THY Thy İdari Memur Afetzede İlanı Sonuçları

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar bugün bazı adaylar için THY idari Memur afetzede süreci sonuçlandı.

İş teklifi maili alanlara 2 aylık deneme süresi ile birlikte uzman yardımcısı ve uzman olarak 30 bin ve 45 bin Tl arası brüt olacak şekilde maaş teklif edilmiş.

Süreci sonuçlanan arkadaşlara hayırlı olsun.

P

pcan

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Mail almadıysak bunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyiz?

admin

admin

Admin
Moderatör
Mail almadıysak bunu olumsuz olarak mı değerlendirmeliyiz?
Bu sonuçlanma kısmı da bir süreç.. Teklifi kabul etmeyen, işbaşı yapmayan veya başka sebeplerden elenenler olabileceği için bu da bir müddet sürecektir.

Yani olumsuz maili gelene dek süreç tamamlanmamıştır. Beklemeye devam edin.

S

serdar

HavaPersonel.Com
Ben de planlama departmanı için olumlu mail aldım bugün

T

Thyy

Arkadaşlar bugün bazı adaylar için THY idari Memur afetzede süreci sonuçlandı.

İş teklifi maili alanlara 2 aylık deneme süresi ile birlikte uzman yardımcısı ve uzman olarak 30 bin ve 45 bin Tl arası brüt olacak şekilde maaş teklif edilmiş.

Süreci sonuçlanan arkadaşlara hayırlı olsun.
.

Son düzenleme:
X

Xxff

HavaPersonel.Com
Bu maaşların net oranı nasıl hesaplanıyordu, kaç aralığına tekabül ediyor bilen var mı? Bir de yılbasından sonra degisecek mi rakamlar yoksa 1 sene mi gecerli
25000 den başlıyor aşağı yukarı

T

Thyy

Arkadaslar olumlu alanlardan işe başlama süreciyle alakalı bilgi sahibi olan var mı? 10 iş günü sonra mı başlatılacak yoksa kasım ayı sonundaki iki tarihten birinde mi?

P

pcan

arkadaşlar selam herkese. ben hala bir dönüş almadım olumlu veya olumsuz, sıra ile mi dönüyorlar bilginiz var mı? halen mail bekleyen arkadaşlar var mı benim gibi? sizce thy ik mailine ulaşarak sormakta fayda var mı yoksa ay sonuna kadar beklemeli miyiz?

H

hsm0123

HavaPersonel.Com
arkadaşlar selam herkese. ben hala bir dönüş almadım olumlu veya olumsuz, sıra ile mi dönüyorlar bilginiz var mı? halen mail bekleyen arkadaşlar var mı benim gibi? sizce thy ik mailine ulaşarak sormakta fayda var mı yoksa ay sonuna kadar beklemeli miyiz?
Merhabalar. Ben de herhangi bir dönüş almadım beklemekteyim sizin gibi.

G

Güçlü

HavaPersonel.Com
Maalesef henüz ben de almadım

C

Cansu98

Ben olumlu dönüş aldım. Merak ettiğim bir şey var. İşten çıakrılma oluyor mu thyde yoksa memurluk gibi kalıcı mı oluyoruz uzman yardımcısı olarak bunu çok merak ediyorum lütfen bilen biri açıklayabilir mi?bi kabahatimiz kusurumuz olmadan işten çıkarma yapıyolar mı

T

Thyy

kısım kısım dönüş yapıyor olabilirler beklemekte fayda var, memurluk gibi kalıcı mı benim de bir fikrim yok açıkcası

admin

admin

Admin
Moderatör
Ben olumlu dönüş aldım. Merak ettiğim bir şey var. İşten çıakrılma oluyor mu thyde yoksa memurluk gibi kalıcı mı oluyoruz uzman yardımcısı olarak bunu çok merak ediyorum lütfen bilen biri açıklayabilir mi?bi kabahatimiz kusurumuz olmadan işten çıkarma yapıyolar mı
Deneme süresi yani 2 ay sonra sizi kimse işten çıkartamaz.

Konuyu okuyanlar;