Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

tokito

Üye
6 Kas 2024
130
46
35
Selam arkadaşlar thy benden eski işyerimden neden 4 nolu çıkış kodu ile çıktığıma dair belge yüklememi istiyor. Eski iş yerimden kendi isteğimle istifa etmiştim ancak 4 kodunu girmişler. Aslında mobing dolayısıyla istifa etmiştim. Eski iş yerim işi yokuşa sürüyor ve neden 4 kodla çıktığıma dair belgeyi vermeyeceğini söylüyor. İstersen dava et diyor. Sildirme dava yoluyla oluyormuş ancak uzun sürecek malumunuz. Yarın avukatım ile ihtar çekeceğim ama thyye bu durumu nasıl açıklayacağım :( Gerçekten çok üzücü. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı. Arkadaşlardan talep edilenler olmuş ancak iş yerleri vermiş benimki vermiyor. Ne yapabilirim?

Selam arkadaşlar thy benden eski işyerimden neden 4 nolu çıkış kodu ile çıktığıma dair belge yüklememi istiyor. Eski iş yerimden kendi isteğimle istifa etmiştim ancak 4 kodunu girmişler. Aslında mobing dolayısıyla istifa etmiştim. Eski iş yerim işi yokuşa sürüyor ve neden 4 kodla çıktığıma dair belgeyi vermeyeceğini söylüyor. İstersen dava et diyor. Sildirme dava yoluyla oluyormuş ancak uzun sürecek malumunuz. Yarın avukatım ile ihtar çekeceğim ama thyye bu durumu nasıl açıklayacağım :( Gerçekten çok üzücü. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı. Arkadaşlardan talep edilenler olmuş ancak iş yerleri vermiş benimki vermiyor. Ne yapabilirim?
Daha önce SGK İl veya İlçe müdürlüğüne gidip ilgili kodu değiştirtebiliyorsunuz sonucuna varmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Bence bir deneyin

• Like
Tepkiler: tokito
Alo 170 i aradım. Sgk'ya gidip dilekçe verebileceğimi ancak işveren kabul etmezse silinmeyeceğini söyledi. Yazı bile vermeyen işveren de silmez diye tahmin ediyorum.

Alo 170 i aradım. Sgk'ya gidip dilekçe verebileceğimi ancak işveren kabul etmezse silinmeyeceğini söyledi. Yazı bile vermeyen işveren de silmez diye tahmin ediyorum.
Ben olsam işverenle orta yolu bulmaya çalışırdım. Öbür türlü sizin durumunuzun içinden çıkmak bir tık karmaşık gibi gözüküyor. Bu arada ihtarnameyi işverenin doğru adresine çektirin ki zaman kaybı yaşamayın. Bazen ihtarnameden etkilenip cayıyor karşı taraf.

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.