Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.
Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.
Teşekkürler hocam ama başkasının cahilliği benim yaşamımı etkiledi.Bu kadar sığ ,bu kadar direten ve konudan bir haber verilenin dışına çıkan bir grup da anca bana denk gelirdi.Neyse .Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
Merhabalar bana da halen olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Acaba THY dışında THY Technic'te süreciniz var mıydı merak ettim de şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar bana da halen olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Acaba THY dışında THY Technic'te süreciniz var mıydı merak ettim de şimdiden teşekkür ederim.
Yok hayır. Teknik başvurusunda bulunmadım. Sadece idari memurluk alanı. Hala olumlu veya olumsuz herhangi bir dönüş de alamadım maalesef. İnşallah bekleyişimin sonucu olumlu ilerler.