THY Thy Kabin Memurluğu Öncesi İş

• Konbuyu başlatan Üye silindi 8698
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 8698

Yakın zamanda hepinizin bildiği gibi kabin memurluğu sürecine girdim ben de ve süreç ilerliyor. Tabi benim de farklı bir işim var şu an çalıştığım. Dolayısıyla sürecin de henüz başında olduğumdan dolayı bir istifa gereksinimi duymadım. Bilen arkadaşlar aydınlatabilirler mi? Tam olarak hangi aşamada işi bırakmanız isteniyor, detayları nasıldır bir işte çalıştıktan sonra THY’e geçmenin?

C

cvarcanoglu

HavaPersonel.Com
Sağlık aşamasını sorunsuz tamamladıktan sonra.

D

Dujiang

HavaPersonel.Com
Benim de bir sorum olacaktı. İstifa için belli bir ihbar süresi oluyor yaklaşık 1-1.5 ay kadar. Sağlık aşaması tamamlandıktan sonra eğitimler tahminen ne kadar süre sonra başlıyor bilen var mı?

C

comolokko34

HavaPersonel.Com
arkadaşlar eğitimlere başladık işimizden istifa ettik diyelim. eğitimi geçememe gibi bir şey var mı yani geçemezsen ne olacak işimizden de istifa etmiş olacağız ?

T

thyadayiyim

HavaPersonel.Com
arkadaşlar eğitimlere başladık işimizden istifa ettik diyelim. eğitimi geçememe gibi bir şey var mı yani geçemezsen ne olacak işimizden de istifa etmiş olacağız ?
Eğitim sonrası sınavdan geçemeyenlere 2. bir telafi sınavı daha yapıyorlar en azından onu geçersin çünkü sorulan sorular eğitimde anlattıklarıyla alakalı oluyor

T

thyadayiyim

HavaPersonel.Com
yani eğitime kadar gelebilirsek %90 işe alınıyoruz öyle mi ?
İkinci sınavı geçemezsen kalırsın, ikinci sınava örnek vermek gerekirse üniversitede finaller vardır bunu geçemeyenler büte kalır. Genelde üniversitenin %90ı bütte geçer. THY'de de durum aynı ikinci sınavı geçemeyen kalır ama geçemeyen yok denilebilecek kadar az. Verdiğiniz oran doğrudur. Bir de karekök, pvq gibi sorular çıkmayacak karşınıza stres yapmanıza gerek yok. İnternette THY academy sınav soru örnekleri yazın, kabinle alakalı sorular, yer hizmetleriyle alakalı sorular var. Geçmek zor değil

C

comolokko34

HavaPersonel.Com
İkinci sınavı geçemezsen kalırsın, ikinci sınava örnek vermek gerekirse üniversitede finaller vardır bunu geçemeyenler büte kalır. Genelde üniversitenin %90ı bütte geçer. THY'de de durum aynı ikinci sınavı geçemeyen kalır ama geçemeyen yok denilebilecek kadar az. Verdiğiniz oran doğrudur. Bir de karekök, pvq gibi sorular çıkmayacak karşınıza stres yapmanıza gerek yok. İnternette THY academy sınav soru örnekleri yazın, kabinle alakalı sorular, yer hizmetleriyle alakalı sorular var. Geçmek zor değil
anladım teşekkürler. umarım hepimiz için süreç olumlu sonuclanır

Konuyu okuyanlar;