THY Thy Kabi̇n Memuru Alımı 2024

• Konbuyu başlatan SibilHavacı
  • Başlangıç tarihi
S

SibilHavacı

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar başvurular ne zaman başlıcak bilen varmı veya tgs alımları ne zaman olucak tarih belli mi acaba ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar başvurular ne zaman başlıcak bilen varmı veya tgs alımları ne zaman olucak tarih belli mi acaba ?
Tgs alımı bir daha ne zaman olur, bu sene bir daha alım olur mu bilinmiyor. Thy kabin memuru alım ilanı bu ay içerisinde yayınlanabilir.

F

Fvzyeplt

Thy tekrar başvurmak istiyorum ancak en son başvurduğumda sağlıktan elenmiştim. Herhangi bir oluru var mı acaba tekrar başvuru yapsam?

admin

admin

Admin
Moderatör
Thy tekrar başvurmak istiyorum ancak en son başvurduğumda sağlıktan elenmiştim. Herhangi bir oluru var mı acaba tekrar başvuru yapsam?
Eğer rahatsızlığınız halen sağlık şartlarına uymanıza engel teşkil ediyorsa maalesef başvurmanızın bir anlamı yok.

F

Fvzyeplt

Merhaba, hayır bir sorunum yok göğsümde yağ bezesi var sadece ve doktorlar yine de sertifikamı verdiler. E nabızda bi kaç ilaç vardı benim kullanmadığım ama geçmişte bazı nedenlerden dolayı benim üstüme yazılan onu da gizledim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba, hayır bir sorunum yok göğsümde yağ bezesi var sadece ve doktorlar yine de sertifikamı verdiler. E nabızda bi kaç ilaç vardı benim kullanmadığım ama geçmişte bazı nedenlerden dolayı benim üstüme yazılan onu da gizledim.
Maalesef açtırıyorlar gizlemeniz bir şey ifade etmiyor. Farklı firmaları deneyin.

F

Fvzyeplt

Elenme nedeninde şöyle yazıyor
Ortaklığımız işyeri hekimlerimizin işe giriş muayenesinde tespit ettiği ve belirttiği (tıbbi geçmiş veya güncel) bulgularınız/hastalığınız nedeniyle “İşe Alım Sağlık Kriterlerimiz” gereği başvuru süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır.
Tekrardan başvursam olmaz mı yani?

admin

admin

Admin
Moderatör
Elenme nedeninde şöyle yazıyor
Ortaklığımız işyeri hekimlerimizin işe giriş muayenesinde tespit ettiği ve belirttiği (tıbbi geçmiş veya güncel) bulgularınız/hastalığınız nedeniyle “İşe Alım Sağlık Kriterlerimiz” gereği başvuru süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır.
Tekrardan başvursam olmaz mı yani?
Başvursanız olur ancak yeniden elerler. Siz bilirsiniz.

A-10 Demo Team

A-10 Demo Team

HavaPersonel.Com
Maalesef açtırıyorlar gizlemeniz bir şey ifade etmiyor. Farklı firmaları deneyin.
Merhabalar, açtırmaktan kastınız nedir? Gizlediklerimizi mi açtırıyorlar yoksa onlar kendi usulüyle mi açıyorlar sistemden felan. Daha önce sağlık müdürlüğünden sildirebilirsiniz demiştiniz o hala geçerli mi?

Konuyu okuyanlar;