Eğitim, mülakat aşamalarının yapıldığı yerleşkede mi oluyor?11 ağustosta eğitime başlıyorum fakat servis hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. servis güzergah ve saatleri hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Evet, İnsan Kaynakları Değerlendirme binasının biraz aşağısındaEğitim, mülakat aşamalarının yapıldığı yerleşkede mi oluyor?
Teşekkür ederimEvet, İnsan Kaynakları Değerlendirme binasının biraz aşağısında
teşekkürler; anladığım kadarıyla bi uygulama üzerinden takip edilebilirmiş servis. istanbula yeni taşınacağım için çevreye hakim değilim umarım güzergahta bir yerlerdeyimdirMerhaba, eğitime ilk gün kendi imkanlarınız ile ulaşım sağlıyorsunuz. İlk günden sonra servisle ilgili gerekli bilgilendirmeler tarafınıza yapılacak
Rica ederim, Avrupa Yakasında hemen hemen her yere servis imkanı var merak etmeyinteşekkürler; anladığım kadarıyla bi uygulama üzerinden takip edilebilirmiş servis. istanbula yeni taşınacağım için çevreye hakim değilim umarım güzergahta bir yerlerdeyimdir
hocam iş teklifinden sonra işe giriş belgeleri maili bekliyoruz sanırım bu belgelerin tümü e devlet mi acaba11 ağustosta eğitime başlıyorum fakat servis hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. servis güzergah ve saatleri hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.