TSS Thy Destek Hizmetleri Temizlik Personeli

• Konbuyu başlatan udemirbolek
  • Başlangıç tarihi
U

udemirbolek

HavaPersonel.Com
1 aydan fazla süredir THY destek hizmetleri, "tss hrpeak" sitesinden temizlik alımına başvuru yaptım. Son erişim tarihi 30 Nisan olan online mülakata 22 nisanda girdim. Ve şu an hala olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bunun hakkında bilgi olan var mı? Bu vakitten sonra dönüş olur mu?

S

sead

HavaPersonel.Com
1 aydan fazla süredir THY destek hizmetleri, "tss hrpeak" sitesinden temizlik alımına başvuru yaptım. Son erişim tarihi 30 Nisan olan online mülakata 22 nisanda girdim. Ve şu an hala olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bunun hakkında bilgi olan var mı? Bu vakitten sonra dönüş olur mu?
Yüz yüze mülakata çağırmadilar mi

Y

yunus3461

HavaPersonel.Com
Online sınavına girdim sonuçları açıklamadılar.Olumlu yada olumsuz dönüş yapar insan ne saygısızlık bu.

M

Muhammed28

HavaPersonel.Com
Aynı şekilde bir kaç arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar beklemenin bir anlamı yok bu sekilde

U

udemirbolek

HavaPersonel.Com
Aynı şekilde bir kaç arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar beklemenin bir anlamı yok bu sekilde
Ben THY'nin Twitter sayfasına yazdım. "Süreç devam ediyor. Sonuçlar açıklandığında mail yoluyla bilgi verilecektir." Dediler

M

Muhammed28

HavaPersonel.Com
Bende insan kaynaklarına ulaşmaya calistim orada aynı şekilde devam ediliyor denildi.ama kimileri mülakata grip sonuç bekliyor kimileri de mülakatı olumlu olmuş o zmn bizi hiç cagirmayacaklar anlaşılan umut etmemek gerek

Konuyu okuyanlar;