Siz sağlıktan cevap mı bekliyorsunuzMerhabalar arkadaşlar. Sağlık muayenesi olumlu sonuçlandıktan, ölçü verdikten ne kadar süre sonra eğitim tarihi ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar? Mail mi atıyorlar? Bilen biri söylerse çok sevinirim![]()
Yok benim muayenem olumluydu direktSiz sağlıktan cevap mı bekliyorsunuz
Sağlık olumlu olursa doktorun yanından çıktıktan hemen sonra mı giysi ölçü odasına gidiliyorYok benim muayenem olumluydu direkt
Evet doktor bana gidip ölçülerini aldırabilirsin dediSağlık olumlu olursa doktorun yanından çıktıktan hemen sonra mı giysi ölçü odasına gidiliyor
Giysi ölçüsü boy kilo odasında mı yoksa farklı bir yerde mi oluyorEvet doktor bana gidip ölçülerini aldırabilirsin dedi
Atatürk havalimanının oralarda thy’nin deposu var orda oluyorGiysi ölçüsü boy kilo odasında mı yoksa farklı bir yerde mi oluyor
egitimler coktan basladi. egitimlere giren siniflar oldu bile 2 hafta once. 7-14-21 i icin sinifta actilar onumuzdeki aya. Toplu planlama olacagini sanmam. Sureci olumlu sonuclanan olcu veren adaylara direk donus saglaniyor.Slm arkadaşlar kurul mülakatı olumlu olan arkadaşlara hayırlı olsun
Benim anlamadığım belgelerimi yükledikten sonra 2 ay geçti hala mülakat daveti almadım:/
Eğitim ile alakalı bir bilgi var mı?
Ben herkes sonuçlandıktan sonra yani mart, nisan gibi eğitim başlar diye düşünüyorum.
Sizce?
İlk sınıf 23 Eylül günü başladı sanırımegitimler coktan basladi. egitimlere giren siniflar oldu bile 2 hafta once. 7-14-21 i icin sinifta actilar onumuzdeki aya. Toplu planlama olacagini sanmam. Sureci olumlu sonuclanan olcu veren adaylara direk donus saglaniyor.
Bende bekliyorum almadımegitimler coktan basladi. egitimlere giren siniflar oldu bile 2 hafta once. 7-14-21 i icin sinifta actilar onumuzdeki aya. Toplu planlama olacagini sanmam. Sureci olumlu sonuclanan olcu veren adaylara direk donus saglaniyor.
ben 26 agustosta girdim 7 si icin davet geldi kabin memurlugu egitimi icin ,Eğitimin 1.5 veya 2 ay sürdüğü bilindiğine göre bir hesap yaparsak ;
23 Eylül günü eğitime başlayan sınıfın 8 Kasım veya en geç 22 Kasım Cuma günü tamamlanması lazım
Kasım ayı sonunda veya Aralık ayının başlarında ise eğitim uçuşları başlar diye tahmin ediyorum ilk eğitim alan sınıf için
Bu arada bu ilk sınıfta eğitim alan kişilerin çoğunluğu 29 Temmuz - 2 Ağustos haftası kurula girenlerden oluşuyor sanırım ama tamamen karışıkta olabilir tabii
Nasıl ya benden belge istedi hala mülakat tarihi bekliyorum kabin için dimi kabin memuru pilot falan değil
Merak etmeyin kurul mülakatları devam ediyor. Çok alım olduğu için grup grup eğitimlere başlatıyorlar sadeceBen hiç anlamadım bu durumu.
Neye ya da kime göre kurul mülakatı, alım oldu?
Şimdi modum düştü işte:/
Bende kıyafetlerimi hazırladım kurul daveti bekliyorum.
Umarım:/Merak etmeyin kurul mülakatları devam ediyor. Çok alım olduğu için grup grup eğitimlere başlatıyorlar sadece
Benden 1 ve 6 gün sonra kurula girenlere dün cevap gelmiş ancak ben halen mail almadım o konuyu merak ediyorum, karışık çağırılıyor sanırımMerak etmeyin kurul mülakatları devam ediyor. Çok alım olduğu için grup grup eğitimlere başlatıyorlar sadece