Eğer bayram tatilini iş gününden saymadılarsa haftaya kalabilir. Ama bugün yarın gelir gibiBugün Pazartesi bugün de herhangi bir mail gelmedi 10 günü de geçti aslında mailin gelmesi gerekmiyor muydu ?
Evet geçen sene mayısta başvuru yaptığımda ağustosta sınav, ekimde mülakatım olmuştu. Dediğiniz gibi süreç uzun olabilir ama sınav bu sene erken geldiği için bi muallaktayım ben.Başından beri söylüyorum. Sonuçlar bu hafta açıklansa da süreç oldukça yavaş işleyecek. Ki umarım bu hafta açıklanır ama bence bu hafta da açıklanmaz. Bence arkanıza yaslanıp sakin kalın ve sonucu bekleyin.
Daha sonra geliyor mülakat maili. İlk gelecek olan:alımların uzun süreceği aşikar en azından sonuçlarımızı öğrenelim ve bu dönüş mailinde mülakat tarihi belirleniyor mu yoksa o daha sonra mı gelicek o konuda bilgi?
Mülakat maili kısa süre sonra geliyor mu, mesela 1 hafta sonra gibi veya 2 haftaDaha sonra geliyor mülakat maili. İlk gelecek olan:
“Sayın Adayımız,
Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce test aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Bir sonraki aşama için tarafınıza gönderilen bilgilendirme maili için lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz. Teşekkür ederiz.
Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016”
Mesaj bu şekilde olacak.
Bu mesaj 29.08.2023’te gelmiş.Mülakat maili kısa süre sonra geliyor mu, mesela 1 hafta sonra gibi veya 2 hafta
Bu hesaba göre mülakat Ağustos ayında mı olacak acaba, bence bu sene daha erken olacak gibi süreç, Temmuz ayında mülakatlar bitip eğitimler başlar inşallahBu mesaj 29.08.2023’te gelmiş.
Mülakat maili ise 10.10.2023’te gelmiş.
“19.10.2023’te mülakata bekleniyorsunuz” şeklinde.
Burada örnek göstermiş, bana sonuç ağustos sonunda mülakat maili ise kasımda gelmişti baya beklemistim ve o zaman sadece kadın alımı yapıyordu şu an kadın erkek yapıyor bencr süreç daha da uzun olacakBu hesaba göre mülakat Ağustos ayında mı olacak acaba, bence bu sene daha erken olacak gibi süreç, Temmuz ayında mülakatlar bitip eğitimler başlar
2 sene önce olan karışık alımda 5 ay falan sürmüş tüm süreç sanırım umarım bu alımda da kısa sürer tüm süreçlerBurada örnek göstermiş, bana sonuç ağustos sonunda mülakat maili ise kasımda gelmişti baya beklemistim ve o zaman sadece kadın alımı yapıyordu şu an kadın erkek yapıyor bencr süreç daha da uzun olacak
Ölçüm alanında genellikle olduğunuzdan 3-4 cm kısa çıkıyor. O yüzden bir şansın var kesinlikle