 sularında video mülakata girdim zorlanmadım akıcı bir şekilde beş soruya da cevap verdim bitirdim tarih seçmem için mail atılanlardan ilk kişilerdenim başvuru tarihine göre seçtidiler mail’de öyle yazıyordu sadece anket mesajı geldi ama bakıyorum 11’inde 12’sinde girenlere olumlu denilip şu evrakları getirin denmiş anlamış değilim …
Bende aynı durumdayım hala mail bekliyorum

A

Acraykut

HavaPersonel.Com
Bende 10 temmuzda girdim ama anket maili dışında gelişme yok. Sanırım olumsuz olduğu için durum bu şekilde yoksa olumlulara gelmiş evrak için son tarih 24 Temmuz. Adamlar bizim cevabı ne ara verecekler de bizde evrakları 24 üne yükleyeceğiz. Hayırlısı arkadaşlar

G

GNM

HavaPersonel.Com
Bende 10 temmuzda girdim ama anket maili dışında gelişme yok. Sanırım olumsuz olduğu için durum bu şekilde yoksa olumlulara gelmiş evrak için son tarih 24 Temmuz. Adamlar bizim cevabı ne ara verecekler de bizde evrakları 24 üne yükleyeceğiz. Hayırlısı arkadaşlar
Evrakların toplanması için son tarihin 24 Temmuz olduğunu nereden öğrendiniz hiçbir yerde okumadım geriye dönenlere 24’üne kadar evraklarınızı getirin falan dediler herhalde ondan mı yoksa anladıNız Eğer altı grupsa altı gruptan 1000 1500 kişiye olumlu dönüş varsa ve biz dışında kaldıysak evet 24’ü sonsa eğer 20 dördünden sonra beklememek lazım

A

Acraykut

HavaPersonel.Com
Evrakların toplanması için son tarihin 24 Temmuz olduğunu nereden öğrendiniz hiçbir yerde okumadım geriye dönenlere 24’üne kadar evraklarınızı getirin falan dediler herhalde ondan mı yoksa anladıNız Eğer altı grupsa altı gruptan 1000 1500 kişiye olumlu dönüş varsa ve biz dışında kaldıysak evet 24’ü sonsa eğer 20 dördünden sonra beklememek lazım
Burada bir arkadaş olumlu mailinin görselini paylaştı. Paylaştığı mailde yazıyor 24 üne kadar diye olumlu gelen mailde gördüm yani

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Benimde aynı bu şekilde, 5 soruyu da 2 dakikayı kullanarak cevaplamıştım, çok şaşırdım gerçekten nasıl bir süreç oluyor anlamak zor

Denizeeii

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Olumlu mail alanlara belgeleri 23 Temmuz 16.00 a kadar yükleyin yazmış belki arkadaş ondan bahsetmiş olabilir

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Evraklar için son gün 24 olamaz ki daha 25 temmuzda sınava girecek olanlar vat

G

GNM

HavaPersonel.Com
Uuuu heyecan olmadık süper geçti sınavlar atlattık basit şeyler kaldı dedik heyecan hat safhada şimdi kendind n emin herkes ile eğitimde görüşürüz inşllh🙏🏻

G

GNM

HavaPersonel.Com
Yani onu da demek kısım kısım topluyorlar
O kısımlarda olmak istyrz başarılı olanlarla yazışıyrz. Kndinden enin olanlarla...şaşkınım çok… hepimizin hakkında hayırlı olsun cumaya kadar cuma gününe kadar bir değişiklik olur die düşünüyrm

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
sanırım bugün kimseye olumlu ya da olumsuz mail gitmedi.

Konuyu okuyanlar;