Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, hayır bir sorunum yok göğsümde yağ bezesi var sadece ve doktorlar yine de sertifikamı verdiler. E nabızda bi kaç ilaç vardı benim kullanmadığım ama geçmişte bazı nedenlerden dolayı benim üstüme yazılan onu da gizledim.
Merhaba, hayır bir sorunum yok göğsümde yağ bezesi var sadece ve doktorlar yine de sertifikamı verdiler. E nabızda bi kaç ilaç vardı benim kullanmadığım ama geçmişte bazı nedenlerden dolayı benim üstüme yazılan onu da gizledim.
Elenme nedeninde şöyle yazıyor
Ortaklığımız işyeri hekimlerimizin işe giriş muayenesinde tespit ettiği ve belirttiği (tıbbi geçmiş veya güncel) bulgularınız/hastalığınız nedeniyle “İşe Alım Sağlık Kriterlerimiz” gereği başvuru süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır.
Tekrardan başvursam olmaz mı yani?
Elenme nedeninde şöyle yazıyor
Ortaklığımız işyeri hekimlerimizin işe giriş muayenesinde tespit ettiği ve belirttiği (tıbbi geçmiş veya güncel) bulgularınız/hastalığınız nedeniyle “İşe Alım Sağlık Kriterlerimiz” gereği başvuru süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır.
Tekrardan başvursam olmaz mı yani?
Merhabalar, açtırmaktan kastınız nedir? Gizlediklerimizi mi açtırıyorlar yoksa onlar kendi usulüyle mi açıyorlar sistemden felan. Daha önce sağlık müdürlüğünden sildirebilirsiniz demiştiniz o hala geçerli mi?