THY Thy Kabin Eğitim Tarihi

• Konbuyu başlatan lalala
  • Başlangıç tarihi
L

lalala

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar. Sağlık muayenesi olumlu sonuçlandıktan, ölçü verdikten ne kadar süre sonra eğitim tarihi ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar? Mail mi atıyorlar? Bilen biri söylerse çok sevinirim 😊

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar. Sağlık muayenesi olumlu sonuçlandıktan, ölçü verdikten ne kadar süre sonra eğitim tarihi ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar? Mail mi atıyorlar? Bilen biri söylerse çok sevinirim 😊
Siz sağlıktan cevap mı bekliyorsunuz

M

Meliscakir99

HavaPersonel.Com
Sizi yüzyüze mülakata çağırdılar mı

A

arkagalley

HavaPersonel.Com
Slm arkadaşlar kurul mülakatı olumlu olan arkadaşlara hayırlı olsun🫶🏻
Benim anlamadığım belgelerimi yükledikten sonra 2 ay geçti hala mülakat daveti almadım:/
Eğitim ile alakalı bir bilgi var mı?
Ben herkes sonuçlandıktan sonra yani mart, nisan gibi eğitim başlar diye düşünüyorum.
Sizce?

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Slm arkadaşlar kurul mülakatı olumlu olan arkadaşlara hayırlı olsun🫶🏻
Benim anlamadığım belgelerimi yükledikten sonra 2 ay geçti hala mülakat daveti almadım:/
Eğitim ile alakalı bir bilgi var mı?
Ben herkes sonuçlandıktan sonra yani mart, nisan gibi eğitim başlar diye düşünüyorum.
Sizce?
egitimler coktan basladi. egitimlere giren siniflar oldu bile 2 hafta once. 7-14-21 i icin sinifta actilar onumuzdeki aya. Toplu planlama olacagini sanmam. Sureci olumlu sonuclanan olcu veren adaylara direk donus saglaniyor.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
egitimler coktan basladi. egitimlere giren siniflar oldu bile 2 hafta once. 7-14-21 i icin sinifta actilar onumuzdeki aya. Toplu planlama olacagini sanmam. Sureci olumlu sonuclanan olcu veren adaylara direk donus saglaniyor.
İlk sınıf 23 Eylül günü başladı sanırım

Birde özellikle Ekim ayı içinde ortalama 3 sınıf açılacak galiba, sonrasında ise Kasım ayından itibaren aday sayısı azaldıkça 1 veya 2 sınıfa düşürebililirler

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Eğitimin 1.5 veya 2 ay sürdüğü bilindiğine göre bir hesap yaparsak ;

23 Eylül günü eğitime başlayan sınıfın 8 Kasım veya en geç 22 Kasım Cuma günü tamamlanması lazım

Kasım ayı sonunda veya Aralık ayının başlarında ise eğitim uçuşları başlar diye tahmin ediyorum ilk eğitim alan sınıf için

Bu arada bu ilk sınıfta eğitim alan kişilerin çoğunluğu 29 Temmuz - 2 Ağustos haftası kurula girenlerden oluşuyor sanırım ama tamamen karışıkta olabilir tabii

M

Meliscakir99

HavaPersonel.Com
Nasıl ya benden belge istedi hala mülakat tarihi bekliyorum kabin için dimi kabin memuru pilot falan değil

M

Meliscakir99

HavaPersonel.Com
Bende bekliyorum almadım

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Eğitimin 1.5 veya 2 ay sürdüğü bilindiğine göre bir hesap yaparsak ;

23 Eylül günü eğitime başlayan sınıfın 8 Kasım veya en geç 22 Kasım Cuma günü tamamlanması lazım

Kasım ayı sonunda veya Aralık ayının başlarında ise eğitim uçuşları başlar diye tahmin ediyorum ilk eğitim alan sınıf için

Bu arada bu ilk sınıfta eğitim alan kişilerin çoğunluğu 29 Temmuz - 2 Ağustos haftası kurula girenlerden oluşuyor sanırım ama tamamen karışıkta olabilir tabii
ben 26 agustosta girdim 7 si icin davet geldi kabin memurlugu egitimi icin ,
Nasıl ya benden belge istedi hala mülakat tarihi bekliyorum kabin için dimi kabin memuru pilot falan değil

bana ama 14 ya da 21ine iptal ettirmek icin mail gonderdim. Islerimi halletmek istiyorum once.

A

arkagalley

HavaPersonel.Com
Ben hiç anlamadım bu durumu.
Neye ya da kime göre kurul mülakatı, alım oldu?
Şimdi modum düştü işte:/
Bende kıyafetlerimi hazırladım kurul daveti bekliyorum.

L

lalala

HavaPersonel.Com
Ben hiç anlamadım bu durumu.
Neye ya da kime göre kurul mülakatı, alım oldu?
Şimdi modum düştü işte:/
Bende kıyafetlerimi hazırladım kurul daveti bekliyorum.
Merak etmeyin kurul mülakatları devam ediyor. Çok alım olduğu için grup grup eğitimlere başlatıyorlar sadece

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merak etmeyin kurul mülakatları devam ediyor. Çok alım olduğu için grup grup eğitimlere başlatıyorlar sadece
Benden 1 ve 6 gün sonra kurula girenlere dün cevap gelmiş ancak ben halen mail almadım o konuyu merak ediyorum, karışık çağırılıyor sanırım

M

Minding My Business

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Merhaba,

''Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.'
'
Böyle bir mail aldım.

Sanırım 2 ay oldu,Wright Kardeşler bile gökyüzüne çıkmak için benden daha az sürücemede kalmıştır :))

Kurul mülakatı beklerken kafamda Çelik'in aşağıdaki şarkısı jenerik olarak çalmaya başlar oldu.

Gitsem, gidemem, kalsam, kalamam
Sevsem, sevemem, şaştım bu işe
Hayır mı, şer mi, bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte :))))

Napalım,bizde Barış Manço'nun Ahmet Bey'i gibi Ya nasip diyip bekler olduk.

Bende aynı durumda olan arkadaşlar varsa bir selam çaksın...

Konuyu okuyanlar;