K
karamaske
Hava Personel
1 Hafta sonramülakat tarihi ne zaman?
1 Hafta sonramülakat tarihi ne zaman?
Smartist binası diye mi adresi tariflediler size?Ben 4 kasımda atatürk havalimanında toplu mülakata girdim haber vercez dediler hala haber bekliyorum inşallah olumlu olur kargo için başvurdum işe gerçekten çok ihtiyacım var. 4 kasımda mülakata giripte olumlu haber alanlar bilgi verebilir mi burdan rica etsem arkadaşlar
Hayır direk atatürk havalimanı adresini vermişlerdi toplu mülakat için . Zaten bu mülakat tanışma mülakatı idi . Şimdi ise haber bekliyoruz olumlu olumsuzSmartist binası diye mi adresi tariflediler size?
Hocam bugün evrak teslim edildi işe giriş onaylandı bundan sonraki ilerlemeyi bende bilmiyorum eğitim var herhaldeHocam başladınız mı? İş akışı nasıl işliyor, yorucu mu?
Vay be 24 ekim’ de çağrılmıştın kısmete bak 26-27 gün geçti işe başladın dedigin gibi ümitsiz olmamak gerekiyor tekrardan hayırlı uğurlu olsunHocam bugün evrak teslim edildi işe giriş onaylandı bundan sonraki ilerlemeyi bende bilmiyorum eğitim var herhalde
knka inceleyip bi dosyaya koymuşlar öyle gözukuyor kariyer de yazanKariyerden başvurdun mu cv ni incelemişler mi gözükür oradan yani ona rağmen mi aramıyorlar acaba
bide güzel bi traş ol parfüm flan sakallı gitmeEyw. Mavi yaka işçisi için takım elbiseyle gitmeye gerek var mı? Gömlek pantolon yeter mi
Hmm iyi o zaman bende haber bekliyorum devamlı bakıyorum ama daha dün başvurdum ondan herhalde biraz gecikicek sanırımknka inceleyip bi dosyaya koymuşlar öyle gözukuyor kariyer de yazan
Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorumVay be 24 ekim’ de çağrılmıştın kısmete bak 26-27 gün geçti işe başladın dedigin gibi ümitsiz olmamak gerekiyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun![]()
Hadi inşallah iyi geçer zaten ilk gün diye fazla sıkıntılı zorlayıcı iş veya bölüme vereceklerini sanmıyorum ama yarın gün bitiminde buraya deneyimlerini yazarsan çok sevinirimAynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum![]()
Sizin depo/kargo işçisi pozisyonu muydu?Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum![]()
DepoSizin depo/kargo işçisi pozisyonu muydu?
Bugün iş gününüz nasıl geçti hocam? Genel izleniminiz nedir?
Hocam çok birşey yapmadık hep eğitimler oldu güvenlik eğitimi vsBugün iş gününüz nasıl geçti hocam? Genel izleniminiz nedir?
Aynı pozisyonda çalışan diğer kişilerle konuştunuz mu? İşle ilgili birşey söylemediler mi? Bu arada smartist binasına gidicem bende. Mülakat toplumu oluyor tek tek mi görüşme gerçekleşiyorHocam çok birşey yapmadık hep eğitimler oldu güvenlik eğitimi vs
Oradaki iş yükü genelde kargo mu oluyor bavul tarzı da oluyor mu sanki öyle duymuştum daHocam çok birşey yapmadık hep eğitimler oldu güvenlik eğitimi vs
Mülakat tek tek oluyor,siz ne zMan gidiceksiniz smartist binasına ?Aynı pozisyonda çalışan diğer kişilerle konuştunuz mu? İşle ilgili birşey söylemediler mi? Bu arada smartist binasına gidicem bende. Mülakat toplumu oluyor tek tek mi görüşme gerçekleşiyor
YarınMülakat tek tek oluyor,siz ne zMan gidiceksiniz smartist binasına ?