S
Selx
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam, kuruldan dönüş bekliyorum. Öncelikle benim gibi dönüş bekleyen her arkadaşıma şans diliyorum. Kurul olumlu geldiği takdirde sağlık raporu alacağım, güncel sağlık raporu ücreti 15k, gözümü çizdirdim ek tetkikler yaptırmam gerekiyormuş bu ek tetkikle beraber 35k falan oluyor ortalama. Fakat 4 sene önce konulmuş bir İBS(irratabl bağırsak sendromu) tanısı var. Bu hastalığa sahip değilim. Sadece sabahları midem bulanıyordu ve bu şikayetle gitmiştim, düz karın grafisi çekildi ve bağırsaklarımda gaz var, diğer her şey normal. Bulantı dışı bir şikayetim de yoktu, görüşmemizi de hatırlıyorum bana ishal kabız vs durumun var mı demişti yok demiştim. Karın ağrım da yoktu. Ama İBS ve reflü girmiş tanı olarak. İlaç olarak ise gaviscon, medpamid ve reflü için bir ilaç yazmış. Bunların üçünü de aldım ama kullanmadım. THY sağlık şartında İBS sağlık şartlarına uygun değildir yazıyor. Bu durumda ek tetkik istenir mi? Kurula mı kalırım? Direkt mi elerler? 35k az para değil ne yapmam gerekiyor? Bu konuda hakkında BİLGİSİ OLAN, tecrübesi veya geçmişi olan aydınlatabilir mi? (Varsayımlar değil, tecrübe eden veya yakınen tecrübe etmiş birilerini bilenler destek atarsa sevinirim) Umut verici sağlık raporu, e-nabız ek tetkik gibi deneyimleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz Moral olur