umarım bu hafta bir haber gelir artık.. ağustos ayına geldik ayıp yaİnşallah gerekli bilgileri alırız bu konuda
Arkadaşlar ben az önce şirket ile iletişime geçtim.. bana Herhangi bir mülakat sürecinden geçtiyseniz hakkınızda olumlu bir karar alınması halinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır denildi.. sizde bu durumdan ne anlamamız gerekir ? @admin
Bu şu anlama geliyor. Olumsuz olursa dönüş yapılmıyor demek yani. Nerden iletişime geçtin hacıArkadaşlar ben az önce şirket ile iletişime geçtim.. bana Herhangi bir mülakat sürecinden geçtiyseniz hakkınızda olumlu bir karar alınması halinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır denildi.. sizde bu durumdan ne anlamamız gerekir ? @admin
Bu şu anlama geliyor. Olumsuz olursa dönüş yapılmıyor demek yani. Nerden iletişime geçtin hacı
olumsuzlar hakkında bir şey söylemedilerOlumsuz olunca peki dönüş yapılmıyor mu peki?
Bilmiyorum ama çözemedim. Olumlu dönüş yapılanda yok heralde. Yada bu sayfadan 3-4 kişi başvuru yaptık demekki. Cünkü bizden başka yorum yapan yokolumsuzlar hakkında bir şey söylemediler
bende anlamadım.. olumlu olumsuz dönüş yapılan arkadaşlara denk gelmedik.. söylediğin gibi bu sayfadan sadece başvuru yapanlar bizleriz sanırım..Bilmiyorum ama çözemedim. Olumlu dönüş yapılanda yok heralde. Yada bu sayfadan 3-4 kişi başvuru yaptık demekki. Cünkü bizden başka yorum yapan yok
Dün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)bende anlamadım.. olumlu olumsuz dönüş yapılan arkadaşlara denk gelmedik.. söylediğin gibi bu sayfadan sadece başvuru yapanlar bizleriz sanırım..
Tss miDün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)
Kargo için mi bekliyordunuzDün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)
Aynen TSS , şimdi ben sevineyim mi ağlayayım mı bilemedim açıkçasıTss mi
Olumsuz oluncada dönüş yapıyoruz deseydi iyidiAynen TSS , şimdi ben sevineyim mi ağlayayım mı bilemedim açıkçası
Ben mülakat gittiğim gün sordum onu . Olumlu veya olumsuz email gelecektir denmişti. Bana yani olumsuz da olsa geliyor anlamına geliyor.Olumsuz oluncada dönüş yapıyoruz deseydi iyidi
yani insan kaynakları belirledikleri bir adayı arıyor mülakat daveti göndereceğiz diyorlar sizde mayıs ta zaten mülakata girdim sonuç bekliyorum demişsiniz.. gerçekten çok garip ya.. aradıkları adayın mülakata girip girmediğini bilmiyorlar mı yani enteresan ilk defa duydum böyle bir şeyDün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)
Aynen TSS , şimdi ben sevineyim mi ağlayayım mı bilemedim açıkçası
Merhaba. Güvenlik mi kargo mu TSSAynen TSS , şimdi ben sevineyim mi ağlayayım mı bilemedim açıkçası
Hayır benim temizlik bölümüMerhaba. Güvenlik mi kargo mu TSS