Ornitorenk
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?
evet bu baslikta keske en son hangi tarihte alindigini yazsa herkes. ben yanlis hatirlamiyosam 19 aralik ve 27 aralik olumsuz mesaj okudum forumda ikisinden de 2'şer tane. ama olumlu en son 3 aralik duydum ben deArkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?
6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadıevet bu baslikta keske en son hangi tarihte alindigini yazsa herkes. ben yanlis hatirlamiyosam 19 aralik ve 27 aralik olumsuz mesaj okudum forumda ikisinden de 2'şer tane. ama olumlu en son 3 aralik duydum ben de
değişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadı
Bence size bu hafta gelecek mail, gelirse bilgilendirir misiniz6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadı
Hayırlı olsun umarım olumlu gecer sağlık mulakatınız dadeğişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için
Ben de maili gorunce cok korktumBana şimdi işe alım süreciyle ilgili anket maili geldi. Katılım için en başta teşekkür ediyorlardı ödüm patladı olumsuz geldi diye![]()
umarım teşekkür ederimHayırlı olsun umarım olumlu gecer sağlık mulakatınız da![]()
Merhaba dönüş oldu mu size?6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadı
Hayır hâlâ bekliyorumMerhaba dönüş oldu mu size?
hayırlı olsun umarım sağlıkta da sorunsuz geçersin. Sağlık raporu için onlar mı gün verdiDün olumlu maili aldım
Evet 11 Aralık gün verdilerhayırlı olsun umarım sağlıkta da sorunsuz geçersin. Sağlık raporu için onlar mı gün verdi