yesko

Üye
27 Kas 2024
318
131
5
Arkadaşlar boy kilo ölçümü nasıl oluyor sınır nedir? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Kadınlarda min 160 max 180 boy isteniyor. Bu konuda çok hassaslar aynı anda ölcüldügüm baska arkadas 158 küsüratlı cıktı direkt elediler. Bence kullandıkları cihaz bir iki cm eksik ölcüyor ona göre gidin. Ben 165im 163 cıktım 57 kilo sonraki aşamaya geçebilirisniz dediler. Boy kilo oranına da cok dikkat ediyorlar

Arkadaşlar boy kilo ölçümü nasıl oluyor sınır nedir? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kadınlarda 1.60 1.80 erkeklerde 1.70 1.90 diye hatırlıyorum ayakkabılarınızı çıkarıp ölçülüyorsunuz dik durmanız isteniyor bazı kişileri eksik ölçtüğü doğrudur

Kadınlarda min 160 max 180 boy isteniyor. Bu konuda çok hassaslar aynı anda ölcüldügüm baska arkadas 158 küsüratlı cıktı direkt elediler. Bence kullandıkları cihaz bir iki cm eksik ölcüyor ona göre gidin. Ben 165im 163 cıktım 57 kilo sonraki aşamaya geçebilirisniz dediler. Boy kilo oranına da cok dikkat ediyorlar
Aa nasıl bir ölçü aleti acaba yani 160 olan biri 158 çıkar mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.