Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese, DLR 1 testine hazırlanıyorum. Fakat drive dosyasında bulunan hedeflere ulaşmak gerçekten zor. Sınav bu kadar zor mu ? Giren arkadaşlar nasıl geçti sınav günü?
Bende takip edeyim konuyu. 18 ekimde benimde sınavım var. Şuan skt ve cube rotation modüllerinde hedefi yakaladım. Zorlandığım 2 modül var. mek ve rms modülü. Allah yardımcımız olsun
OWT'ye çalışırken şaşı olucam bende az kaldı Hedefe ulaşmak gerçekten zor baya pratik yapmak lazım. Bazen de diyorum bu kadar da değildir gerçek sınav. Sormadan edemedim foruma. Deneyimliler yeşilendirirse bizi harika olur
OWT'ye çalışırken şaşı olucam bende az kaldı Hedefe ulaşmak gerçekten zor baya pratik yapmak lazım. Bazen de diyorum bu kadar da değildir gerçek sınav. Sormadan edemedim foruma. Deneyimliler yeşilendirirse bizi harika olur
thy’nin kendi yaptığı psikometrik sınav var. Onunla alakalı cbt yok pdf var sadece. Ben şuan verdikleri pdfde olan oyunları yapmaya çalışıyorum web üzerinden hem çalışmak için hemde satmak için