Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru ( Hizmet sektörü deneyimli )

marawani19

Üye
18 Haz 2025
5
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar herkese , yapay zeka mülakatına giren adaylar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Sohbet muhabbet tadında tartışalım.

az önce mülakattan çıktım sorular gayet kolaydı süre ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım lakin ilk laptop dan girecektim ilk başta hazırlık video kaydı ile görüntü ve ses kaydı yapılabiliyormu diye genel bi kontrol var orada ses kaydı ile bir sorun yaşadım bende mobilden giriş yaptım gayet iyi geçti genel olarak

az önce mülakattan çıktım sorular gayet kolaydı süre ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım lakin ilk laptop dan girecektim ilk başta hazırlık video kaydı ile görüntü ve ses kaydı yapılabiliyormu diye genel bi kontrol var orada ses kaydı ile bir sorun yaşadım bende mobilden giriş yaptım gayet iyi geçti genel olarak
Nasıl sorular çıktı? Detay verebilir misin?

İngilizcesi yeterli olmayana zor ve detay isteyen sorulardı benim gibi pratiğiniz yok ise zorlanabilirsiniz

soruların hepsini güzel bir dil ile cevapladım ancak kendimi tekrar ettiğim yerler oldu

mümkün olduğunca basit bir dil kullanılmalı sorular cevaplanırken

• Like
Tepkiler: cemkagan
sorular ile alakalı bilgi verilemiyeceğini hepimiz biliyoruz ama arkadaşın dediği gibi sorular günlük karşılaştığımız veya bir olay üzerine konuştuğumuz konulardan ibaret ingilizcesi yeterli seviyede olan ve kendi ile defalarca pratik yapan birisi için gayet uygun diyebilirim

• Like
Tepkiler: cemkagan
Ben de biraz önce çıktım mülakattan. Tabii ki soruları söyleyemiyorum fakat şunu önerebilirim. 1 soru alakasız bir yerden gelebiliyor ama diğer 4 soru inanılmaz genel sorular. Yapay zekaya 30 tane soru yazdırın emin olun onlara aşırı benzer sorular gelecek hatta aynısı bile gelebilir. Ben öncesinde yapay zekadan soru örneği almadım ama alınmasını tavsiye ederim kendine çok güvenmeyenler için.

Ben de biraz önce çıktım mülakattan. Tabii ki soruları söyleyemiyorum fakat şunu önerebilirim. 1 soru alakasız bir yerden gelebiliyor ama diğer 4 soru inanılmaz genel sorular. Yapay zekaya 30 tane soru yazdırın emin olun onlara aşırı benzer sorular gelecek hatta aynısı bile gelebilir. Ben öncesinde yapay zekadan soru örneği almadım ama alınmasını tavsiye ederim kendine çok güvenmeyenler için.
Herkese teşekkürler. Ben hazırlanmaya çalıştım açıkçası. Yapay zekaya soru sordum vs. Benimde yarın bakalım. Herkese başarılar.

• Like
Tepkiler: mugetsu
Arkadaşlar selamlar az önce video mülakattan çıktım , sorular arkadaşların dediği gibi günlük konuştuğumuz konulardan ibaret arada 1 tane uzun soru vardı bi soruyu sadece 1.30 dk cevapladım diğerlerini son ana kadar konuşmaya çalıştım, kendinize güvenin heyecan yapmayın sorular korkulacak türden değil arkadaşınızla konuşuyormuş gibi konuşun videoda kendinize bakın ve sanki arkadaşınız varmış gibi karşınızda konuşmaya çalışın. Herkese başarılar diliyorum. Admin bi konuda fikrine ihtiyacım var @gunes benim 4a ve 4b 880 gün belgeyi ilettim ama 1 sene kadar iş yeri işlettim telekominikasyon alanında iş yeri işlettiğimiz deneyime giriyor mu yani 4a ve 4b ikisi bir mi 2 yıl yoksa sadece 4a mı 2 yıl olmak zorunda bilgin varsa sevinirim

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar selamlar az önce video mülakattan çıktım , sorular arkadaşların dediği gibi günlük konuştuğumuz konulardan ibaret arada 1 tane uzun soru vardı bi soruyu sadece 1.30 dk cevapladım diğerlerini son ana kadar konuşmaya çalıştım, kendinize güvenin heyecan yapmayın sorular korkulacak türden değil arkadaşınızla konuşuyormuş gibi konuşun videoda kendinize bakın ve sanki arkadaşınız varmış gibi karşınızda konuşmaya çalışın. Herkese başarılar diliyorum. Admin bi konuda fikrine ihtiyacım var @gunes benim 4a ve 4b 880 gün belgeyi ilettim ama 1 sene kadar iş yeri işlettim telekominikasyon alanında iş yeri işlettiğimiz deneyime giriyor mu yani 4a ve 4b ikisi bir mi 2 yıl yoksa sadece 4a mı 2 yıl olmak zorunda bilgin varsa sevinirim
Çok teknik bir konu. Bu konuda THY'nin nasıl bir işleyişi olur bilemiyorum, ilk defa böyle bir kategoride işe alım ilanı yayımladılar çünkü. HRBP'lere danışmanız gerekiyor. En iyisi KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail atın. Sürecinizde başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
Az önce çıktım sınavdan. Bana pratiğim olmadığı için soruları cevaplamak zor geldi biraz. Sorular kolay anlaşılır gündelik hayattan sorular fakat önemli olan cevap vermek tabi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.