THY THY İdari Memur Grup mülakatı Sonuçları

havacı

HavaPersonel.Com
Grup mülakatları ne zaman açıklanır acaba?

tugce

HavaPersonel.Com
Ağustosun ortasında demişler bi arkadaşa

Raininsunrise

HavaPersonel.Com
Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.

havacı

HavaPersonel.Com
Şimdi bana grup mülakatından olumsuz dönüş geldi .Zaten bizim grup mülakatını sağ olsun gruptaki bütün arkadaşlar bir karara varamayarak sabote etmişti.Elinize sağlık.
Çok çok geçmiş olsun hocamm 😔 maalesef ki öyle arkadaşlarımız bizim gruptada vardı sağlık olsunn

Raininsunrise

HavaPersonel.Com
Çok çok geçmiş olsun hocamm 😔 maalesef ki öyle arkadaşlarımız bizim gruptada vardı sağlık olsunn
Teşekkürler hocam ama başkasının cahilliği benim yaşamımı etkiledi.Bu kadar sığ ,bu kadar direten ve konudan bir haber verilenin dışına çıkan bir grup da anca bana denk gelirdi.Neyse .Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum

Kübra Dikmen

HavaPersonel.Com
Arkadaslar gecmis olsun hepimize. Grup mülakatından olunlu yanıt alanlar için sonraki aşama ne acaba bilginiz var mı ?

tugce

HavaPersonel.Com
Herkese dönüş yapıldı mı? Bana olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı

melek

HavaPersonel.Com
bundan sonra süreç nasıl işliyor bilgisi olan yazabilirmi?

Öznur

HavaPersonel.Com
Bana olumlu veya olumsuz bir dönüş olmadı. Değerlendirme aşamasında olduğuma dair bir mail geldi sabah 10.30 da onun dışında bi mail almadım henüz

marcoo247

HavaPersonel.Com
Tuğçe Hanım merhaba peki bugün dönüş yapıldı mı? Bende sizin gibi bekliyorum
Merhabalar bana da halen olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Acaba THY dışında THY Technic'te süreciniz var mıydı merak ettim de şimdiden teşekkür ederim.

Öznur

HavaPersonel.Com
Merhabalar bana da halen olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Acaba THY dışında THY Technic'te süreciniz var mıydı merak ettim de şimdiden teşekkür ederim.
Yok hayır. Teknik başvurusunda bulunmadım. Sadece idari memurluk alanı. Hala olumlu veya olumsuz herhangi bir dönüş de alamadım maalesef. İnşallah bekleyişimin sonucu olumlu ilerler.

Konuyu okuyanlar;