Thy Dlr1 Hk

• Konbuyu başlatan sevim304
  • Başlangıç tarihi
S

sevim304

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, DLR 1 testine hazırlanıyorum. Fakat drive dosyasında bulunan hedeflere ulaşmak gerçekten zor. Sınav bu kadar zor mu ? Giren arkadaşlar nasıl geçti sınav günü?

O

onuryzk

HavaPersonel.Com
Bende takip edeyim konuyu. 18 ekimde benimde sınavım var. Şuan skt ve cube rotation modüllerinde hedefi yakaladım. Zorlandığım 2 modül var. mek ve rms modülü. Allah yardımcımız olsun :D

S

sevim304

HavaPersonel.Com
OWT'ye çalışırken şaşı olucam bende az kaldı :) Hedefe ulaşmak gerçekten zor baya pratik yapmak lazım. Bazen de diyorum bu kadar da değildir gerçek sınav. Sormadan edemedim foruma. Deneyimliler yeşilendirirse bizi harika olur :)

T

titan

HavaPersonel.Com
Merhaba, sınav 2 gün olacak şekilde bana davet geldi. DLR normalde sadece 1 gün değil mi? İkinci gün ne sınavı var?

O

onuryzk

HavaPersonel.Com
OWT'ye çalışırken şaşı olucam bende az kaldı :) Hedefe ulaşmak gerçekten zor baya pratik yapmak lazım. Bazen de diyorum bu kadar da değildir gerçek sınav. Sormadan edemedim foruma. Deneyimliler yeşilendirirse bizi harika olur :)
Merhaba, sınav 2 gün olacak şekilde bana davet geldi. DLR normalde sadece 1 gün değil mi? İkinci gün ne sınavı var?
thy’nin kendi yaptığı psikometrik sınav var. Onunla alakalı cbt yok pdf var sadece. Ben şuan verdikleri pdfde olan oyunları yapmaya çalışıyorum web üzerinden hem çalışmak için hemde satmak için😂

Konuyu okuyanlar;