Ornitorenk

Üye
10 Ara 2024
46
20
35
Arkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?
evet bu baslikta keske en son hangi tarihte alindigini yazsa herkes. ben yanlis hatirlamiyosam 19 aralik ve 27 aralik olumsuz mesaj okudum forumda ikisinden de 2'şer tane. ama olumlu en son 3 aralik duydum ben de

6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadı
değişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için

• Like
Tepkiler: Ornitorenk
değişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için
Hayırlı olsun umarım olumlu gecer sağlık mulakatınız da🙏🏻

Bana şimdi işe alım süreciyle ilgili anket maili geldi. Katılım için en başta teşekkür ediyorlardı ödüm patladı olumsuz geldi diye😄

• Like
Tepkiler: _0x90
Selamlar, ben de 13 Aralık’ta mülakata girdim, henüz bir dönüş yapmadılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.