Thy Kabin Memurluğu Online Video Mülakat Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

• Konbuyu başlatan tülin
  • Başlangıç tarihi
T

tülin

HavaPersonel.Com
Thy kabin memurluğu online video mülakat sonucu ne zaman açıklanacak?

A

aviations

HavaPersonel.Com
8 Temmuz sınava katıldım her soruyu 2 dakika boyunca aksamadan cevapladım ingilizcem fazlasıyla yeterli anket mailim 22 Temmuz geldi hala bekliyorum herhangi bir geri dönüş yok.
Tam olarak neye göre dönüş yapılmakta? cevaplayan olursa sevinirim.

T

tülin

HavaPersonel.Com
Aynen bende o grupta 12 temmuzda girdim anket maili aldım ama hala sonucu bekliyorum gelmedi

H

havaekip

HavaPersonel.Com
Ben 26 Temmuzda girdim video mülakata 2 ağustosta dönüş yapıldı olumlu diye, bugünde anket maili geldi.
Yüz yüze mülakat için bir tarih verilmedi eksik belgelerinizi yükleyin diye yazılmış sadece

F

flyaway

HavaPersonel.Com
Ben 26 Temmuzda girdim video mülakata 2 ağustosta dönüş yapıldı olumlu diye, bugünde anket maili geldi.
Yüz yüze mülakat için bir tarih verilmedi eksik belgelerinizi yükleyin diye yazılmış sadece
bana da 2'sinde mail geldi belgeleri yukledim ama bir mail gelmedi mülakat için. herkes dosayaları yukledikten sonra bu hafta icinde tarihler açıklanır tahminen

S

s1ngle

HavaPersonel.Com
Ben de 1 Ağustos'ta girdim. Sizin dediklerinize bakılırsa bana da kısa süre içinde dönüş yapılması gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

S

s1ngle

HavaPersonel.Com
Thy kabin memurluğu online video mülakat sonucu ne zaman açıklanacak?
Konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum? Nasıl yeni konu başlatıyorsunuz acaba site içinde?

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Gelen mailde 5 soruyu cevaplamak için ortalama 20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır diyor,sonra altındaki maddede de her bir soru için 120 saniyeniz olacaktır diyor, düşünme süresi ve cevaplama süresi toplamı 12,5 dakika ediyor,20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır cümlesini anlamlandıramadım.

F

flyaway

HavaPersonel.Com
Gelen mailde 5 soruyu cevaplamak için ortalama 20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır diyor,sonra altındaki maddede de her bir soru için 120 saniyeniz olacaktır diyor, düşünme süresi ve cevaplama süresi toplamı 12,5 dakika ediyor,20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır cümlesini anlamlandıramadım.
soru geçişlerini sayıyor olabilir. sorular arasında otomatik geçmiyor.

B

Burcinbasaltun

HavaPersonel.Com
17 temmuzda video ingilizce mülakatına katıldım 25 temmuzda anket geldi. Malesef bir soruyu yanlışlıkla çift tıkladım ve aynı yerdeymiş start ile stop butonu :( bu yüzden sadece 2 sn kaydedip diğer soruya geçmişti. Henüz olumlu yada olumsuz bir dönüş almadım ben. Benden sonra 26 temmuzda video mülakatına girenlere olumlu dönüş yapıldı evrakları dahi yüklediler. Genel kurul mülakatı tarihi maili bekleniyor. Süreçle ilgili bilgim bu kadar şimdilik

K

kayaa

HavaPersonel.Com
Ben cuma gunu girmistim dun olumlu maili geldi

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
8 Temmuz sınava katıldım her soruyu 2 dakika boyunca aksamadan cevapladım ingilizcem fazlasıyla yeterli anket mailim 22 Temmuz geldi hala bekliyorum herhangi bir geri dönüş yok.
Tam olarak neye göre dönüş yapılmakta? cevaplayan olursa sevinirim.
Aynı durumdayız

E

elifmns

HavaPersonel.Com
Bugüne kadar olumsuz mail alan var mı peki? Aranızda bilgisi olan var mı?

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Ben sanırım çok büyük bir hata yaptım, süre başladığında otomatik olarak kaydedildiğini düşündüm. Korkudan hiç bir yere tıklamadım. İlla tıklayıp mı devam etmek gerekiyordu kaydetmek için ? Çok gerilmiştim yanlış bir şey yaparım diye basmadım başladıktan sonra süre bittikçe yanıtladım sözlü olarak o kadar

S

Sahra

HavaPersonel.Com
acil müsait biri yanıltabilir mi rica etsem

Ben sanırım çok büyük bir hata yaptım, süre başladığında otomatik olarak kaydedildiğini düşündüm. Korkudan hiç bir yere tıklamadım. İlla tıklayıp mı devam etmek gerekiyordu kaydetmek için ? Çok gerilmiştim yanlış bir şey yaparım diye basmadım başladıktan sonra süre bittikçe yanıtladım sözlü olarak o kadar

E

elifmns

HavaPersonel.Com
Tam hatırlamıyorum ama süre bittiğinde otamatik diğer soruya geçmiyor sonuçta. İstediğin zaman tıklayıp diğer soruya geçiyorsun ve 30 saniye sonra cevabını veriyorsun bunun için tekrar bir tıklama yapman gerekmiyor. Yani cevabın kaydedilmesi için ekstra bir tıklama yapmıyorsun diye hatırlıyorum.

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
Spam olarak vire uptan herşey bitince mail geliyor kaydedildi diye. Eğer istersen tekrar giriş yapabiliyorsun. Gelen maile tıklayıp.

Konuyu okuyanlar;