a350

Üye
11 Haz 2024
199
56
35
herkese merhaba. thy idari/teknik birim çalışanı için birim mülakatına gireceğim. başvuru esnasında regülasyon ve standartlara uyum fonksiyonunu seçmiştim, bu fonksiyonu seçenler sanırım çoğunlukla kalite güvence başkanlığında işe alınıyormuş. mülakat için gönderilen davet mailinde herhangi bir birim/başkanlık adı vermemişler o yüzden kalite güvence bünyesindeki bir birim için mülakata gireceğimi tahmin ediyorum. daha önce bu konuda tecrübesi veya mülakat öncesinde nelere dikkat edip nelere göz atmam gerektiği noktasında fikri olanlar yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.

herkese merhaba. thy idari/teknik birim çalışanı için birim mülakatına gireceğim. başvuru esnasında regülasyon ve standartlara uyum fonksiyonunu seçmiştim, bu fonksiyonu seçenler sanırım çoğunlukla kalite güvence başkanlığında işe alınıyormuş. mülakat için gönderilen davet mailinde herhangi bir birim/başkanlık adı vermemişler o yüzden kalite güvence bünyesindeki bir birim için mülakata gireceğimi tahmin ediyorum. daha önce bu konuda tecrübesi veya mülakat öncesinde nelere dikkat edip nelere göz atmam gerektiği noktasında fikri olanlar yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba hangi ilana başvurmuştunuz acaba?

• Like
Tepkiler: azxra
Ben de aynı ilana başvurdum ama ne olumsuz bir cevap aldım ne de birim mülakatı maili
Sizce mülakat maili gelir mi (Ben Marka Fonksiyonuna başvurdum)
Maalesef bilemiyorum, ben take off jr sürecindeyim. Aynı fonksiyonlar olunca aynı ilan mı dedim ondan sormuştum. Başarılar diliyorum sizlere de

• Like
Tepkiler: azxra

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.