THY Thy Kabin Belge Eksikliği Yaşayan Var Mı?

• Konbuyu başlatan rbrbrb
  • Başlangıç tarihi
R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba belge eksikliği yaşayıp mail alan arkadaşlar bilginiz var mı?
Ne yapmalıyız bir sonraki adım sadece siteye tekrar yükleyip beklememiz mi gerekiyor

M

mustafamertq

HavaPersonel.Com
Bende de oldu aynı durum belgeleri tekrar yükledim bekliyorum 25 temmuzdan beri

A

Aviation Candidate

HavaPersonel.Com
Bende de oldu aynı durum belgeleri tekrar yükledim bekliyorum 25 temmuzdan beri
Bana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?

R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
Bana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?
hayır biz yükledik eksik dökümandan tekrar yükledik onu bekliyoruz

B

bycn

HavaPersonel.Com
Merhabalar ...
19 temuzda giripde sonuç maili alan oldu mu ?

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de aynı sorundan muzdaribim geri dönüş alabildiniz mi?

Z

Zehra777

HavaPersonel.Com
Aynsıı oldu bana da 22 temmuzda olumlu maili geldi ama eksik evrağınız vardır dedi, yükledim, tekrar mail atip görüntülenememektedir diyor. Tekrar yolladım hala haber yok boş yere zaman kaybediyoruz vallahi.

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba belge eksikliği yaşayıp mail alan arkadaşlar bilginiz var mı?
Ne yapmalıyız bir sonraki adım sadece siteye tekrar yükleyip beklememiz mi gerekiyor
Dostum online ingilizce testten sonra. Mülakata çağırdıklarında ingilizce mi konuşuluyor mülakat ?

B

bycn

HavaPersonel.Com
Aynsıı oldu bana da 22 temmuzda olumlu maili geldi ama eksik evrağınız vardır dedi, yükledim, tekrar mail atip görüntülenememektedir diyor. Tekrar yolladım hala haber yok boş yere zaman kaybediyoruz vallahi.
Merhaba siz ne zaman girmistiniz sınava ?

M

mustafamertq

HavaPersonel.Com
Merhaba,
anladığım kadarıyla 2 kere eksik evrak maili geldi size. İlk bilgilendirme mailinden sonra kime mail atıp geri dönüş aldınız acaba tekrar

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
belgelerin hepsi bu kadar mi bende 29 u girdim mulakata simdiden hazirlamaya baslayim >D

L

lalala

HavaPersonel.Com
Dönüş alabildiniz mi belgeleri tekrar yükledikten sonra?

H

Hebelehubele

HavaPersonel.Com
Bana daha anket maili bile gelmedi 19 unda girmiştim vire up a neye göre geliyor ki tam olarak

Z

Zehra777

HavaPersonel.Com
Bana mail geldiği gibi yeniden yükledim evrakları, sonra 1 hafta bekledim, bu defa yükledikleriniz görüntülenemiyor dedi tekrar yükledim. 1 hafta daha geçti haber gelmeyince hepsini bir de JPEG olarak yükledim hemen cevap geldi mülakata çağrıldım.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Bana daha anket maili bile gelmedi 19 unda girmiştim vire up a neye göre geliyor ki tam olarak
Girdiğiniz haftaya göre 29 Temmuz Pazartesi günü anket maili gelmeliydi

Mail'de spam klasörünü kontrol ettiniz mi

L

lalala

HavaPersonel.Com
Bana mail geldiği gibi yeniden yükledim evrakları, sonra 1 hafta bekledim, bu defa yükledikleriniz görüntülenemiyor dedi tekrar yükledim. 1 hafta daha geçti haber gelmeyince hepsini bir de JPEG olarak yükledim hemen cevap geldi mülakata çağrıldım.
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Mülakatınızda da çok başarılar 🥺

Konuyu okuyanlar;