U
user62131125152111212
HavaPersonel.Com
İLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK
Sınavınız nasıl geçmişti ? İngilizce seviyeniz nedir ?İLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK
Sınavınız nasıl geçmişti ? İngilizce seviyeniz nedir ?
NativeSınavınız nasıl geçmişti ? İngilizce seviyeniz nedir ?
Ayni sekilde ben de 8 temmuzda girdim ve seviyem cok iyi sinav cok iyi gecmisti bizden sonra girenlere donus yapildi bize neden yapilmiyor cok ilgincİLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK
Online video mülakattan mı bahsediyorsunİLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK
anadiliniz olmasına rağmen dönüş olmaması çok ilginç... beş soruyuda kayıt edip gönderdiğinizden emin misiniz?Native
Arkadaşlar ben cidden anlayamıyorum 3 yıl ingilizce bölüm okudum 1 yıl ingilizce hazırlık olmak üzere ingilizcem ana dilim gibi nerdeyse ingilizce mülakat da takılmadan 5 soruya da cevap verdim. Süreyi tamamen doldurdum ama nasıl çağrılmıyoruz anlamıyorum bu mülakat giren bazı arkadaşlar çok kötü geçmesine rağmen çağrılmışlar neye göre çağırıyorlar anlamış değilim.anadiliniz olmasına rağmen dönüş olmaması çok ilginç... beş soruyuda kayıt edip gönderdiğinizden emin misiniz?
anadiliniz olmasına rağmen dönüş olmaması çok ilginç... beş soruyuda kayıt edip gönderdiğinizden emin misiniz?
Asalak mı demeye çalışıyorsunuz anlayamadım burada adayların deneyimleri paylaşılıyor bilginizeanadiliniz olmasına rağmen dönüş olmaması çok ilginç... beş soruyuda kayıt edip gönderdiğinizden emin misiniz?
Evet 8 Temmuz zaten ilk günüydüOnline video mülakattan mı bahsediyorsun
kimseyi bir şeyle itham ettiğim yok. basit bir soru sordum. "native" misiniz yoksa "native like" mı? L1 ingilizce ise ve beş soruyu da hatasız bir şekilde kaydetip gönderdiyseniz (ki burada heyecandan skip tuşuna basıp cevaplarini kalici olarak silenleri gördüm) çağırılmamınız çok garip olur.Asalak mı demeye çalışıyorsunuz anlayamadım burada adayların deneyimleri paylaşılıyor bilginize
İLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK
Birden fazla recruiter sistemin sıralamasına göre alınıyor önce sonra başvuranla değil vireup ın sistemiyle Thy başvurusu aynı değil fazla not alanı anket dolduranı önce çağırıyorlar diye bir şey de yok ayrıca asıl eleme mülakata gidildiğinde oluyor geçen yıl bu yoktuTemmuz ayında "süreci içeriden takip ediyorum" demişsiniz, "İçeriye" sordunuz mu? Onlar ne diyor.
Gittiğinde konuşamayıp kabak gibi kalırsan elendinBirden fazla recruiter sistemin sıralamasına göre alınıyor önce sonra başvuranla değil vireup ın sistemiyle Thy başvurusu aynı değil fazla not alanı anket dolduranı önce çağırıyorlar diye bir şey de yok ayrıca asıl eleme mülakata gidildiğinde oluyor geçen yıl bu yoktu
Birden fazla recruiter sistemin sıralamasına göre alınıyor önce sonra başvuranla değil vireup ın sistemiyle Thy başvurusu aynı değil fazla not alanı anket dolduranı önce çağırıyorlar diye bir şey de yok ayrıca asıl eleme mülakata gidildiğinde oluyor geçen yıl bu yoktu
Aynı gün başvuru yaptım aynı gün 16 temmuz saat 17.30 gibi girdim ve banada halen anjet maili dahil gelmedi bende bu haftadan sonra bayraklarımı yarıya indiricem gibi duruyor (Ben de 3 mayısta başvurdum online mülakata 16 sında girdim daha cevap gelmedi olumsuz olarak düşünüyorum
Geçen yıl da katılmış kişiler var mıİLK GÜN BAŞVURU YAPTIM HATTA YAYINLANDIĞI ANDAN 2DK SONRA 8 TEMMUZDA İLK SINAVA DA BEN GİRDİM HALA DÖNÜŞ YOK