Pozisyon veya İlan Adı
Take off cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
17 Ara 2025
2
1
0
Meslek
Kokpit
İyi günler Türk Hava Yolları'nın Take of Kadett süreçleri kapsamında kullandığı güncel sağlık gereksinimleri dosyası hangisi acaba internette iki farklı dosyaya rastladım hangisi güncel acaba

Psikiyatri hastalıkları ile ilgili yıllardır o şekilde bir ifade kullanılıyor fakat 10 yıl öncesine dahi bakılıyor.
evet haklısınız benim 3 yıldan öncesine ait bir defaya mahsus psikiyatri ziyaretim var epikrizde depresif şikayetlerle geldiğim belirtilmiş thynin kendi doktoruyla görüştüm. attığınız raporda net olumsuz yazıyor olması endişelendirdi henüz dönüş alamadım dönüşü olumsuz alırsam diye korkuyorum uzun süre geçti üstünden çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.