THY Thy Kabi̇n Memurluğu Sınav Sonuçları

furkan78

HavaPersonel.Com
Arkadaslar ben sinava girdim ama sonucla alakali ne mail aldim ne msj atildi
BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABILIR MI

cleverman6

HavaPersonel.Com
Sınav bitiş tarihinden sonra 4 gün vardı bayramın başlamasına, o 4 günü sayarsak ve 1 hafta veya 10 gün içinde cevap geldiğini varsayarsak bu hafta en geç Cumartesi günü cevap gelecek bence

orqok95

HavaPersonel.Com
Bugün Pazartesi bugün de herhangi bir mail gelmedi 10 günü de geçti aslında mailin gelmesi gerekmiyor muydu ?

gunesdogan

Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Başından beri söylüyorum. Sonuçlar bu hafta açıklansa da süreç oldukça yavaş işleyecek. Ki umarım bu hafta açıklanır ama bence bu hafta da açıklanmaz. Bence arkanıza yaslanıp sakin kalın ve sonucu bekleyin.

adayhostes

HavaPersonel.Com
Başından beri söylüyorum. Sonuçlar bu hafta açıklansa da süreç oldukça yavaş işleyecek. Ki umarım bu hafta açıklanır ama bence bu hafta da açıklanmaz. Bence arkanıza yaslanıp sakin kalın ve sonucu bekleyin.
Evet geçen sene mayısta başvuru yaptığımda ağustosta sınav, ekimde mülakatım olmuştu. Dediğiniz gibi süreç uzun olabilir ama sınav bu sene erken geldiği için bi muallaktayım ben.

cleverman6

HavaPersonel.Com
2022 yılında olan alımda 5 ay falan sürmüş sanırım tüm süreç, bence bu senede öyle olacak ve şuan 2. aydayız

orqok95

HavaPersonel.Com
alımların uzun süreceği aşikar en azından sonuçlarımızı öğrenelim ve bu dönüş mailinde mülakat tarihi belirleniyor mu yoksa o daha sonra mı gelicek o konuda bilgi?

adayhostes

HavaPersonel.Com
alımların uzun süreceği aşikar en azından sonuçlarımızı öğrenelim ve bu dönüş mailinde mülakat tarihi belirleniyor mu yoksa o daha sonra mı gelicek o konuda bilgi?
Daha sonra geliyor mülakat maili. İlk gelecek olan:

“Sayın Adayımız,

Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce test aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Bir sonraki aşama için tarafınıza gönderilen bilgilendirme maili için lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz. Teşekkür ederiz.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016”

Mesaj bu şekilde olacak.

cleverman6

HavaPersonel.Com
Daha sonra geliyor mülakat maili. İlk gelecek olan:

“Sayın Adayımız,

Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce test aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Bir sonraki aşama için tarafınıza gönderilen bilgilendirme maili için lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz. Teşekkür ederiz.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016”

Mesaj bu şekilde olacak.
Mülakat maili kısa süre sonra geliyor mu, mesela 1 hafta sonra gibi veya 2 hafta

cleverman6

HavaPersonel.Com
Bu mesaj 29.08.2023’te gelmiş.
Mülakat maili ise 10.10.2023’te gelmiş.
“19.10.2023’te mülakata bekleniyorsunuz” şeklinde.
Bu hesaba göre mülakat Ağustos ayında mı olacak acaba, bence bu sene daha erken olacak gibi süreç, Temmuz ayında mülakatlar bitip eğitimler başlar inşallah

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Bu hesaba göre mülakat Ağustos ayında mı olacak acaba, bence bu sene daha erken olacak gibi süreç, Temmuz ayında mülakatlar bitip eğitimler başlar
Burada örnek göstermiş, bana sonuç ağustos sonunda mülakat maili ise kasımda gelmişti baya beklemistim ve o zaman sadece kadın alımı yapıyordu şu an kadın erkek yapıyor bencr süreç daha da uzun olacak

cleverman6

HavaPersonel.Com
Burada örnek göstermiş, bana sonuç ağustos sonunda mülakat maili ise kasımda gelmişti baya beklemistim ve o zaman sadece kadın alımı yapıyordu şu an kadın erkek yapıyor bencr süreç daha da uzun olacak
2 sene önce olan karışık alımda 5 ay falan sürmüş tüm süreç sanırım umarım bu alımda da kısa sürer tüm süreçler

merenkesgin

HavaPersonel.Com
merhabalar,konuyla biraz alakasız fakat benim boyum 1.90 dan birkaç cm uzun bu uzunluk sınavdan sonraki boy kilo ölçüm sürecinde tolere ediliyor mu yoksa direkt elenme sebebi mi cevaplarsanız sevinirim.

Bahri

HavaPersonel.Com
Ölçüm alanında genellikle olduğunuzdan 3-4 cm kısa çıkıyor. O yüzden bir şansın var kesinlikle.

merenkesgin

HavaPersonel.Com
çok teşekkür ederim umarım öyle olur boydan elenmek istemiyorum.

Konuyu okuyanlar;