Bana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?Bende de oldu aynı durum belgeleri tekrar yükledim bekliyorum 25 temmuzdan beri
hayır biz yükledik eksik dökümandan tekrar yükledik onu bekliyoruzBana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?
Merhaba, belgeleri yüklemek için verdikleri son gün 25 Temmuz muydu sizin için?Bende de oldu aynı durum belgeleri tekrar yükledim bekliyorum 25 temmuzdan beri
Hala alamadım napmamız gerekiyor bize dönerler mi mülakat tarihi için acabaMerhaba, ben de aynı sorundan muzdaribim geri dönüş alabildiniz mi?
Dostum online ingilizce testten sonra. Mülakata çağırdıklarında ingilizce mi konuşuluyor mülakat ?Arkadaşlar merhaba belge eksikliği yaşayıp mail alan arkadaşlar bilginiz var mı?
Ne yapmalıyız bir sonraki adım sadece siteye tekrar yükleyip beklememiz mi gerekiyor
Merhaba siz ne zaman girmistiniz sınava ?Aynsıı oldu bana da 22 temmuzda olumlu maili geldi ama eksik evrağınız vardır dedi, yükledim, tekrar mail atip görüntülenememektedir diyor. Tekrar yolladım hala haber yok boş yere zaman kaybediyoruz vallahi.
Merhaba,Aynsıı oldu bana da 22 temmuzda olumlu maili geldi ama eksik evrağınız vardır dedi, yükledim, tekrar mail atip görüntülenememektedir diyor. Tekrar yolladım hala haber yok boş yere zaman kaybediyoruz vallahi.
belgelerin hepsi bu kadar mi bende 29 u girdim mulakata simdiden hazirlamaya baslayim >DBana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?
Ben 8 temmuzda girdim sınavaMerhaba siz ne zaman girmistiniz sınava ?
Girdiğiniz haftaya göre 29 Temmuz Pazartesi günü anket maili gelmeliydiBana daha anket maili bile gelmedi 19 unda girmiştim vire up a neye göre geliyor ki tam olarak
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Mülakatınızda da çok başarılarBana mail geldiği gibi yeniden yükledim evrakları, sonra 1 hafta bekledim, bu defa yükledikleriniz görüntülenemiyor dedi tekrar yükledim. 1 hafta daha geçti haber gelmeyince hepsini bir de JPEG olarak yükledim hemen cevap geldi mülakata çağrıldım.
Evet, benden yüklememi istedikleri belgeler bunlar.belgelerin hepsi bu kadar mi bende 29 u girdim mulakata simdiden hazirlamaya baslayim >D