THY Thy İdari Memur Afetzede İlanı Sonuçları

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
kısım kısım dönüş yapıyor olabilirler beklemekte fayda var, memurluk gibi kalıcı mı benim de bir fikrim yok açıkcası
Olumsuz mail gelmedikçe sonuç olumsuz diyemeyiz. Thy mutlaka olumsuz mail atar. Aksi halde bekleme listesinde tutar ve iş teklifini kabul etmeyen veya herhangi bir sebeple işe başlamayan kişilerin yerine davet iletebilir.

C

Cansu98

HavaPersonel.Com
Deneme süresi yani 2 ay sonra sizi kimse işten çıkartamaz.
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim.memurluğu itip thy ye geçeceğim için kaygılarım vardı.2 ay deneme de kişiliğimize bakıyolar sanırım,onda da kusurum olmadığına eminim.teşekkür ederim admin

H

hsm0123

HavaPersonel.Com
Ben olumlu dönüş aldım. Merak ettiğim bir şey var. İşten çıakrılma oluyor mu thyde yoksa memurluk gibi kalıcı mı oluyoruz uzman yardımcısı olarak bunu çok merak ediyorum lütfen bilen biri açıklayabilir mi?bi kabahatimiz kusurumuz olmadan işten çıkarma yapıyolar mı
Merhabalar. Olumlu dönüşü hangi birim için saat kaçta almıştınız acaba? Genel depremzede ilanına başvurmuştunuz değil mi?

P

pcan

HavaPersonel.Com
arkadaşlar burdan dönüş alanlar afetzede istihdam ilanından mı geri dönüş aldı? sanıyorum yazanların çoğu hep take off jr. bir bilgi verebilir misiniz

G

Güçlü

HavaPersonel.Com
arkadaşlar burdan dönüş alanlar afetzede istihdam ilanından mı geri dönüş aldı? sanıyorum yazanların çoğu hep take off jr. bir bilgi verebilir misiniz
Benim arkadaşım afetzede olarak olumlu mail aldı

P

Plbur

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar herkes birim mülakatına girdimi ben ik mülatına 2 ay oldu bana hala dönüş yok birm mülakatı daveti flnda gelmedi

S

serdar

HavaPersonel.Com
Benim de afetzede istihdam ilanından olumlu oldu

H

hsm0123

HavaPersonel.Com
Bugün olumlu bir dönüş alan oldu mu aramızda arkadaşlar?

L

Lethe

HavaPersonel.Com
arkadaslar merhaba, insan kaynaklari departmanindan olumlu veya olumsuz geri dönüş alan oldu mu?

S

serdar

HavaPersonel.Com
arkadaslar merhaba, insan kaynaklari departmanindan olumlu veya olumsuz geri dönüş alan oldu mu?
Ekip planlama için olumlu dönüş aldım ekim ayının sonlarına doğru mail geldi

Konuyu okuyanlar;