rbrbrb

Üye
30 Tem 2024
21
4
30
Arkadaşlar merhaba belge eksikliği yaşayıp mail alan arkadaşlar bilginiz var mı?
Ne yapmalıyız bir sonraki adım sadece siteye tekrar yükleyip beklememiz mi gerekiyor

Bende de oldu aynı durum belgeleri tekrar yükledim bekliyorum 25 temmuzdan beri
Bana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?

Bana da dün olumlu sonuç geldi. 2 gün belge yüklemek için süre vermişler. İstenilen belgeler; MEZUNİYET BELGESİ, ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI, SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ, ASKERLİK BELGESİ. Size belge yüklemek için verilen süre bitti ve dönüş alamadınız mı?
hayır biz yükledik eksik dökümandan tekrar yükledik onu bekliyoruz

• Like
Tepkiler: Aviation Candidate
Aynsıı oldu bana da 22 temmuzda olumlu maili geldi ama eksik evrağınız vardır dedi, yükledim, tekrar mail atip görüntülenememektedir diyor. Tekrar yolladım hala haber yok boş yere zaman kaybediyoruz vallahi.

Arkadaşlar merhaba belge eksikliği yaşayıp mail alan arkadaşlar bilginiz var mı?
Ne yapmalıyız bir sonraki adım sadece siteye tekrar yükleyip beklememiz mi gerekiyor
Dostum online ingilizce testten sonra. Mülakata çağırdıklarında ingilizce mi konuşuluyor mülakat ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.