Thy Evrak Yükleme Hakk.

gizemsendill

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar,

Olumlu mail alan herkesi tebrik ederim, bana gelen mailde evrakları14:00 e kadar yüklemem gerektiği yazıyordu, annanemin rahatsızlığı sebebiyle memlekete gitmiştim ve orada internet kaynaklı bir sıkıntı olmuş evraklar yüklenmemiş, eve geldikten sonra saat 21:00 civarı yükleyebildim.
Bir haftadır insan kaynaklarına mail atıyorum ama herhangi bir dönüş alamıyorum acaba süreç dışı mı bırakıldım yada yüzyüze mülakat için sıramı bekliyorum bunu nereden öğrenebilirim :(

flurry

HavaPersonel.Com
Öncelikle geçmiş olsun, belgeleri keşke maili ilk gördüğünüz andan itibaren yükleyebilseydiniz. İK dışında haber alabileceğiniz bir yer yok maalesef, sizin yerinizde olsam son bir mail daha gönderir beklemeye devam ederdim. Bu süreçte kendinizi çok strese sokmayın çünkü hem THY hem de diğer kurumlar için tekrar deneme şansınız siz istedikçe her zaman var. Başarılar dilerim.

gizemsendill

HavaPersonel.Com
Öncelikle geçmiş olsun, belgeleri keşke maili ilk gördüğünüz andan itibaren yükleyebilseydiniz. İK dışında haber alabileceğiniz bir yer yok maalesef, sizin yerinizde olsam son bir mail daha gönderir beklemeye devam ederdim. Bu süreçte kendinizi çok strese sokmayın çünkü hem THY hem de diğer kurumlar için tekrar deneme şansınız siz istedikçe her zaman var. Başarılar dilerim.
Cevabınız için teşekkür ederim, yükledim aslında ama bir talihsizliktir oldu. 4-5 defa mail attım ama dönüş alamadım mecburen bekleyeceğim.

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Merhabalar, tarih geçtikten sonra mı yükleme yaptınız? Yani 21.00da yüklendiğini söylemişsiniz ya, o verilen tarihin dışında mıydı? Çünkü genelde 2 gün süre veriyorlar. Süre içindeyse endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum çağırırlar

gizemsendill

HavaPersonel.Com
Merhabalar, tarih geçtikten sonra mı yükleme yaptınız? Yani 21.00da yüklendiğini söylemişsiniz ya, o verilen tarihin dışında mıydı? Çünkü genelde 2 gün süre veriyorlar. Süre içindeyse endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum çağırırlar
Merhabalar, günü kaçırmadım 2 eylül saat 14:00'e kadar diyordu ben 21-22:00 gibi yükleyebildim yani internete erişebildim, umarım dediğiniz gibi olur cevabınız için teşekkür ederim. Benim gibi 28 ağustosta olumlu mail alan kişilere mülakat tarihi geldiğini görünce endişelendim.

Gercekbirfenomen

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, ben olumlu mesajı aldım ama belgelerinizi yükleyin mailini almadım. Benim gibi mail almayan var mı acaba?

Konuyu okuyanlar;