Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Byerzz

Üye
11 Ara 2025
15
2
0
Meslek
Kabin
Merhaba iyi günler 3 Mart tarihinde AJet mülakatım var kız arkadaşım Thy hostes eğer AJette çalışırsam Thy alım yaptığında başvurabiliyor muyum yoksa 3 sene çalışma zorunluluğum mu var bildiğiniz üzere birisi İstanbul havaalanı base diğeri ise sabiha Gökçen bu konuda bilgisi olan varmıdır?

Merhaba iyi günler 3 Mart tarihinde AJet mülakatım var kız arkadaşım Thy hostes eğer AJette çalışırsam Thy alım yaptığında başvurabiliyor muyum yoksa 3 sene çalışma zorunluluğum mu var bildiğiniz üzere birisi İstanbul havaalanı base diğeri ise sabiha Gökçen bu konuda bilgisi olan varmıdır?
3 Yıl çalışma şartın var

Valla hocam, yeni mezun oldum. Ben de iştiraklerden bir tanesiyle son aşamasına kadar geldim, ama hedefim pilot olmaktı.mülakat günü Cadet programı açıldı ve cadet şartlara baktığımda THY ve bazı iştiraklerde en az 3 yıl çalışma koşulu koymuşlar kabul edemedim öncelik hedefim pilot olmakttı Şimdi evde boş boş durarark Cadet için hazırlanıyorum

Beraber yaşama düşüncemiz olduğu için ajetten ayrılıp Thy başvurabilme imkanım olması lazım ama maalesef herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum bu konu hakkında

Beraber yaşama düşüncemiz olduğu için ajetten ayrılıp Thy başvurabilme imkanım olması lazım ama maalesef herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum bu konu hakkında
İstifa edersen thye geçiş yapabilirsin ama aktif olarak çalışanlarda min3 yıl çalışma şartı var. 3 yıl dolmadan geçiş yapmak istersen istifa edip başvurman gerek ama süreç sonunda olumlu olmazsa ajetide kaybedersin biraz kumar oynamış olursun yani

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11545
Pegasus base İstanbul havaalanı mı yoksa sabiha Gökçe’n mi bu konuda bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.