Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.

Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.
Çok çok geçmiş olsun hocamm 😔 maalesef ki öyle arkadaşlarımız bizim gruptada vardı sağlık olsunn

• Like
Tepkiler: Öznur
Çok çok geçmiş olsun hocamm 😔 maalesef ki öyle arkadaşlarımız bizim gruptada vardı sağlık olsunn
Teşekkürler hocam ama başkasının cahilliği benim yaşamımı etkiledi.Bu kadar sığ ,bu kadar direten ve konudan bir haber verilenin dışına çıkan bir grup da anca bana denk gelirdi.Neyse .Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum

Herkese dönüş yapıldı mı? Bana olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.