havaliii

Üye
2 Eyl 2024
113
21
35
Merhabalar, Thy’de sağlık raporum onaylandı, ek tetkikler istendi onlar da onaylandı fakat doktor kurula bıraktı sağlık dosyamı ve hala haber alamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Pazartesi mail ya da arama ile dönüş yapacağız dediler ama hala bir gelişme yok. Mail attım ona da dosyanız değerlendirme sürecinde dediler. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım..

migren vertigo ama 2017den kalma tanılar ve herhangi bir şekilde vertigo ve migrenim yok. ek tetkiklerde de çıkmadı
Genelde kurul olumsuz dönüyor ancak ek tetkikte sorun çıkadıysa endişe etmenize gerek yok. Olmayan bir şeyden elemezler.

• Like
Tepkiler: Burak1414
Merhabalar, Thy’de sağlık raporum onaylandı, ek tetkikler istendi onlar da onaylandı fakat doktor kurula bıraktı sağlık dosyamı ve hala haber alamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Pazartesi mail ya da arama ile dönüş yapacağız dediler ama hala bir gelişme yok. Mail attım ona da dosyanız değerlendirme sürecinde dediler. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım..
Kurula ne zaman girdiniz ve ne zaman olumlu geldi, olumlu geldikten ne kadar sonra sağlığa girdiniz ve ne zaman sağlık sonucu geldi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.