Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
İdari
Merhaba arkadaşlar, 3 Aralık 2025'te Turkisch Technic'den bir mail aldım ve 5 Aralık'a kadar kariyer sitesine CV'mi işledim. 16 Aralık'ta yüzyüze görüşmeye davet edildim ve görüşmeyi gerçekleştirdik. 19 Aralık'ta beni tekrar aradılar ve 23 Aralık'ta online bir görüşme planladılar. 23 Aralık'ta online olarak görüştük ve gayet güzele geçti. 1 Ay içinde dönüş yaparız dediler fakat henüz dönüş olmadı, ben de umutla ve heyecanla bekliyorum. Süreçler nasıl ilerliyor? İlk kez bir havayolu şirketi ile görüşüyorum. Destek verebilirseniz sevinirim.

Merhaba, mutlaka olumlu veya olumsuz dönüş alırsınız. Görüşmede İngilizce mülakat gerçekleştiyse sürecin sonuna gelmişsiniz demektir ve sonuç bekleyeceksiniz. Ancak İngilizce mülakat olmadıysa ve daha önce THY veya iştiraklerinde bir İngilizce sınava katılmadıysanız ve YDS vb. dil puanınız da yoksa online ve yerinde sınava katılmanızı isteyebilirler. THY Teknik güzel bir firma, hakkınızda hayırlısı olsun. 🙏

Merhaba, mutlaka olumlu veya olumsuz dönüş alırsınız. Görüşmede İngilizce mülakat gerçekleştiyse sürecin sonuna gelmişsiniz demektir ve sonuç bekleyeceksiniz. Ancak İngilizce mülakat olmadıysa ve daha önce THY veya iştiraklerinde bir İngilizce sınava katılmadıysanız ve YDS vb. dil puanınız da yoksa online ve yerinde sınava katılmanızı isteyebilirler. THY Teknik güzel bir firma, hakkınızda hayırlısı olsun. 🙏
İngilizce bir mülakat olmayacak, CV'mde ingilizce seviyemin başlangıç olduğunu belirtmiştim. İlk yüzyüze görüşmede de aynı şekilde konuyu görüştük. Sonrasında ikinci görüşme online olmuştu. Farklı bir görüşme olmayacağını, olumlu/olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.