THY THY İşe Giriş Sağlık Kurulu Raporu

blueberry

blueberry

HavaPersonel.Com
İyi forumlar, uçucu personel harici alımlarda (beyaz yakalı) sağlık raporunda anksiyete bozukluğu gibi hafif derece psikiyatrik tanı bulunması sorun teşkil ediyor mu? Bu konuda bilgi paylaşabilecek birisi var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
İyi forumlar, uçucu personel harici alımlarda (beyaz yakalı) sağlık raporunda anksiyete bozukluğu gibi hafif derece psikiyatrik tanı bulunması sorun teşkil ediyor mu? Bu konuda bilgi paylaşabilecek birisi var mı?
Bildiğim kadarıyla thy yer memuru olarak istihdam edeceği beyaz yaka personellerde sağlık şartlarını havacı personel kadar katı tutmuyor. Demek istediğim sorun olacağını düşünmüyorum.

Afetzede idari memur alımına başvuran ve süreci deneyimleyen arkadaşlardan görenler net cevap verecektir.

T

Thyy

HavaPersonel.Com
Sağlık raporu devletten mi alınıyor, heyet olarak kaç tane doktor isteniyor bilginiz var mı

admin

admin

Admin
Moderatör
Sağlık raporu devletten mi alınıyor, heyet olarak kaç tane doktor isteniyor bilginiz var mı
Sağlık kurul raporunu devletten de alabilirsiniz, şirketin anlaşmalı olduğu hastaneden de alabilirsiniz.

T

Thyy

HavaPersonel.Com
Bilgilendirme icin tesekkür ederim

F

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Merhaba ben thy için sağlık sertifikamı aldım ancak göğsümde bir yağ bezesi var ve bu yüzden sağlık kuruluna kaldım. Bu elenme sebebi midir

Konuyu okuyanlar;