Bende pcos tanısı olmamasına rağmen sadece düzensiz menstürasyon tanısı ile thyde elendim. E nabız didik didik edildi. Kaç kere gittiğime bakıldı ben de 3-4 kere kontrol amaçli kistlerin gidip gitmediğini kontrol etmek icin gitmiştim doktor söylemiişti çünkü. Ön sağlıkta açıklama yaptım. Doktor maalesef bu konu beni aşıyor kurula yazıcam ama olumlu şeyler yazıcam dedi ve kurula kalan asla sağ çıkmaz thy de bunu bilin. Ve öyle de oldu elendim. Daha sonra kendi imkanlarımla gidip ek tetkik yaptırdım ve pcos olmadığım çıktı sonuclarda. Uzman doktordan o raporu aldım ve uçuş hekimliğine itiraz maili attım defalarca. Bu sefer de bahaneleri mükerrer tanı (yani devamlı tanı) bahanesiyle dönüş yaptılar. Ben 2024te başvurdum ve inanılmaz uzun sürdü sonuçlanması yaklaşık 15 ay kadar. sağlık şartlarını okumadan lütfen bu sürece girmeyin, kimsenin benimle aynı şeyleri yaşamasını istemem. Pcos olmadığım ortaya çıktığında çok ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım daha önceden kontrole gitmediğim için çok pişman oldum, durduk yere elendim yani, ben yaptım siz yapmayın bunu önleminizi alıp gidin bence