T
tülin
HavaPersonel.Com
Thy kabin memurluğu online video mülakat sonucu ne zaman açıklanacak?
bana da 2'sinde mail geldi belgeleri yukledim ama bir mail gelmedi mülakat için. herkes dosayaları yukledikten sonra bu hafta icinde tarihler açıklanır tahminenBen 26 Temmuzda girdim video mülakata 2 ağustosta dönüş yapıldı olumlu diye, bugünde anket maili geldi.
Yüz yüze mülakat için bir tarih verilmedi eksik belgelerinizi yükleyin diye yazılmış sadece
Ben de 1 Ağustos'ta girdim. Sizin dediklerinize bakılırsa bana da kısa süre içinde dönüş yapılması gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben 26 Temmuzda girdim video mülakata 2 ağustosta dönüş yapıldı olumlu diye, bugünde anket maili geldi.
Yüz yüze mülakat için bir tarih verilmedi eksik belgelerinizi yükleyin diye yazılmış sadece
Konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum? Nasıl yeni konu başlatıyorsunuz acaba site içinde?Thy kabin memurluğu online video mülakat sonucu ne zaman açıklanacak?
Nasıl geçmiştiAynen bende o grupta 12 temmuzda girdim anket maili aldım ama hala sonucu bekliyorum gelmedi
soru geçişlerini sayıyor olabilir. sorular arasında otomatik geçmiyor.Gelen mailde 5 soruyu cevaplamak için ortalama 20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır diyor,sonra altındaki maddede de her bir soru için 120 saniyeniz olacaktır diyor, düşünme süresi ve cevaplama süresi toplamı 12,5 dakika ediyor,20 dakikaya ihtiyacınız olacaktır cümlesini anlamlandıramadım.
2 ağustosta mı girmiştnzBen cuma gunu girmistim dun olumlu maili geldi
Aynı durumdayız8 Temmuz sınava katıldım her soruyu 2 dakika boyunca aksamadan cevapladım ingilizcem fazlasıyla yeterli anket mailim 22 Temmuz geldi hala bekliyorum herhangi bir geri dönüş yok.
Tam olarak neye göre dönüş yapılmakta? cevaplayan olursa sevinirim.
Yazan yok bilemiyoruzBugüne kadar olumsuz mail alan var mı peki? Aranızda bilgisi olan var mı?