THY THY ingilizce sınavı için ************ üyeliği

buseyilmaz

HavaPersonel.Com
arkadaşlar tgs için üzerinden üyelik almıştım 3 aylık sınava girmiştim zaten 2 partlı sınav birebir soruların aynısı çıktı ama şöyle bir durum var. Alınan üyelikler her içeriğe ulaşabiliyor hepsi açık yani. Benim işime yaramadığı için üyeliğimi devretmek istiyorum 2 ay daha var şuan. Pilot ve kabin için olan 6 partlı yeni sistem soruları da mevcut düşünen olursa bana ulaşabilir.

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar böyle şeyler ile kandırılmayın. Paranızı çöpe atmış oluyorsunuz.

Pato24

HavaPersonel.Com
arkadaşlar tgs için üzerinden üyelik almıştım 3 aylık sınava girmiştim zaten 2 partlı sınav birebir soruların aynısı çıktı ama şöyle bir durum var. Alınan üyelikler her içeriğe ulaşabiliyor hepsi açık yani. Benim işime yaramadığı için üyeliğimi devretmek istiyorum 2 ay daha var şuan. Pilot ve kabin için olan 6 partlı yeni sistem soruları da mevcut düşünen olursa bana ulaşabilir.
Buse hanım merhaba hangi platformdan üyelik aldınız ?

admin

Admin
Moderatör
Buse hanım merhaba hangi platformdan üyelik aldınız ?
Dyned sınavı örnek sorular sattığını iddia eden bir platformdan bahsetmişti hanımefendi ancak bu tarz şeylere gerek yok. Zaten dyned öyle zor bir sınav değil. Tgs girmek için dyned üzerinden alınması istenilen puan 0.5 ve üzeri bu da temel düzeyde ingilizce bilgisi ile alınabiliyor.

Pato24

HavaPersonel.Com
Dyned sınavı örnek sorular sattığını iddia eden bir platformdan bahsetmişti hanımefendi ancak bu tarz şeylere gerek yok. Zaten dyned öyle zor bir sınav değil. Tgs girmek için dyned üzerinden alınması istenilen puan 0.5 ve üzeri bu da temel düzeyde ingilizce bilgisi ile alınabiliyor.
Ben dyned için demedim bunu o sistem kolay thy take off yada kabin memurluğu için ing çalışma platformu için sormuştum

Saruman96

HavaPersonel.Com
admin tgs için önerebileceğin bir dyned çalışma programı var mı acaba ? nasıl hazırlık yapmalıyız dyned için?

admin

Admin
Moderatör
admin tgs için önerebileceğin bir dyned çalışma programı var mı acaba ? nasıl hazırlık yapmalıyız dyned için?
Hazırlık yapmanıza gerek yok tgs dyned sınavı çok basit bir sınav.

Genel olarak zamanlara ve saatlere bakabilirsiniz.

cleverman6

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir sorum olacak detaylı bilgi sahibi kişiler cevaplarsa sevinirim, tgs online sınavı thy kabin memurluğu sınavına göre daha mı kolay yoksa benzer veya aynı seviyede mi, kabin memurluğunda 32 sorudan en az 25 doğru yapmak gerekiyormuş sanırım, bu 32 sorunun zorluk seviyesi nasıl, hangi konulara daha çok dikkat etmemiz gerek, birde thy kabin memurluğu online sınavı aynı tgs gibi hrpeak sisteminden mi yapılıyor yoksa dyned mi

Konuyu okuyanlar;