THY Thy Kabi̇n Memurluğunda Kolda Ufak Yara İzi̇

rebrebkuraf

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Avukat olmam kabin memurluğu konusunda bir sorun teşkil eder mi? Bir de kolumda lise dönemimden kalma bir iz var bir parmağın 3/4’ü kadar. Bu konuda bilgisi olan var mı?

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba. Avukat olmam kabin memurluğu konusunda bir sorun teşkil eder mi? Bir de kolumda lise dönemimden kalma bir iz var bir parmağın 3/4’ü kadar. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Avukat olmanız sorun teşkil etmez. Kolunuzdaki iz bilinçli kendine zarar verme şeklinde gerçekleşmediyse sorun olmayacaktır.

Seran

HavaPersonel.Com
Merhaba benim dirsek hizamda küçük bir dövme var sildireceğim fakat uzun süreli bir işlem olduğu için bi süre izi görünebilir . Bana belli bir süre verilebilir mi tam olarak sildirmem için yoksa direkt red mi yerim

elsa

HavaPersonel.Com
Merhaba benim dirsek hizamda küçük bir dövme var sildireceğim fakat uzun süreli bir işlem olduğu için bi süre izi görünebilir . Bana belli bir süre verilebilir mi tam olarak sildirmem için yoksa direkt red mi yerim
direkt red yiyorsun, sana sildirdikten sonra şansını tekrar denersin diyorlar :( küçük olduğu için belki uzun sürmez yüz yüze mülakata kadar sildirmeye başlayın bence ya da en az kaç seans süreceğini öğrenin ona göre karar verin

cabincrew1

HavaPersonel.Com
El ve ayak bileğinde minimalist dövme sorun olur mu?

elsa

HavaPersonel.Com
El ve ayak bileğinde minimalist dövme sorun olur mu?
evet, gözümün önünde elediklerinde şahit oldum. birinin tam ayak bileğinde ufak bir balık figürü vardı elenmişti. sildiririm dedi ama sildirince başvurursun o zaman demişlerdi.

liberosisleo

HavaPersonel.Com
evet, gözümün önünde elediklerinde şahit oldum. birinin tam ayak bileğinde ufak bir balık figürü vardı elenmişti. sildiririm dedi ama sildirince başvurursun o zaman demişlerdi.
Şu anda silinme aşamasındayım bende, belli belirsiz de olsa görünür olacak. Bu da problem olur mu sizce? Önceden başladım sildirmeye fakat iyileşme süresi de uzayınca böyle oldu :(

Konuyu okuyanlar;