THY Destek Hizmetleri - Depo / Kargo İşçisi

• Konbuyu başlatan leon718
  • Başlangıç tarihi
M

mustafa34_

Hava Personel
Ben 4 kasımda atatürk havalimanında toplu mülakata girdim haber vercez dediler hala haber bekliyorum inşallah olumlu olur kargo için başvurdum işe gerçekten çok ihtiyacım var. 4 kasımda mülakata giripte olumlu haber alanlar bilgi verebilir mi burdan rica etsem arkadaşlar

K

karamaske

Hava Personel
Ben 4 kasımda atatürk havalimanında toplu mülakata girdim haber vercez dediler hala haber bekliyorum inşallah olumlu olur kargo için başvurdum işe gerçekten çok ihtiyacım var. 4 kasımda mülakata giripte olumlu haber alanlar bilgi verebilir mi burdan rica etsem arkadaşlar
Smartist binası diye mi adresi tariflediler size?

M

mustafa34_

Hava Personel
Smartist binası diye mi adresi tariflediler size?
Hayır direk atatürk havalimanı adresini vermişlerdi toplu mülakat için . Zaten bu mülakat tanışma mülakatı idi . Şimdi ise haber bekliyoruz olumlu olumsuz

E

Enss

Hava Personel
S

SiyahKartal

Hava Personel
Hocam bugün evrak teslim edildi işe giriş onaylandı bundan sonraki ilerlemeyi bende bilmiyorum eğitim var herhalde
Vay be 24 ekim’ de çağrılmıştın kısmete bak 26-27 gün geçti işe başladın dedigin gibi ümitsiz olmamak gerekiyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun :)

S

SiyahKartal

Hava Personel
knka inceleyip bi dosyaya koymuşlar öyle gözukuyor kariyer de yazan
Hmm iyi o zaman bende haber bekliyorum devamlı bakıyorum ama daha dün başvurdum ondan herhalde biraz gecikicek sanırım

S

SiyahKartal

Hava Personel
Bir de işe başlayan arkadaşlar iş ile ilgili deneyim sürecini paylaşabilir mi yani süreç nasıl işliyor neler yapılıyor genel olarak iş yükü çok mu ağır yapılan işler falan en azından bizde deneyim ve bilgi sahibi olma şansını yakalarız :)

E

Enss

Hava Personel
Vay be 24 ekim’ de çağrılmıştın kısmete bak 26-27 gün geçti işe başladın dedigin gibi ümitsiz olmamak gerekiyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun :)
Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ☺️

S

SiyahKartal

Hava Personel
Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ☺️
Hadi inşallah iyi geçer zaten ilk gün diye fazla sıkıntılı zorlayıcı iş veya bölüme vereceklerini sanmıyorum ama yarın gün bitiminde buraya deneyimlerini yazarsan çok sevinirim ☺️

K

karamaske

Hava Personel
Sizin depo/kargo işçisi pozisyonu muydu?

K

karamaske

Hava Personel
Hocam çok birşey yapmadık hep eğitimler oldu güvenlik eğitimi vs
Aynı pozisyonda çalışan diğer kişilerle konuştunuz mu? İşle ilgili birşey söylemediler mi? Bu arada smartist binasına gidicem bende. Mülakat toplumu oluyor tek tek mi görüşme gerçekleşiyor

S

SiyahKartal

Hava Personel
E

Enss

Hava Personel
Aynı pozisyonda çalışan diğer kişilerle konuştunuz mu? İşle ilgili birşey söylemediler mi? Bu arada smartist binasına gidicem bende. Mülakat toplumu oluyor tek tek mi görüşme gerçekleşiyor
Mülakat tek tek oluyor,siz ne zMan gidiceksiniz smartist binasına ?

Konuyu okuyanlar;