THY Thy Kabin Aralık Mülakat Sonucu

Ornitorenk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?

anticipazione

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba en son 3 aralıkta girenlere dönüş gitmişti forumdan okuduğum üzere. Ben 16 aralıkta girdim dönüş gelmedi. Olumlu olumsuz dönüş alanlar yazabilir mi?
evet bu baslikta keske en son hangi tarihte alindigini yazsa herkes. ben yanlis hatirlamiyosam 19 aralik ve 27 aralik olumsuz mesaj okudum forumda ikisinden de 2'şer tane. ama olumlu en son 3 aralik duydum ben de

m1kj

HavaPersonel.Com
6 aralıkta girdim hâlâ dönüş yapılmadı
değişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için

Ornitorenk

HavaPersonel.Com
değişik bir sistemleri var arkadaşlar 2 aralıkta girdim 9 ocakta olumlu maili geldi yarın da sağlık dosyamı teslim edeceğim benim anladığım sürecin uzaması sizin yararınıza çünkü olumsuz olanları 2 hafta içinde geri dönüş yapılıyor gördüğüm ve anladığım bu dediğim gibi sürecin uzaması sizin yararınıza olumlu maili için
Hayırlı olsun umarım olumlu gecer sağlık mulakatınız da🙏🏻

Ornitorenk

HavaPersonel.Com
Bana şimdi işe alım süreciyle ilgili anket maili geldi. Katılım için en başta teşekkür ediyorlardı ödüm patladı olumsuz geldi diye😄

fydr

HavaPersonel.Com
Selamlar, ben de 13 Aralık’ta mülakata girdim, henüz bir dönüş yapmadılar.

Konuyu okuyanlar;