Pickles

Üye
28 Kas 2023
34
5
0
Merhaba arkadaşlar Thy başvuru sırasına göre çağıracaklarını söylediği için öngörü olması ve alternatif değerlendirme yapabilmek adına başvuru tarihi ve mülakata çağrılma tarihini giren arkadaşlar yazabilir misiniz rica ediyorum inanılmaz bir belirsizlik söz konusu ve maillere dönmüyorlar
Ben 30 Haziran başvuru 8 eylül evrak yukleme hala mülakat bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Thy başvuru sırasına göre çağıracaklarını söylediği için öngörü olması ve alternatif değerlendirme yapabilmek adına başvuru tarihi ve mülakata çağrılma tarihini giren arkadaşlar yazabilir misiniz rica ediyorum inanılmaz bir belirsizlik söz konusu ve maillere dönmüyorlar
Ben 30 Haziran başvuru 8 eylül evrak yukleme hala mülakat bekliyorum.

merhaba ben de son haftası başvurdum bana da mülakat maili henüz gelmedi.

Merhabalar ben 13 mayısta başvuru yapmış olmama rağmen belge hatası maili veya herhangi bir mail almadım benimle aynı durumda olan var mı hala mail bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.