26 May 2024
5
0
0
1 aydan fazla süredir THY destek hizmetleri, "tss hrpeak" sitesinden temizlik alımına başvuru yaptım. Son erişim tarihi 30 Nisan olan online mülakata 22 nisanda girdim. Ve şu an hala olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bunun hakkında bilgi olan var mı? Bu vakitten sonra dönüş olur mu?

1 aydan fazla süredir THY destek hizmetleri, "tss hrpeak" sitesinden temizlik alımına başvuru yaptım. Son erişim tarihi 30 Nisan olan online mülakata 22 nisanda girdim. Ve şu an hala olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bunun hakkında bilgi olan var mı? Bu vakitten sonra dönüş olur mu?
Yüz yüze mülakata çağırmadilar mi

Online sınavına girdim sonuçları açıklamadılar.Olumlu yada olumsuz dönüş yapar insan ne saygısızlık bu.

Aynı şekilde bir kaç arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar beklemenin bir anlamı yok bu sekilde

Bende insan kaynaklarına ulaşmaya calistim orada aynı şekilde devam ediliyor denildi.ama kimileri mülakata grip sonuç bekliyor kimileri de mülakatı olumlu olmuş o zmn bizi hiç cagirmayacaklar anlaşılan umut etmemek gerek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.