THY Thy Kabin Kurul Daveti

• Konbuyu başlatan kbinmemur
  • Başlangıç tarihi
K

kbinmemur

HavaPersonel.Com
Selamlar,

29 Ağustos'ta olumlu dönüş alan adaylardan biriyim. Henüz belge yükleme maili almadım. Kurul davetiyle alakalı iki farklı mail atılmıştı adaylara, birinde sürecin 2025 bahar dönemine kadar süreceği belirtilirken diğerinde daha yakın bir tarihten bahsediliyordu. Sorum şu; ''2025 Bahar dönemine kadar...'' diye mail alan adaylardan kurul daveti-belge yükleme maili alan var mı? Sürecin ne aşamada olduğunu kestirmeye çalışıyorum kabaca da olsa.

Ş

şipl

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
bende aynı tarihte olumlu aldım, belgelerin tamsa belge yükleme maili almıyorsun zaten.. kurul davetini ben de hala almadım

T

tuğbakgn

bende aynı tarihte olumlu aldım, belgelerin tamsa belge yükleme maili almıyorsun zaten.. kurul davetini ben de hala almadım
benim belgelerim önceden yüklüydü ama yine evrak maili aldım çünkü son 1 aylık evrakları istiyorlar

N

Nooffle

Selamlar,

29 Ağustos'ta olumlu dönüş alan adaylardan biriyim. Henüz belge yükleme maili almadım. Kurul davetiyle alakalı iki farklı mail atılmıştı adaylara, birinde sürecin 2025 bahar dönemine kadar süreceği belirtilirken diğerinde daha yakın bir tarihten bahsediliyordu. Sorum şu; ''2025 Bahar dönemine kadar...'' diye mail alan adaylardan kurul daveti-belge yükleme maili alan var mı? Sürecin ne aşamada olduğunu kestirmeye çalışıyorum kabaca da olsa.
29 ağustosta 2025 bahar dönemine kadar şeklinde mail almıştım ve 1 ekimde belge yükleme maili geldi. 6 ekim 23.59a kadar belgelerin yüklenmesi gerektiği ve 2025in ilk çeyreğine kadar sürebileceği şeklinde bilgi vardı. Henüz kurul için bir dönüş yapılmadı

T

tuğbakgn

29 ağustosta 2025 bahar dönemine kadar şeklinde mail almıştım ve 1 ekimde belge yükleme maili geldi. 6 ekim 23.59a kadar belgelerin yüklenmesi gerektiği ve 2025in ilk çeyreğine kadar sürebileceği şeklinde bilgi vardı. Henüz kurul için bir dönüş yapılmadıb
ben de aynı tarihlerde dönüşler aldım ve 15 ekimde mülakatım var

A

Aliss

ben de aynı tarihlerde dönüşler aldım ve 15 ekimde mülakatım var
Gittiğinizde üstümüzü değiştirebileceğimiz Wc yada bir yer var mı diye bilgi verme şansınız var mı? Benimde kurulum 18inde. Otobusle 10 saat yolcuk yapıcam seyahat edemem öyle

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
binaya vardığınızda güvenliğe ve ik stajyerlerine durumu bildirin güvenlik kontrolünden geçirip wc ya da oda kullandırabilirler. yardımcı olurlar size her türlü. sürecinizde başarılar dilerim.

A

Aliss

binaya vardığınızda güvenliğe ve ik stajyerlerine durumu bildirin güvenlik kontrolünden geçirip wc ya da oda kullandırabilirler. yardımcı olurlar size her türlü. sürecinizde başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim 🌼

A

AEA

29 ağustosta 2025 bahar dönemine kadar şeklinde mail almıştım ve 1 ekimde belge yükleme maili geldi. 6 ekim 23.59a kadar belgelerin yüklenmesi gerektiği ve 2025in ilk çeyreğine kadar sürebileceği şeklinde bilgi vardı. Henüz kurul için bir dönüş yapılmadı
Benimde aynı bu şekilde sürecim henüz kurul daveti gelmedi.

N

Nooffle

Bugün itibarı ile kurul için dönüş aldım 21 ekimde sabah kurula giriyorum

K

krebblokkilec

Benim de kurul mulakat davetim geldi bugun arkadaslar 1-6 ekim arasi belge yuklemistim

A

Afitap

Ben de 1-6 arası belge yükledim ama kurul mülakatı daveti almadım.Başka benim gibi 1-6 ekim arası belge yükleyip mülakat daveti almayan var mı?

U

Uçan kabin memuru

Ben de 1-6 arası belge yükledim ama kurul mülakatı daveti almadım.Başka benim gibi 1-6 ekim arası belge yükleyip mülakat daveti almayan var mı?
3 eylülden önce belge yükledim ancak henüz davet almadım

Konuyu okuyanlar;