THY Thy Ek Tetkik-Kurul

• Konbuyu başlatan havaliii
  • Başlangıç tarihi
H

havaliii

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar, Thy’de sağlık raporum onaylandı, ek tetkikler istendi onlar da onaylandı fakat doktor kurula bıraktı sağlık dosyamı ve hala haber alamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Pazartesi mail ya da arama ile dönüş yapacağız dediler ama hala bir gelişme yok. Mail attım ona da dosyanız değerlendirme sürecinde dediler. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım..

M

mf5106

Kapılmalısın

B

Bilmemkine

Ne vardı ki raporlarda

admin

admin

Admin
Moderatör
migren vertigo ama 2017den kalma tanılar ve herhangi bir şekilde vertigo ve migrenim yok. ek tetkiklerde de çıkmadı
Genelde kurul olumsuz dönüyor ancak ek tetkikte sorun çıkadıysa endişe etmenize gerek yok. Olmayan bir şeyden elemezler.

C

cleverman6

Merhabalar, Thy’de sağlık raporum onaylandı, ek tetkikler istendi onlar da onaylandı fakat doktor kurula bıraktı sağlık dosyamı ve hala haber alamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Pazartesi mail ya da arama ile dönüş yapacağız dediler ama hala bir gelişme yok. Mail attım ona da dosyanız değerlendirme sürecinde dediler. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım..
Kurula ne zaman girdiniz ve ne zaman olumlu geldi, olumlu geldikten ne kadar sonra sağlığa girdiniz ve ne zaman sağlık sonucu geldi

H

havaliii

Neden kurula kaldınız geçmişte tanınız mı vardı?
evet migren vertigo bir de menisküs ameliyatı ama migrenim ve vertigom yok, menisküs ameliyatımda da sorun yok hepsinden de olumlu rapor aldım.

D

dreamlike

HavaPersonel.Com
Demek ki 2 hafta uzeri bekleyen arkadaşlar olumsuz maili alacak. Ayrıca insan mülakata girdiği tarihleri nasıl hatırlamaz... ilginç. 😂 hayırlı olsun.

H

havaliii

Demek ki 2 hafta uzeri bekleyen arkadaşlar olumsuz maili alacak. Ayrıca insan mülakata girdiği tarihleri nasıl hatırlamaz... ilginç. 😂 hayırlı olsun.
Bir gün sürece dahil olursanız belki ne demek istediğimi anlarsınız..

K

Kıdhack107

HavaPersonel.Com
munisküs ameliyatı ıcın ek tetkık istendı mi acaba
evet migren vertigo bir de menisküs ameliyatı ama migrenim ve vertigom yok, menisküs ameliyatımda da sorun yok hepsinden de olumlu rapor aldım.
minüsküs ameliyatı için ek tetkik istendimi acaba ?

K

Kıdhack107

HavaPersonel.Com
e nabıza telefonunuz dan mı giriyorsunuz acaba yanıtınız ıcın teşekkurler

Konuyu okuyanlar;