sohovo2584

Üye
12 Haz 2024
1
0
0
Merhaba, ben 2016 yılında yaklaşık 1 sene psikolojik tedavi gördüm. Psikiyatrik geçmişimde tanı ve antipsikotik ilaç mevcut. Fakat son 7 yılda herhangi bir psikiyatri kaydım yok. THY, "Geçmişte herhangi bir dönemde veya halen psikotik bozukluk tanısı olan ve/veya tedavi almış adayların işe girişi uygun değildir" olarak belirtmiş. THY bu durumda direkt mi eliyor yoksa yeniden değerlendirme mümkün mü?

Admin selam. Heyet raporu aldım teknik birim için ama dahiliyeci kreatinin biraz yüksek poliklinik kontrolü önerildi diye not düşmüş ve su içmeyince böyle çıkabiliyor. Su içip yeni temiz tahlili alıp raporun yanına koysam olur mu ?
Orada deseydiniz keşke bir daha tahlil vereyim diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.