TSS Thy Destek Hizmetleri Kargo İşçiliği İçin Olumlu Ya Da Olumsuz Mesaj Alan Oldu Mu ?

Saruman96

HavaPersonel.Com
Mayıs ayında kargo işçiliği için görüşmeye gittikten sonra olumlu ya da olumsuz mesaj alan arkadaşlarımız var mı aramız da ? ya da güncel süreç hakkında bilgisi olan ?

Saruman96

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben az önce şirket ile iletişime geçtim.. bana Herhangi bir mülakat sürecinden geçtiyseniz hakkınızda olumlu bir karar alınması halinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır denildi.. sizde bu durumdan ne anlamamız gerekir ? @admin

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben az önce şirket ile iletişime geçtim.. bana Herhangi bir mülakat sürecinden geçtiyseniz hakkınızda olumlu bir karar alınması halinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır denildi.. sizde bu durumdan ne anlamamız gerekir ? @admin
Bu şu anlama geliyor. Olumsuz olursa dönüş yapılmıyor demek yani. Nerden iletişime geçtin hacı

Saruman96

HavaPersonel.Com
Bilmiyorum ama çözemedim. Olumlu dönüş yapılanda yok heralde. Yada bu sayfadan 3-4 kişi başvuru yaptık demekki. Cünkü bizden başka yorum yapan yok
bende anlamadım.. olumlu olumsuz dönüş yapılan arkadaşlara denk gelmedik.. söylediğin gibi bu sayfadan sadece başvuru yapanlar bizleriz sanırım..

Zeus aşkına

HavaPersonel.Com
bende anlamadım.. olumlu olumsuz dönüş yapılan arkadaşlara denk gelmedik.. söylediğin gibi bu sayfadan sadece başvuru yapanlar bizleriz sanırım..
Dün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Dün beni THY den aradılar, konuştum, benim kariyer net te olan CV me baktığını ve mülakat için devet edeceğini söylendi, yanlız benim 9 Mayıs'ta mülakat katıldığımı ve sonucu beklediğimi söyledim . Olumlu veya olumsuz herhangi bir bilgi gelmediğini söyledim. Bilgileri kontrol edicem dedi konuştuğum beyefendi. Email olarak gelecek size Bilgi dendi. (Ben de sevindim aradılar, sonucu olumlu diye.)
😄😄😄 Tss mi

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Kargo için mi bekliyordunuz

Saruman96

HavaPersonel.Com
yani insan kaynakları belirledikleri bir adayı arıyor mülakat daveti göndereceğiz diyorlar sizde mayıs ta zaten mülakata girdim sonuç bekliyorum demişsiniz.. gerçekten çok garip ya.. aradıkları adayın mülakata girip girmediğini bilmiyorlar mı yani enteresan :) ilk defa duydum böyle bir şey

Konuyu okuyanlar;