THY THY insan kaynaklarına ulaşmak mümkün mü?

• Konbuyu başlatan khalessi
  • Başlangıç tarihi
K

khalessi

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar defalarca evrak yüklememe rağme evrakların görüntülenmediğine dair bir kaç kez mail aldım, oluşturduğum destek taleplerine ve maillerime hiç bir dönüş alamıyorum, değerlendirme süreçleri 16 şubatta bitiyormuş ve ben halen bekliyorum, şimdiye dek ulaşabilen oldu mu?

P

Phoneix

arkadaşlar defalarca evrak yüklememe rağme evrakların görüntülenmediğine dair bir kaç kez mail aldım, oluşturduğum destek taleplerine ve maillerime hiç bir dönüş alamıyorum, değerlendirme süreçleri 16 şubatta bitiyormuş ve ben halen bekliyorum, şimdiye dek ulaşabilen oldu mu?
Ne için ulaşmak istiyorsunuz ? Arayarak ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarım ve ben ulaşmıştım bi kaç kere

K

khalessi

Ne için ulaşmak istiyorsunuz ? Arayarak ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarım ve ben ulaşmıştım bi kaç kere
sürecim devam ediyor mu etmiyor mu diye, evraklarımın görüntülenmediğine dair mail atıyorlar ama sonrası yok mail atıyorum dönüş de alamıyorum

P

Phoneix

sürecim devam ediyor mu etmiyor mu diye, evraklarımın görüntülenmediğine dair mail atıyorlar ama sonrası yok mail atıyorum dönüş de alamıyorum
Bu zaman da en iyisi arayarak ulaşmak olacaktır. Ancak mesai saatlerine dikkat ederek aramanızı tavsiye ederim.

K

khalessi

Bu zaman da en iyisi arayarak ulaşmak olacaktır. Ancak mesai saatlerine dikkat ederek aramanızı tavsiye ederim.
evet ama ulaşabileceğim bir telefon yok :) bir numaradan ulaştım ancak mail dışında iletişim kuramayacağımı ilettiler

W

wishes

HavaPersonel.Com
insan kanaklarına ulaşmanız çok zor olur bence şuan çok yoğun bir değerlendirme süreci var. banada belgeleirniz görüntülenmiyor diye mesaj gelmişti istenlen belgeleri yükledim tekrar baya bekledim 2 ay sonra çağırdılar mülataa yani tekrar doğru yüklediniz diye mail atmıyorlar tam tersi yanlış yüklediyseniz mesaj atarlar tekrar düzeltin diye o yüzden bekleyin bence mail gelmesini zaten thy nin her aşamsında bi 2 3 ay bekletiyorlar.

Konuyu okuyanlar;